Detergent SP MAIN

Sp Main 5 Kg

, ,

SP MAIN este un detergent pentru curătarea în profunzime a suprafetelor care vin în contact permanent cu apa (piscine, saune, duşuri, beauty farm). Produsul se aplică prin stropire la presiune mică şi se întinde pe suprafata care urmează să fie curătată. SP MAIN mentine efectul antialunecare al suprafetei, fără să altereze structura şi aspectul gresiei, să afecteze substratul sau agentii de fixare.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Baze şi complexe sportive (piscine).

SP CLEAN

Sp Clean 5 Kg

, ,

Detergent dezincrustant acid specific pentru îndepărtarea depunerilor de calciu de pe suprafetele dure. SP Clean este produsulpentru curătarea în profunzime a ceramicii, portelanului, granitului, etc.
Produsul este aplicat prin pulverizare la presiune scăzută şi frecare cu peria, pentru a elimina acumulările de calcar, murdărie şi diverse tipuri de mizerie de pe suprafetele interne sau externe supuse traficului pietonal.
SP Clean este un produs destinat întretinerii şi strălucirii aspectului original al suprafetelor.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Baze şi complexe sportive (piscine).

Super Maxi Pronto

Super Maxi Pronto 5 Kg

, , , ,

Supermaxi este un detergent nou ce nu necesită clătire, utilizat pentru curăţarea pardoselilor, gresiei şi a oricăror suprafeţe lavabile. Curăţă în profunzime, lasand in aer un parfum placut. Dacă se respectă diluţiile indicate poate fi utilizat pentru curăţenia cotidiană a pardoselilor ceruite, păstrând luciul acestora. SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curatenie, hoteluri, restaurante, baruri, birouri, săli de cinema etc.

SKIN

Skin 5 Kg

, , , , , , , , ,

Detergent cu vâscozitate scăzută şi cu o plăcută aromă de citrice. Este un produs cu o mare putere de curăţare, cu spumare controlată, în stare să elimine orice tip de pată, chiar şi cele mai rezistente de pe suprafeţele din plastic, cauciuc, imitaţie de piele, suprafeţele vopsite, metale, etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Datorită caracteristicii sale de detergent universal, este ideal pentru spălarea tuturor tipurilor de suprafeţe şi poate fi folosit în toate sectoarele industriei alimentare.

SUPER GF GEL

Super Gf Gel 1 L

, ,

Gel detergent super-concentrat pentru curatarea pardoselilor si a suprafetelor dure lavabile in general. Nu necesita clatire, lasa suprafetele stralucitoare, parfumand mediul. Dintr-un litru de produs concentrat se obtin 2000 kg de produs gata de utilizare. In dilutiile recomandate este ideal pentru intretinerea zilnica a pardoselilor ceruite, mentinandu-le stralucirea.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa, hoteluri, restaurante, birouri, sali de cinematograf, etc.

Ip 62 Pav Oxy Fresh 1L

, ,

Detergent parfumat pe bază de alcool, pentru curăţenie profundă, fără a lăsa urme, pentru toate suprafeţele lavabile dure. De neînlocuit pe suprafeţe dure lucioase precum: plastic, ceramică, gresie porţelanată şi pentru pardoseli în general. Se poate folosi chiar şi pe pardoseli tratate cu ceruri polimerice de lustruire.
Eliberează în mediu un parfum plăcut si proaspăt. Nu necesită clătire.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curatenie, hoteluri, restaurante, baruri, birouri, săli de cinema etc.

