Allegrini DEO SANY SPRAY

Deo Sany Spray

Dezinfectant multiuz pentru mediul ambiant, obiecte si suprafete. Igienizeaza, improspateaza mediul ambiant, elimina mirosurile, confera un parfum placut aerului, tesaturilor, obiectelor si suprafetelor rau mirositoare. Ideal pentru tratarea ambulantelor, corturilor de camping, sacilor de dormit, dulapurilor, pantofilor de bowling, patinelor, bocancilor de schi, tesaturilor in general, custilor pentru animale de companie, etc…. SECTOARE DE UTILIZARE: Auto, comunitate, centre sportive, sectorul pieselor de schimb, si in toate cazurile in care este necesar un tratament rapid de dezodorizare si igienizare.

Allegrini - P 70 Textile Protector

P 70 Textile Protector

Produs de impregnare, anti-pete, hidrofug, pentru: ţesături în general, piele, echipamente textile (corturi pentru camping, umbrele), încălţăminte, echipamente tehnice sportive (rucsaci, mânuşi), interioare auto, de autocar şi de tren, şi pentru suprafeţe din mochetă. Incolor, gata de folosire, uşor de aplicat, se usucă repede, penetrează fibrele în profunzime. Materialele tratate îşi păstrează perfect aspectul iniţial al suprafeţei iar pelicula invizibilă nu împiedică permeabilitatea, nu îngălbeneşte, este rezistentă la razele UV şi păstrează proprietăţile anti-pete pentru un timp îndelungat. SECTOARE DE UTILIZARE: Echipamente, încălţăminte, domeniul sportiv, hobby şi “do-it-yourself”. Interioare auto şi de autocar. Suprafeţe din mochetă.

Allegrini P100 PROTECTOR 1L

P 100 Protector

Produs cu formulă nanotehnologică pe bază de silani parţial condensaţi şi fluoropolimeri solubilizaţi în alcool. Aplicat pe suprafeţe silicioase (sticlă, ceramică), polimerizează creând o peliculă protectoare împotriva lichidelor, foarte performantă şi de lungă durată. Ideal pentru aplicarea asupra geamurilor uşilor, cabinelor de duş, plăcilor din ceramică, obiectelor sanitare şi toaletelor din ceramică, vitrinelor magazinelor. Pelicula protectoare care se formează uşurează curăţarea suprafeţelor întrucât împiedică aderarea tenace a murdăriei şi a calcarului pe acestea. Astfel, curăţenia zilnică necesită mai puţin efort şi permite utilizarea unor detergenţi şi dezincrustanţi mai puţini agresivi. SECTOARE DE UTILIZARE: Comunitate, birouri, toalete, centre sportive, spaţii hoteliere şi în particular termale, gospodărie.

Allegrini P95

P 95 Wood Protector

Produs de impregnare, de înaltă tehnologie, pentru suprafeţe din lemn natural sau impregnat. Potrivit în special pentru lemnul de tec folosit în domeniul nautic şi pentru mobilierul de exterior. Tratamentul cu P90 conferă următoarele proprietăţi: – respinge apa şi murdăria uleioasă; – suprafeţele tratate îşi menţin permeabilitatea; – rezistentă ridicată la intemperii; – formează o peliculă nanometrică, practic invizibilă; – formula sa, pe bază apoasă, nu este periculoasă pentru utilizatori. AVANTAJE: – protecţie de durată împotriva penetrării umidităţii; – protecţie de durată împotriva aderării murdăriei; – protecţie de durată împotriva degradării cauzate de timp şi de agenţii atmosferici; – uşurinţa aplicării; – rămâne activ timp de 1-3 ani (în funcţie de dozaj); – reduce contaminarea microbiologică, oprind formarea mucegaiului. SECTOARE DE UTILIZARE: Nautic, mobilier de grădină, terase din lemn, stâlpi de îngrădire şi de susţinere, mobilier de exterior divers.

Allegrini Allstik

Allstick Crt 50 Stik

, , , ,

Allstick este o formula recenta, in masura sa reactiveze biomasa sistemelor de evacuare. Allstick este practic un „baton” solid, cu dizolvare lenta, indicat in mod special pentru tratarea sifoanelor (gurilor de scurgere). Amestecul de tulpini bacteriene sporigene pe care le contine Allstick garanteaza un amplu spectru de actiune, rapiditate de aclimatizare in sistem, siguranta, compatibilitate si eficienta maxima pe o mare varietate de instalatii si ecosistemul aferent. Pentru a asigura performante ridicate in sistemul de evacuare, Allstick contine substante nutriente si stimulante ale cresterii bacteriene si substante penetrante si tensioactivi capabili sa dizolve si sa lichefieze depunerile de grasime. SECTOARE DE UTILIZARE:
Allstick descompune complet uleiuri, grasimi animale si vegetale prezente in gura de scurgere si exercita o actiune sinergica asupra marii majoritati a poluantilor prezenti in apele reziduale. Allstick reduce aparitia mirosurilor neplacute.
Allstick este un sistem practic de aplicare a tratamentului biologic, un „baton” ce se introduce direct in gura de scurgere a chiuvetei ce trebuie tratata.
Allstick este indicat pentru tratamentul: chiuvetelor, bideurilor, dusurilor, canalizarilor.

