Allegrini BIOCLOR 1Kg

Bioclor Pmc 6Pzx1Kg

, , ,

Tablete efervescente dezinfectante, cu actiune bactericida. Principiul activ cu Dicloroizocianurat de Sodiu elibereaza in solutia apoasa acid hipocloros, producand o scadere drastica a numarului de bacterii.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Industria alimentara: tratamentul bactericid al suprafetelor de lucru (bancuri, tavi, tocatoare, etc), pardoseli, pereti, echipamente, ustensile, masini. Sectorul Comunitate si casa: pardoseli, suprafete in general, mici obiecte de uz personal, bai, cazi, rezervoare, toalete. Spalarea antiseptica a fructelor si legumelor, tetinelor, biberoanelor si altele.

Allegrini Allstik

Allstick Crt 50 Stik

, , , ,

Allstick este o formula recenta, in masura sa reactiveze biomasa sistemelor de evacuare. Allstick este practic un „baton” solid, cu dizolvare lenta, indicat in mod special pentru tratarea sifoanelor (gurilor de scurgere). Amestecul de tulpini bacteriene sporigene pe care le contine Allstick garanteaza un amplu spectru de actiune, rapiditate de aclimatizare in sistem, siguranta, compatibilitate si eficienta maxima pe o mare varietate de instalatii si ecosistemul aferent. Pentru a asigura performante ridicate in sistemul de evacuare, Allstick contine substante nutriente si stimulante ale cresterii bacteriene si substante penetrante si tensioactivi capabili sa dizolve si sa lichefieze depunerile de grasime. SECTOARE DE UTILIZARE:
Allstick descompune complet uleiuri, grasimi animale si vegetale prezente in gura de scurgere si exercita o actiune sinergica asupra marii majoritati a poluantilor prezenti in apele reziduale. Allstick reduce aparitia mirosurilor neplacute.
Allstick este un sistem practic de aplicare a tratamentului biologic, un „baton” ce se introduce direct in gura de scurgere a chiuvetei ce trebuie tratata.
Allstick este indicat pentru tratamentul: chiuvetelor, bideurilor, dusurilor, canalizarilor.

STOVILMATIC LIQUIDO TE

Stovilomatic Lichid Edta 6 Kg

,

Detergent lichid alcalin cu o mare putere de degresare. Asigura spălarea completă şi igienică a farfuriilor, tacâmurilor, cratitelor şi paharelor. Stovilmatic are agent spumant controlat şi se foloseşte în maşinile de spălat vasele. Elimină cu uşurintă reziduurile de mâncare uscată şi orice tip de murdărie, lăsând vasele perfect curate. Puterea sporită de degresare asigură o clătire perfectă fără a lăsa reziduuri şi pete. SECTOARE DE UTILIZARE:
În toate maşinile de spălat vase din bucătării, cantine, restaurante, baruri, etc.

Detergent SPLENDO

Splendo 10% 5 Kg

,

Detergent lichid neutru pentru spalarea manuala. Contine tensioactivi anionici dotati cu mare putere de emulsionare si de dispersare a murdariei. Are mare putere de spumare si degresare, iar aceste caracteristici nu sunt alterate de duritatea apei din retea. Gratie pH-ului sau neutru este sigur si nu irita pielea mainilor. SECTOARE DE UTILIZARE:
Este utilizat pe suprafete delicate in industria alimentara, unde Detergenții alcalini comuni ar putea produce daune; si in operatiile in care se solicita neutralitatea produsului. Este utilizat in toate operatiile de spalare manuala a suprafetelor placate cu gresie, emailate, din otel, etc, a veselei, paharelor, tacamurilor, recipientelor si ustensilelor din sectorul alimentar.

