Allegrini NOVA 20Kg

Nova Lavat Sacco 20 Kg

, ,

Detergent igenizant praf atomizat pentru maşina de spălat cu spumă controlată, cu fortă mare de spălare si igenizare, pentru curătarea murdăriei dificile redand albul imaculat al tesaturilor. Are un continut ridicat de tensioactivi si oxigen activ (TAED). Formula completă permite obtinerea de rezultate perfecte la toate temperaturile de spălare în prezenta apei extrem de dure.

30°C Spălarea enzimatică a materialelor delicate şi colorate .
60°C Spălarea tesaturilor cu grad mediu de murdarie, din fibre sintetice si a tesaturilor cu culori rezistente.
90°C Curătarea murdăriei dificile de pe îmbrăcămintea de lucru sau fete de masa.
Spalatorii profesionale .
Se pot spăla toate tipurile de tesaturi: bumbac, sintetice etc.

Allegrini SUPER TEXAL 20Kg

Super Texal Sacco 20 Kg

, ,

Detergent pentru spălare cu actiune spumantă controlată, cu o mare fortă de spălare, pentru curătarea murdăriei dificile. Formula completă permite obtinerea unor rezultate optime la toate temperaturile de spălare. 30°C spălare enzimatică a materialelor delicate şi colorate
60°C spălarea rufelor cu un grad mediu de murdărie
90°C curătarea petelor dificile de pe fete de mese şi imbrăcămintea de lucru
Datorită prezentei oxigenului liber, deja la 30°C se obtin rezultate de igienizare, odorizare şi inalbire delicată.
SECTOARE DE UTILIZARE:
– Ideal pentru maşini de spălat domestice sau industriale
– Pot fi spălate toate tipurile de tesături: bumbac, cânepă, lână şi tesături artificiale.
– Pentru tesături albe şi colorate.

Detergent - Texal Liquido Frizz

Texal Liquido Frizz 20 Kg

, ,

Detergent lichid pentru spălarea rufelor manual şi în maşina de spălat. Prin puterea sa ridicată de curăţare, cu triplă acţiune, elimină şi petele cele mai dificile. Deosebit de eficient chiar şi la temperaturi joase, respectă culorile şi fibrele delicate. Produsul poate fi utilizat ca pre-tratament al petelor, pentru manşete şi gulere de cămaşă etc. SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii de rufe.

Allegrini TEXAL

Texal Sacco 8 Kg

, ,

Detergent atomizat în pulbere, cu spumare controlată, conţinând agenţi de înălbire şi dotat cu un parfum plăcut, pentru spălarea rufelor în maşina de spălat. Curăţă în profunzime orice tip de fibră naturală şi sintetică, lăsând ţesăturile moi şi parfumate. Are o acţiune delicată de înălbire, scoate petele şi înălbeşte eficient. SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii de rufe industriale .

SMACCHIATORE

Smacchiatore 4 750Ml

, ,

Detergent, gata de utilizare, pentru tratamentul profesional al petelor de pe tesaturi. Produs specific pentru eliminarea petelor de sange si de murdarie.
Ideal pentru a facilita indepartarea petelor de sange, lapte, maioneza, crustacee, sos, ou, inghetata, amidon, fecale, mucus, sperma, urina, varsaturi, etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii profesionale de rufe.

SMACCHIATORE

Smacchiatore 3 750Ml

, ,

Detergent, gata de utilizare, pentru tratamentul profesional al petelor de pe tesaturi. Produs specific pentru eliminarea petelor de rugina.
Ideal pentru a facilita indepartarea petelor de rugina, ciment, gri de aluminiu, verde de cupru, etc. SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii profesionale de rufe.

SMACCHIATORE

Smacchiatore 1 750Ml

, ,

Detergent, gata de utilizare, pentru tratamentul profesional al petelor de pe tesaturi. Produs specific pentru eliminarea petelor de grasime.
Ideal pentru a facilita indepartarea petelor de ulei, grasime, ciocolata, ruj, make-up, crema de pantofi, smantana, unt, sosuri grase, unguente, etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii profesionale de rufe.

SMACCHIATORE

Smacchiatore 2 750Ml

, ,

Detergent, gata de utilizare, pentru tratamentul profesional al petelor de pe tesaturi. Produs specific pentru eliminarea petelor de cerneala si ceara. Ideal pentru a facilita indepartarea petelor de cerneala, lipici, ceara, vopsea, grafit, etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii profesionale de rufe.