Ip 61 Pav Lime 1L

, ,

Detergent parfumat pe bază de alcool, pentru curătenie profundă fără a lăsa urme, pentru toate suprafetele lavabile dure. De neînlocuit pe suprafete dure lucioase precum: plastic, formică, ceramică, gresie portelanată şi pentru pardoseli în general. Se poate folosi chiar şi pe pardoseli tratate cu ceară polimerică de dat luciu.
Lasă în aer un parfum de citrice. Nu necesită clătire.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curatenie, hoteluri, restaurante, baruri, birouri, săli de cinema etc

Ip 60 Pav Flower 1L

, ,

Detergent parfumat pe bază de alcool, pentru curătenie profundă, fără a lăsa urme, pentru toate suprafetele lavabile dure. De neînlocuit pe suprafete dure lucioase precum: plastic, formică, ceramică, gresie portelanată şi pentru pardoseli în general. Se poate folosi chiar şi pe pardoseli tratate cu ceară polimerică de dat luciu.
Lasă în aer un parfum plăcut floral. Nu necesită clătire.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curatenie, hoteluri, restaurante, baruri, birouri, săli de cinema etc

Gres Whitener 6 Kg

, , , , ,

Detergent cu spumare controlată şi mare putere degresantă destinat curăţării pardoselilor şi în mod special suprafeţelor din gresie porţelanată care se curăţă cu maşini de spălat pardoseli. Elimină în profunzime orice tip de murdărie chiar şi pe cea mai dificilă şi încrustată. Datorită puternicei sale proprietăţi de albire, elimină murdăria de pe faianţă redânu-i aspectul original. Formulată în special pentru curăţarea suprafeţelor din gresie al sectoarelor comunitar, industrial, artizanat şi al distribuţiei alimentare este indicat chiar şi pentru curăţarea pardoselilor industriale din ciment, pietre calcaroase non lucioase, pietre din siliciu foarte murdare. SECTOARE DE UTILIZARE:
Comunitate, filieră alimentară şi în industrie în general, supermarket-uri, şcoli, piscine, clinici, spitale etc.

Detergent Gresnet Bs

Gresnet Bs 5 Kg

, , , ,

Detergent cu spuma controlata si mare putere degresanta, destinat curatarii pardoselilor si în mod special a suprafetelor din gresie portelanata, cu ajutorul masinilor de spalat pardoseli. Conceput pentru curatarea suprafetelor din gresie din sectoarele comunitar, industrial, artizanat si al distributiei alimentare, este indicat chiar si pentru curatarea pardoselilor industriale din ciment, pietre calcaroase non lucioase, pietre din siliciu foarte murdare. 

Detergent dezincrust Free Kalc

Free Kalc 5 Kg

, , , , ,

Detergent dezincrust parfumat, pe bază de acizi organici, ideal pentru îndepărtarea depunerilor de calcar şi tartru de pe suprafeţele dure, şmălţuite, gresie, robinete, grupuri sanitare, duşuri.Redă suprafeţelor strălucirea lor naturală. La diluţiile şi modul de utilizare recomandate nu corodează şi nu deteriorează suprafeţele cromate sau din oţel.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Hoteluri, restaurante, case de odihnă, case, birouri, centre sportive, comunitate în general, industrie etc

Deterlux 5 Kg

, , , , ,

Detergent de lustruire, pentru curatarea si intretinerea suprafetelor din gresie portelanata, marmura tratata cu plumb, a pardoselilor pretratate cu ceruri acrilice de lustruire, a pardoselilor din parchet.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Localuri publice, hoteluri, birouri, locuinte si toate locurile cu pardoselile mai sus mentionate.

Ds 5 Kg

, , , , , , ,

Detergent dezincrust acid pentru uz sanitar, excelent in curatarea generala a toaletelor, bailor, marginilor piscinelor, placilor de gresie, ceramica, etc. Elimina rugina, petele si depunerile de pe vasul de toaleta. Elimina usor reziduurile de mortar si de beton. La timpi de contact neprelungiti poate fi utilizat in siguranta si pe suprafete lacuite si vopsite.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Hoteluri, restaurante, case de sanatate, birouri, sali de sport, comunitate in general, industrie, etc.

Allux Fresh

Allux Fresh 5L

, , , , ,

Detergent pentru curatarea pardoselilor pe bază de alcool, cu parfum fresh, pentru curăţarea profundă, fără a lăsa urme, a tuturor suprafeţelor dure lavabile. De neînlocuit pe pardoseli lucioase precum: ceramică, marmura, parchet , pardoseli în general.
Nu necesită clătire.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Hoteluri, restaurante, baruri, birouri, săli de fitness, spa, institutii publice. etc.