STOVILMATIC PLUS LEMON

Stovil Plus Lemon 6 Kg

,

Detergent lichid alcalin cu mare putere degresanta, cu parfum delicat de lamaie. Garanteaza spalarea completa si igienica a farfuriilor, tacamurilor, cratitelor si paharelor, indepartand mirosul neplacut lasat de resturile de peste si de oua. Stovilmatic Plus Lemon are spuma controlata si se foloseste in masini de spalat vase. Este foarte indicat pentru indepartarea depunerilor de cofeina si de teina de pe cescute si ceainice.
Elimina usor reziduurile uscate si orice tip de murdarie, lasand vasele perfect curate. Puterea mare de degresare asigura o clatire perfecta fara a lasa urme, eliminand in acelasi timp mirosurile neplacute.
SECTOARE DE UTILIZARE:
In toate masinile de spalat vase din bucatarii, cantine, restaurante, baruri, etc.

SPLENDO PIATTI

Splendo Piatti 5 Kg

,

Detergent lichid neutru pentru spalarea manuala a vaselor, cratitelor, tacamurilor, paharelor. Contine tensioactivi dotati cu mare putere de umezire si de dispersare a murdariei, foarte spumanti si degresanti. Prezenta substantelor dermo-protectoare si neutralitatea sa il recomanda drept un produs sigur si care nu irita pielea mainilor. Ideal si pentru curatarea suprafetelor dure (faianta, gresie, chiuvete si suprafete emailate in general). SECTOARE DE UTILIZARE:
Bucatarii , cantine, hoteluri, restaurante, spitale, case de odihna, etc. Spalarea manuala a paharelor si cestilor in baruri.

STOVILMATIC LIQUIDO TE

Stovilm Liq 6 Kg

,

Detergent lichid alcalin cu o mare putere de degresare. Asigura spălarea completă şi igienică a farfuriilor, tacâmurilor, cratiţelor şi paharelor. Stovilmatic are agent spumant controlat şi se foloseşte în maşinile de spălat vasele. Elimină cu uşurinţă reziduurile de mâncare uscată şi orice tip de murdărie, lăsând vasele perfect curate. Puterea sporită de degresare asigură o perfectă clătire perfectă fără a lăsa reziduuri sau pete. SECTOARE DE UTILIZARE:
În toate maşinile de spălat vase din bucătării, cantine, restaurante, baruri, etc.

Allegrini STOVILMATIC POLVERE 10Kg

Stovilmatic Polvere 10 Kg

,

Detergent praf cu spumare controlata pentru spălarea mecanica a farfuriilor, cratitelor, tacâmurilor, paharelor. Elimină cu mare eficientă reziduurile de grăsime, uleioase, proteice, asigurând igiena şi curătenia. SECTOARE DE UTILIZARE:
Poate fi utilizat în orice tip de maşină automată de spălat vase.

Allegrini STOFFINET 400ml

Stoffi Net Spray 400Ml

, , , , ,

Detergent spray pentru curatarea mochetelor ,covoarelor, canapelelor, fotoli etc. Curata perfect, facilitand eliminarea sau aspirarea reziduurilor uscate, non higroscopice.
Lasa o pelicula protectoare pe tesatura tratata, care incetineste procesul de redepunere a murdariei.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Auto, hoteluri, birouri si comunitate in general.

Super Maxi Pronto

Super Maxi Pronto 5 Kg

, , , ,

Supermaxi este un detergent nou ce nu necesită clătire, utilizat pentru curăţarea pardoselilor, gresiei şi a oricăror suprafeţe lavabile. Curăţă în profunzime, lasand in aer un parfum placut. Dacă se respectă diluţiile indicate poate fi utilizat pentru curăţenia cotidiană a pardoselilor ceruite, păstrând luciul acestora. SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curatenie, hoteluri, restaurante, baruri, birouri, săli de cinema etc.