SOFTIL

Softil 5 Kg

, , ,

Balsam pentru rufe, pentru spalarea manuala si in masina de spalat. Reda elasticitatea si moliciunea fibrelor. Faciliteaza calcarea traditionala si la calandru. Are efect antistatic. Ideal pentru lana si tesaturi delicate, este adecvat pentru orice tip de material. Parfumeza rufele.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii de rufe.

Dezinfect FIVE

Five 25 Kg (Pmc)

, , , ,

Dezinfect puternic oxidant, lipsit de clor, se degradează biologic uşor şi este deci permis din punct de vedere al mediului. Este eficient pentru toate tipurile de microorganisme chiar şi în concentratii scăzute şi la temperaturi de actiune joase. În dilutiile de folosire FIVE SUPER SANITIZZANTE albeste si dezinfecteaza tesaturile chiar si la temperaturi joase, se foloseste in masina de spalat automate cu sistem de dozare automate. FIVE SUPER SANITIZZANTE indeplineste urmatoarele activitati: bactericida, virucida, micobactericida, sporicida, fungicida.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Poate fi utilizat in spalatoriile profesionale de rufe din spitale, hoteluri, sanatate publica etc. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.

Ecolana 5 Kg

, ,

Detergent inovativ pe bază de agenti activi extrasi din materii prime vegetale, cu o degradare biologică rapidă. Detergent lichid cu spumare controlata şi efect de balsam pentru spălarea mecanică şi manuală a hainelor delicate, din lână şi mătase. Curătă în profunzime fibrele redându-le moliciunea initială.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii industriale .

Ecolavatrice Liq 5 Kg

, ,

Detergent inovativ pe bază de agenti activi extrasi din materii prime vegetale, cu o degradare biologică rapidă si complete. Detergent lichid pentru spălare manuală a rufelor şi în maşina de spălat. Cu o mare putere detergentă cu triplă act́iune elimină chiar şi petele cele mai profunde. Extrem de eficient chiar şi la temperaturi scăzute, respectă culorile şi fibrele delicate.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii industriale.

Disincroste Per Lavastoviglie 6 L

, , ,

DESCRIERE: Dezincrust lichid acid, conceput pentru eliminarea completa a reziduurilor de calcar. Combinatia dintre aciditate si efectul de curatare permite eliminarea reziduurilor de grasime si de calcar, care se depun in partile cele mai ascunse si mai importe ale masinii de spalat vase si rufe: duze, filtre, serpentine, etc.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Dezincrustarea periodica a masinilor de spalat vase si a rufelor. Curatarea si dezincrustarea placilor de faianta, ceramica, obiectelor sanitare, dusurilor, etc. Tratarea si curatarea gresiei si a teracotei.

Nuovo Detersmac 20 Kg

, , ,

Detergent lichid concentrat, cu mare putere emulsionantă, de dispersare şi de suspensie a murdăriei grase şi unsuroase de pe tesături, în mod special de pe fet́e şi şervete de masă şi de pe îmbrăcămintea de lucru. Contine tensioactivi neionici cu spumare controlată. Dozabil cu orice tip de pompă dozatoare, chiar şi la temperaturi joase. Indispensabil în cazul petelor tenace şi rezistente, în combinat́ie cu detergent́i şi intensificatori alcalini.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii industriale de rufe.

Allegrini MAGIC CANDEGGIANTE

Magic Candeggiante 8 Kg

, ,

Inalbitor praf pentru rufe. Activ si la temperaturi joase, albeste tesaturile fara a le deteriora. Pastreaza culorile vii chiar si dupa spalari frecvente. Utilizand produsul Magic Candeggiante, acesta exercita o actiune igienizanta asupra rufelor.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii de rufe.

