Pronto bagno&cucina

Prontobagno Cuc 5 Kg

, , , ,

Detergent lichid pentru curăţarea băilor si a bucatariilor. Elimină cu uşurinţă depunerile de calcar de pe robineţi, gresie, faianţă, obiecte sanitare, cabine de duş, etc. Curăţă rapid, eliminând şi depunerile de săpun. Părţile curatate cu Pronto Bagno rămân netede şi stralucitoare. Se clăteşte uşor lăsând suprafeţele igienizate, lucioase şi fără pete.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Foarte eficient in băi, vestiare din centre sportive, saune, cazi de hidro masaj. Ideal si pe suprafetele smaltuite si din otel din bucătării.

No Cal Soft 750Ml

, , , ,

Detergent dezincrust “non acid” pentru curatarea zilnica a obiectelor sanitare si robinetilor din bai. Special conceput pentru curatarea si dezincrustarea suprafetelor din marmura, piatra calcaroasa si suprafetelor dure in general. Gratie formulei sale particulare se poate utiliza pe toate suprafetele acido-sensibile, acolo unde nu se poate interveni cu dezincrustii traditionali pe baza acida.
NO CAL SOFT elimina in mod eficient murdaria, reziduurile de sapun si urmele de calcar. Usor de clatit, lasa suprafetele igienizate, lucioase si fara urme.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Bai, dusuri, toalete, saune, piscine, etc.

Ip 50 Antical Soft 750Ml

, ,

Detergent detartrant “non acid” pentru curătenia cotidiană a obiectelor sanitare şi a robinetilor din băi. A fost creat in special pentru curătirea şi detartrarea suprafetelor din marmură, pietre calcaroase şi penstu suprafete dure in general.
Datorită formulei sale unice se poate folosi pe toate suprafetele sensibile la acid, unde nu se poate interveni cu traditionalele produse detartrante pe bază de acid.
IP50 indepărtează cu eficacitate murdăria, rezidurile de săpun şi urmele de calcar.
Este usor de clătit şi lasă suprafetele igienizate, strălucitoare şi fără urme.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Băi, dusuri, obiecte sanitare, saune, piscine, etc.

Ip 40 Disincroste 750Ml

, , , ,

Detergent lichid pentru curătarea băilor şi bucătăriilor. Elimină cu uşurint́ă depunerile de calcar de pe robineti, faiantă, obiecte sanitare, cabina de duş, etc. Curătă rapid îndepărtând chiar şi rezidurile lăsate de săpun. Zonele curătate cu IP 40 rămân netede şi strălucitoare. Este uşor de clătit şi lasă suprafetele igienizate, lucioase şi fără urme. SECTOARE DE UTILIZARE:
Vestiare ale sălilor de sport, saune şi căzi de hidromasaj. Ideal chiar şi pentru email şi inox în bucătărie.

Detergent dezincrust Free Kalc

Free Kalc 5 Kg

, , , , ,

Detergent dezincrust parfumat, pe bază de acizi organici, ideal pentru îndepărtarea depunerilor de calcar şi tartru de pe suprafeţele dure, şmălţuite, gresie, robinete, grupuri sanitare, duşuri.Redă suprafeţelor strălucirea lor naturală. La diluţiile şi modul de utilizare recomandate nu corodează şi nu deteriorează suprafeţele cromate sau din oţel.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Hoteluri, restaurante, case de odihnă, case, birouri, centre sportive, comunitate în general, industrie etc

Allegrini DS WC PINO 750ml

Ds Wc Pino 750Ml

, , , ,

Detergent dezincrust pentru curatarea si igienizarea toaletelor, pe baza de acizi anorganici inhibitori. Formula vascoasa permite principiilor active sa adere in mod uniform de peretii verticali ai vasului de toaleta si ai urinarelor, permid o curatare si igienizare completa. Dupa utilizare lasa un parfum proaspat si placut. PARFUM DE PIN.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa, hoteluri, baruri, restaurante, spitale, case de odihna si ingrijire, birouri, comunitate in general, etc.

Allegrini DS WC MANDORLA 750ml

Ds Wc Mandorla 750Ml

, , , ,

Detergent dezincrust pentru curatarea si igienizarea toaletelor, pe baza de acizi anorganici inhibitori. Formula vascoasa permite principiilor active sa adere in mod uniform de peretii verticali ai vasului de toaleta si ai urinarelor, permid o curatare si igienizare completa. Dupa utilizare lasa un parfum proaspat si placut.PARFUM DE MIGDALE.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa, hoteluri, baruri, restaurante, spitale, case de odihna si ingrijire, birouri, comunitate in general, etc.

Ds Fos 12Pzx1L

, , , , ,

Detergent dezincrust acid pentru eliminarea rapida si completa a depunerilor de calcar, rugina, cazeina si a reziduurilor de sare, de Detergenți. Ideal pentru curatarea si igenizarea obiectelor sanitare, a robinetilor din crom, otel inoxidabil, aluminiu, ceramica, materiale plastice, etc. Elimina in mod eficient reziduurile de beton si de mortar.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Hoteluri, restaurante, comunitate in general, industrie.

Dolly 1L

, , , ,

Detergent abraziv pentru suprafete dure. Formula noua, mai cremoasa si delicata, cu un parfum proaspat si placut. Curata in profunzime fara a zgaria suprafetele dure, din ceramica, din otel. Ideal pentru chiuvete, aragaze, placi de gresie si faianta. SECTOARE DE UTILIZARE:
Bucatarii si bai in general, suprafete dure.

Dolly Gel 1L

, , , ,

Detergent cu inalbitor, sub forma de gel, cu actiune igienizanta, pentru suprafete dure. Ideal pentru curatarea profunda si igiena pardoselilor si a suprafetelor placate cu gresie sau din metal, din bai, bucatarii si spatii in general. SECTOARE DE UTILIZARE:
Birouri, comunitate, spitale, hoteluri, pensiuni, baruri, restaurante, centre sportive, etc.

Ds 5 Kg

, , , , , , ,

Detergent dezincrust acid pentru uz sanitar, excelent in curatarea generala a toaletelor, bailor, marginilor piscinelor, placilor de gresie, ceramica, etc. Elimina rugina, petele si depunerile de pe vasul de toaleta. Elimina usor reziduurile de mortar si de beton. La timpi de contact neprelungiti poate fi utilizat in siguranta si pe suprafete lacuite si vopsite.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Hoteluri, restaurante, case de sanatate, birouri, sali de sport, comunitate in general, industrie, etc.