Lavamoquette M30

M30 Lavamoquette 5Kg

, , , , ,

Detergent pentru spalarea mochetelor prin metoda samponarii umede si|sau uscate. Patrunde in profunzimea fibrelor, indeparteaza murdaria si o scoate la suprafata, permitand astfel o eliminare usoara cu ajutorul monoperiilor sau generatoarelor de spuma. Nu lasa urme. Formeaza o pelicula protectoare in jurul fibrelor, marind perioada dintre spalari. Reda nuanta naturala a culorilor. SECTOARE DE UTILIZARE:
Sectorul auto – birouri – comunitate – hoteluri- firme de curatenie ,etc.

STOVILMATIC PLUS LEMON

Stovilmatic Te 20Kg

,

Detergent lichid alcalin cu o mare putere de degresare. Asigura spălarea completă şi igienică a farfuriilor, tacâmurilor, cratitelor şi paharelor. Stovilmatic are agent spumant controlat şi se foloseşte în maşinile de spălat vasele. Elimină cu uşuritnă reziduurile de mâncare uscată şi orice tip de murdărie, lăsând vasele perfect curate. Puterea sporită de degresare asigură o clătire perfectă fără a lăsa reziduuri şi pete. SECTOARE DE UTILIZARE:
În toate maşinile de spălat vase din bucătării, cantine, restaurante, baruri, etc.

Allegrini SUPER SKIN 400ml

Super Skin Spray 12Pzx400Ml

, , , , , ,

Detergent universal, sub forma de spray. Formeaza o spuma compacta, abundenta, perfect aderenta de suprafetele verticale, care amplifica actiunea de degresare si de curatare a produsului. Curata in profunzime, usor, orice tip de suprafata: placata cu gresie|faianta, metalica, din plastic, din cauciuc, din piele sintetica, din ceramica. Contine un igienizant puternic cu spectru larg de actiune impotriva mucegaiurilor si bacteriilor. Ideal pentru curatarea hotelor .
SECTOARE DE UTILIZARE: Comunitate, scoli, cantine, aziluri, spitale, etc.

SKIN

Skin 5 Kg

, , , , , , , , ,

Detergent cu vâscozitate scăzută şi cu o plăcută aromă de citrice. Este un produs cu o mare putere de curăţare, cu spumare controlată, în stare să elimine orice tip de pată, chiar şi cele mai rezistente de pe suprafeţele din plastic, cauciuc, imitaţie de piele, suprafeţele vopsite, metale, etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Datorită caracteristicii sale de detergent universal, este ideal pentru spălarea tuturor tipurilor de suprafeţe şi poate fi folosit în toate sectoarele industriei alimentare.

STOVILMATIC CLORO 04

Stovilm Cloro6 Kg

,

Detergent lichid igienizant pentru maşini de spalat folosite in bar şi maşini mici de spălat vase. STOVILMATIC permite eliminarea completă de pe pahare şi ceşti chiar şi a petelor extrem de persistente (ceai, cafea, etc.) lâăsându-le lucioase. Forta clorului activ asigură igienizarea completă a farfuriilor şi a paharelor.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Baruri, gelaterii şi restaurante în general.

SANDIK - Detergent dezinfectant

Sandik 750ml

, , , , , ,

Detergent dezinfectant, gata de utilizare, pentru suprafete dure. Este ideal pentru curatarea-dezinfectarea frecventa a suprafetelor la care nu se recomanda utilizarea apei. In sectorul procesarii pestelui, carnii, fructelor, legumelor, dispozitivelor de feliat, in bucatarie in general etc.
Este eficient fara clatire.
Se foloseste prin procedurile normale de curatare si dezinfectare, obtinandu-se mai multa siguranta in diminuarea contaminarilor microbiene.
Putinele reziduuri care raman pe suprafetele tratate, dupa ce au fost uscate cu o laveta de unica folosinta, nu sunt periculoase pentru sanatate.

PURE AIR

Pure Air 5L

, , , , ,

Neutralizează mirosuri neplăcute şi asigură igiena instalatiilor de aer conditionat şi ventilatie ale autovehiculelor sau instalatiilor de răcire în general. SECTOARE DE UTILIZARE:
Automobilistic, ateliere mecanice, statii de furnizare, toalete etc.