Ecal 5 Kg

, ,

ADITIV ANTICALCAR, detergent lichid destinat diminuarii duritatii apei si a ionilor de metale grele din apa. Apa care in mod normal este furnizata de retelele hidrologice si de puturi prezinta o duritate variabila, intre 15 – 25 ºF si rareori mai mare; o asemenea duritate este oricum responsabila de formarea de cruste saline pe tuburi, serpentine, rezistente, pereti etc.
Formarea acestor cruste este periculoasa pentru functionalitatea masiniilor de spalat, provocand in anumite puncte o supraincalzire si invechire precoce a materialelor, fiind posibila formarea de gauri si fisuri.
ECAL este eficient chiar si in inhibarea precipitatiei de sulfat de calciu, fosfat de calciu, hidroxid de fier, aluminiu, cupru. Utilizat exclusiv cu aparate de dozare automata.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii de rufe profesionale

7 Lav 23 Kg

, ,

7 LAV este un concentrat lichid din amidon din orez în suspensie, pentru apretarea rufelor. Apretează ţesăturile, facilitează spălarea şi călcarea rufelor, creşte durata de viaţă medie a ţesăturilor, le protejează împotriva petelor organice dificile şi le conferă o atingere satinată, revitalizându-le. Pelicula de 7 LAV se spală complet şi este complet biodegradabilă.
SECTOARE DE UTILIZARE: Spălătorii de rufe.

6 Lav 20 Kg

, ,

Balsam si neutralizant pentru rufe. Produs formulat pentru eliminarea alcalinităţii şi clorului rezidual aparut in timpul spălării; în acelasi timp conferă moliciune, parfum şi proprietăţi antistatice tuturor rufelor.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii profesionale de rufe.
Utilizat exclusiv cu aparate de dozare automată .

Detergent lichid 5 Lav

5 Lav 20 Kg

, , ,

Detergent lichid formulat pentru eliminarea alcalinităţii şi clorului rezidual , se foloseste in ultima clătire a rufelor în maşina de spălat, utilizând de preferat aparatele de dozare automată. Conţine o emulsie siliconică cu proprietăţi antistatice ridicate.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii profesionale de rufe

4 LAV

4 Lav 20 Kg

, ,

Balsam adjuvant pentru spălarea rufelor. Redă elasticitatea şi moliciunea fibrelor. Facilitează călcarea tradiţională şi la presă. Are efect antistatic. De neînlocuit pentru ţesăturile din lână şi cele delicate, este adaptat pe orice tip de ţesătură. Lasă un parfum de curat. Utilizat exclusiv cu aparate de dozare automată .
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii profesionale de rufe.

3 LAV OXI

3 Lav Oxi 20 Kg

, ,

Înălbitor pe bază de apă oxigenată stabilizată, adjuvant pentru spălarea rufelor. Formulă ecologică ce nu conţine clor. Utilizat exclusiv cu aparate de dozare automată . Scoate orice pată care poate fi albită, respectând ţesăturile şi culorile.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii de rufe

3 lav

3 Lav 25 Kg

, ,

Adjuvant pentru spălarea hainelor, pe bază de inălbitor cu clor activ anorganic. Utilizat exclusiv cu aparate de dozare automată .
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii de rufe

2 lav extra

2 Lav Extra 20 Kg

, ,

Detergent lichid enzimatic concentrat, cu putere de spălare şi emulsionare ridicată, pentru curăţarea profesională. Se utilizează exclusiv cu aparate de dozare automată în combinaţie cu produsul 1 LAV sau cu 1 LAV SIL, pentru spălarea rufelor din bumbac, bumbac|poliester şi a ţesăturilor tehnice reutilizabile.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii profesionale de rufe.

2 LAV

2 Lav 20Kg

, ,

Detergent lichid concentrat, pentru spălarea mecanică a tesaturilor. Ideal în combinat́ie cu produsul 1 LAV sau 1 lav SIL pentru spălarea hainelor din bumbac, sintetice şi mixte în maşini de spălat dotate cu aparate de dozare automată. SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii de rufe

LAV 1

1 Lav Sil 25 Kg

, ,

Detergent puternic alcalin şi bogat în complexanţi şi dispersanţi, de utilizat exclusiv cu aparate de dozare automată împreună cu produsul 2 LAV sau cu 2 LAV EXTRA la spălarea mecanică a rufelor din bumbac, bumbac|poliester şi a ţesăturilor tehnice reutilizabile (TTR).
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii profesionale de rufe.

LAV 1

1 Lav 20 Kg

, ,

Detergent foarte alcalin bogat în complexanţi şi dispersanţi, de utilizat exclusiv cu aparate de dozare automată împreună cu produsul 2 LAV sau 2 lav extra pentru spălarea mecanică a rufelor din bumbac, sintetice şi mixte. SECTOARE DE UTILIZARE: Spălătorii profesionale de rufe.