Detergent PULISCITUTTO SPECIAL UNIVERSALE

Puliscit Special 5L

, , , , ,

Produs de intretinere, universal, rapid, degresant si care confera luciu. Detergent lichid energic si sigur, ce nu necesită clătire, cu mare putere de degresare. Ideal pentru eliminarea murdariei si a petelor de cerneala, pix, stilou, de pe birouri, gresie, ceramica, plastic, sticla, electrocasnice, interioare de masini, otel inox, tocarie, telefoane, terminale video, hote, filtre si toate suprafetele lavabile.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Auto, industrie si comunitate.

Pronto bagno&cucina

Prontobagno Cuc 5 Kg

, , , ,

Detergent lichid pentru curăţarea băilor si a bucatariilor. Elimină cu uşurinţă depunerile de calcar de pe robineţi, gresie, faianţă, obiecte sanitare, cabine de duş, etc. Curăţă rapid, eliminând şi depunerile de săpun. Părţile curatate cu Pronto Bagno rămân netede şi stralucitoare. Se clăteşte uşor lăsând suprafeţele igienizate, lucioase şi fără pete.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Foarte eficient in băi, vestiare din centre sportive, saune, cazi de hidro masaj. Ideal si pe suprafetele smaltuite si din otel din bucătării.

PRIMAGEL PLUS

Primagel Plus 5L

, , ,

Gel transparent dezinfect, pentru igiena imediata si eficienta a mainilor, testat dermatologic. Actioneaza total impotriva Candidei Albicans, bacteriilor si virusilor cei mai rezistenti.
Special creat pentru a actiona impotriva Coronavirus – SARS, este aprobat si pentru dezinfectia chirurgicala a mainilor, conform SR EN 12791.
Se usuca rapid, lasa mainile racoroase si moi, fara nici o senzatie uleioasa si lipicioasa.
Oriunde ne-am afla, in orice situatie, sunt de ajuns cateva secunde pentru o dezinfectare sigura a mainilor.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Industria alimentara, spitale, clinici, case de sanatate, cabinete medicale si stomatologice, masina. In timpul excursiilor, picnicurilor, la locurile de joaca: parcuri, gradini zoologice, parcuri de distractii, etc. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.

P60 Leather Care

P 60 Leather Care 12Pzx1L

, , , , , ,

Crema detergent pentru curatarea si protejarea suprafetelor din piele. Reda stralucirea, catifelarea initiala la atingere si un aspect tineresc si hidratat.
Uleiul de Avocado din compozitie ii confera moliciune la atingere si ii imbunatateste rezistenta la apa.
Utilizarea tensioactivilor neagresivi permite o curatare profunda, insa atenta cu pielea.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Tratarea si restaurarea suprafetelor din piele din interiorul masinilor, a scaunelor, fotoliilor, gentilor, costumelor de motociclist, articolelor vestimentare din piele, etc.

Oven Cleaner Automatic 5 Kg

, ,

Detergent extrem de eficient în curătarea şi degresarea cuptoarelor prevăzute cu sistem de auto-curătare. SECTOARE DE UTILIZARE:
Cantine, hoteluri, restaurante, fast-food etc. Cuptoare a rotiseriilor şi patiseriilor.

Oven Brill Automatic 5 Kg

, ,

Produs destinat uscării şi lustruirii, post curătire, a cuptoarelor prevăzute cu sistem de auto-curătare. SECTOARE DE UTILIZARE:
Cantine, hoteluri, restaurante, fast-food etc. Cuptoare a rotiseriilor şi patiseriilor.

No Cal Soft 750Ml

, , , ,

Detergent dezincrust “non acid” pentru curatarea zilnica a obiectelor sanitare si robinetilor din bai. Special conceput pentru curatarea si dezincrustarea suprafetelor din marmura, piatra calcaroasa si suprafetelor dure in general. Gratie formulei sale particulare se poate utiliza pe toate suprafetele acido-sensibile, acolo unde nu se poate interveni cu dezincrustii traditionali pe baza acida.
NO CAL SOFT elimina in mod eficient murdaria, reziduurile de sapun si urmele de calcar. Usor de clatit, lasa suprafetele igienizate, lucioase si fara urme.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Bai, dusuri, toalete, saune, piscine, etc.

Allegrini MR.MOPY 400ml

Mr Moppy 12Pzx400Ml

, , , , ,

Lustruieste, protejeaza si previne depunerea prafului pentru o perioada indelungata pe suprafete emailate, lacuite si vopsite, lemn, marmura, teracota, ceramica, plastic. Ideal pentru jaluzele, tamplarie, bibelouri, aparatura HI-FI, televizoare, calculatoare si interioare auto. Dupa utilizare lasa un parfum placut in camera, care persista mult timp. SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa si comunitate in general.

Maniguard Sp 5 Kg

, , , , ,

Sapun lichid pentru maini, cu pH neutru, cu tensioactivi speciali, foarte delicati cu pielea. Formula contine proteine vegetale cu mare greutate moleculara, cu mare putere de protejare a pielii.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Localuri publice, comunitate si industrie.

Maniguard Sanifoam 5L

, , , , ,

Detergent lichid spumant, cu pH neutru, fara parfum, pentru curatarea mainilor: contine un agent igienizant, capabil sa controleze incarcatura bacteriana si sa asigure un grad ridicat de igiena. Prezenta agentilor hidrati garanteaza protejarea pielii, chiar si in cazul utilizarii frecvente.
Actiunea igienizanta a principiului activ nu este influentata de temperatura apei utilizata in timpul spalarii.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Oriunde este necesar un grad ridicat al curateniei si igienei mainilor: comunitate in general, sectorul sanitar (spitale, policlinici, centre de recuperare), industria alimentara, sectorul HORECA.
MOD DE UTILIZARE:
Produsul este special conceput pentru a fi distribuit cu ajutorul dispenserului de spuma. Umeziti mainile folosind 2-3 doze de produs.
Frecati circa 1 minut, pana cand produsul isi exercita actiunea igienizanta, apoi clatiti. Uscati, de preferat, cu jet de aer sau cu hartie de unica folosinta.

Maniguard Santizzantei 5 Kg

, , , ,

Sapun pentru spalarea si curatarea mainilor, cu pH neutru, fara parfum: contine un agent igienizant, capabil sa controleze incarcatura bacteriana si sa asigure un grad ridicat de igiena. Prezenta agentilor de hidratare garanteaza protectia pielii, chiar si la utilizare frecventa. Actiunea igienizanta a principiului activ nu este influentata de temperatura apei utilizata in timpul spalarii. SECTOARE DE UTILIZARE:
Oriunde este necesar un grad ridicat de igiena si curatenie a mainilor: comunitate in general, sectorul sanitar (spitale, policlinici, cabinete medicale), industria alimentara, sectorul HORECA.
MOD DE UTILIZARE:
Umeziti mainile si dozati 2-3 ml de Maniguard Sanitizzante. Frecati timp de 1-2 minute, pana cand produsul isi exercita actiunea igienizanta, apoi clatiti. Uscati, de preferat cu jet de aer sau cu hartie de unica folosinta.

Maniguard Delicato 5 Kg

, , , , ,

Sapun lichid pentru mâini cu un PH eudermic, formulat pe bază de tensioactivi apreciati, foarte delicati pentru piele. Maniguard Delicato contine proteine vegetale cu o mare greutate moleculară, ce oferă protectie pielii. SECTOARE DE UTILIZARE:
Locuri publice, industrie, casnic.

Lemosolv 10 Lt

, , , , , ,

Detergent degresant special conceput ca alternativa eficienta si sigura la solventii pe baza de petrol folositi la degresarea industriala. Produs natural extras din floare de portocal. Indeparteaza eficient grasimile animale, vegetale, minerale, reziduri rezultate de la fabricile de sarma, uleiuri rezultate in urma prelucrarii metalelor si cerurilor de protectie de pe: suprafete lacuite, metale feroase, aliaje de aluminiu si cupru, otel, sticla, ceramica, material plastic, etc. Recomandat petru indepartarea gumei de mestecat de pe podele, gresie, linoleum, tesuturi si mocheta.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Industrie – de artizanat in special, firme de curatenie, trenuri, autobuze, ambarcatiuni.

Allegrini DETERGENTE LUCIDANTE PER ACCIAIO 700ml

Detergente Lucidante Acciaio Spray 12Pz*400 Ml

, , , ,

Detergent spray care lustruieste, protejeaza si mentine stralucitoare suprafetele din otel inoxidabil. Formeaza o pelicula protectoare, rezistenta la contactul cu degetele si picaturile de apa, mentinand efectul stralucitor pentru un timp indelungat. Utilizabil si pentru lubrifierea punctelor supuse frecarii ale masinilor din industria alimentara in general. SECTOARE DE UTILIZARE:
Industrie si artizanat care prelucreaza otelul, baruri, cantine, macelarii, pescarii, cantare profesionale, frigidere industriale etc. Firme de curatenie , receptii pentru finisarea suprafetelor din otel, ca de exemplu lifturi, porti etc. Ideal pentru curatarea si lustruirea suprafetelor si accesoriilor din otel din sectorul spalatoriilor auto, precum: dispensere de hartie, butelii, storcatoare de lavete, batatoare de carpete etc.

K 100 5 Kg

, , , , ,

Detergent lichid cu spuma controlata, pentru curatarea si degresarea puternica a pardoselilor neceruite. Indicat pentru curatenia si intretinerea zilnica a suprafetelor din gresie, foarte greu de curatat. Diluat in mod corespunzator reprezinta un excelent decerant pentru pardoseli.
Elimina usor de pe suprafete pigmentii de cerneala si semnele negre lasate de rotile stivuitoarelor.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Comunitate si industrie.

Allegrini Inox 400 ml

Inox-Ok Spray 40Ml

, , , , ,

Detergent special pentru curatarea si lustruirea suprafetelor din otel inox. Formula pe baza de apa, fara solventi, inodora. Elimina praful, urmele de degete, petele de ulei si de murdarie in general.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Ideal pentru curatarea si lustruirea suprafetelor din otel, usilor si camerelor frigorifice, masinilor de spalat vase, cuptoarelor, benzilor transportoare, portilor, hotelor, diverselor piese de mobilier, ascensoarelor, balustradelor.
In afara de otel poate fi utilizat si pe aluminiu, crom, ceramica, plastic, cupru si aliaje.

Gres Whitener 6 Kg

, , , , ,

Detergent cu spumare controlată şi mare putere degresantă destinat curăţării pardoselilor şi în mod special suprafeţelor din gresie porţelanată care se curăţă cu maşini de spălat pardoseli. Elimină în profunzime orice tip de murdărie chiar şi pe cea mai dificilă şi încrustată. Datorită puternicei sale proprietăţi de albire, elimină murdăria de pe faianţă redânu-i aspectul original. Formulată în special pentru curăţarea suprafeţelor din gresie al sectoarelor comunitar, industrial, artizanat şi al distribuţiei alimentare este indicat chiar şi pentru curăţarea pardoselilor industriale din ciment, pietre calcaroase non lucioase, pietre din siliciu foarte murdare. SECTOARE DE UTILIZARE:
Comunitate, filieră alimentară şi în industrie în general, supermarket-uri, şcoli, piscine, clinici, spitale etc.

Detergent Gresnet Bs

Gresnet Bs 5 Kg

, , , ,

Detergent cu spuma controlata si mare putere degresanta, destinat curatarii pardoselilor si în mod special a suprafetelor din gresie portelanata, cu ajutorul masinilor de spalat pardoseli. Conceput pentru curatarea suprafetelor din gresie din sectoarele comunitar, industrial, artizanat si al distributiei alimentare, este indicat chiar si pentru curatarea pardoselilor industriale din ciment, pietre calcaroase non lucioase, pietre din siliciu foarte murdare. 

Detergent dezincrust Free Kalc

Free Kalc 5 Kg

, , , , ,

Detergent dezincrust parfumat, pe bază de acizi organici, ideal pentru îndepărtarea depunerilor de calcar şi tartru de pe suprafeţele dure, şmălţuite, gresie, robinete, grupuri sanitare, duşuri.Redă suprafeţelor strălucirea lor naturală. La diluţiile şi modul de utilizare recomandate nu corodează şi nu deteriorează suprafeţele cromate sau din oţel.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Hoteluri, restaurante, case de odihnă, case, birouri, centre sportive, comunitate în general, industrie etc

Enzimall 5 Kg

, , , , ,

Enzimall este o formulă nou concepută, capabil să înmoaie şi să degradeze toate substele organice şi să elimine inseu mirosurile neplăcute. Enzimall este alcătuit dintr-un amestec special de extracte vegetale naturale şi de bacterii sporigene capabile sa produca enzime naturale, care garantează un spectru larg de actiune, rapiditate de intervent́ie, sigurantă şi maximă eficientă pe o gama variata de instalatii.
Odată distribuită, capturează moleculele care cauzează mirosuri neplăcute şi le neutralizează, lăsând aerul curat şi indor; în acelaşi timp degradează uleiurile, grăsimile animale şi vegetale şi are o act́iune de fluidizare asupra majoritatii deşeurilor.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Enzimall este indicat pentru tratarea coşurilor de gunoi, locurilor de evacuare, tomberoanele, puturile negre, foselor biologice, foselor septice, conductelor de evacuare, camioanelor, grajdurilor, compactoarelor, adaposturilor de animale, instalatiilor de depurare, recipientelor de stocare RSU, containerele de deşeuri, cuştilor, etc.

Allegrini DS WC PINO 750ml

Ds Wc Pino 750Ml

, , , ,

Detergent dezincrust pentru curatarea si igienizarea toaletelor, pe baza de acizi anorganici inhibitori. Formula vascoasa permite principiilor active sa adere in mod uniform de peretii verticali ai vasului de toaleta si ai urinarelor, permid o curatare si igienizare completa. Dupa utilizare lasa un parfum proaspat si placut. PARFUM DE PIN.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa, hoteluri, baruri, restaurante, spitale, case de odihna si ingrijire, birouri, comunitate in general, etc.

Allegrini DS WC MANDORLA 750ml

Ds Wc Mandorla 750Ml

, , , ,

Detergent dezincrust pentru curatarea si igienizarea toaletelor, pe baza de acizi anorganici inhibitori. Formula vascoasa permite principiilor active sa adere in mod uniform de peretii verticali ai vasului de toaleta si ai urinarelor, permid o curatare si igienizare completa. Dupa utilizare lasa un parfum proaspat si placut.PARFUM DE MIGDALE.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa, hoteluri, baruri, restaurante, spitale, case de odihna si ingrijire, birouri, comunitate in general, etc.

Ds Fos 12Pzx1L

, , , , ,

Detergent dezincrust acid pentru eliminarea rapida si completa a depunerilor de calcar, rugina, cazeina si a reziduurilor de sare, de Detergenți. Ideal pentru curatarea si igenizarea obiectelor sanitare, a robinetilor din crom, otel inoxidabil, aluminiu, ceramica, materiale plastice, etc. Elimina in mod eficient reziduurile de beton si de mortar.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Hoteluri, restaurante, comunitate in general, industrie.