Allegrini SUPER SKIN 400ml

Super Skin Spray 12Pzx400Ml

, , , , , ,

Detergent universal, sub forma de spray. Formeaza o spuma compacta, abundenta, perfect aderenta de suprafetele verticale, care amplifica actiunea de degresare si de curatare a produsului. Curata in profunzime, usor, orice tip de suprafata: placata cu gresie|faianta, metalica, din plastic, din cauciuc, din piele sintetica, din ceramica. Contine un igienizant puternic cu spectru larg de actiune impotriva mucegaiurilor si bacteriilor. Ideal pentru curatarea hotelor .
SECTOARE DE UTILIZARE: Comunitate, scoli, cantine, aziluri, spitale, etc.

SKIN

Skin 5 Kg

, , , , , , , , ,

Detergent cu vâscozitate scăzută şi cu o plăcută aromă de citrice. Este un produs cu o mare putere de curăţare, cu spumare controlată, în stare să elimine orice tip de pată, chiar şi cele mai rezistente de pe suprafeţele din plastic, cauciuc, imitaţie de piele, suprafeţele vopsite, metale, etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Datorită caracteristicii sale de detergent universal, este ideal pentru spălarea tuturor tipurilor de suprafeţe şi poate fi folosit în toate sectoarele industriei alimentare.

Detergent PULISCITUTTO SPECIAL UNIVERSALE

Puliscit Special 5L

, , , , ,

Produs de intretinere, universal, rapid, degresant si care confera luciu. Detergent lichid energic si sigur, ce nu necesită clătire, cu mare putere de degresare. Ideal pentru eliminarea murdariei si a petelor de cerneala, pix, stilou, de pe birouri, gresie, ceramica, plastic, sticla, electrocasnice, interioare de masini, otel inox, tocarie, telefoane, terminale video, hote, filtre si toate suprafetele lavabile.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Auto, industrie si comunitate.

P60 Leather Care

P 60 Leather Care 12Pzx1L

, , , , , ,

Crema detergent pentru curatarea si protejarea suprafetelor din piele. Reda stralucirea, catifelarea initiala la atingere si un aspect tineresc si hidratat.
Uleiul de Avocado din compozitie ii confera moliciune la atingere si ii imbunatateste rezistenta la apa.
Utilizarea tensioactivilor neagresivi permite o curatare profunda, insa atenta cu pielea.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Tratarea si restaurarea suprafetelor din piele din interiorul masinilor, a scaunelor, fotoliilor, gentilor, costumelor de motociclist, articolelor vestimentare din piele, etc.

Allegrini MR.MOPY 400ml

Mr Moppy 12Pzx400Ml

, , , , ,

Lustruieste, protejeaza si previne depunerea prafului pentru o perioada indelungata pe suprafete emailate, lacuite si vopsite, lemn, marmura, teracota, ceramica, plastic. Ideal pentru jaluzele, tamplarie, bibelouri, aparatura HI-FI, televizoare, calculatoare si interioare auto. Dupa utilizare lasa un parfum placut in camera, care persista mult timp. SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa si comunitate in general.

Lemosolv 10 Lt

, , , , , ,

Detergent degresant special conceput ca alternativa eficienta si sigura la solventii pe baza de petrol folositi la degresarea industriala. Produs natural extras din floare de portocal. Indeparteaza eficient grasimile animale, vegetale, minerale, reziduri rezultate de la fabricile de sarma, uleiuri rezultate in urma prelucrarii metalelor si cerurilor de protectie de pe: suprafete lacuite, metale feroase, aliaje de aluminiu si cupru, otel, sticla, ceramica, material plastic, etc. Recomandat petru indepartarea gumei de mestecat de pe podele, gresie, linoleum, tesuturi si mocheta.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Industrie – de artizanat in special, firme de curatenie, trenuri, autobuze, ambarcatiuni.

Allegrini DETERGENTE LUCIDANTE PER ACCIAIO 700ml

Detergente Lucidante Acciaio Spray 12Pz*400 Ml

, , , ,

Detergent spray care lustruieste, protejeaza si mentine stralucitoare suprafetele din otel inoxidabil. Formeaza o pelicula protectoare, rezistenta la contactul cu degetele si picaturile de apa, mentinand efectul stralucitor pentru un timp indelungat. Utilizabil si pentru lubrifierea punctelor supuse frecarii ale masinilor din industria alimentara in general. SECTOARE DE UTILIZARE:
Industrie si artizanat care prelucreaza otelul, baruri, cantine, macelarii, pescarii, cantare profesionale, frigidere industriale etc. Firme de curatenie , receptii pentru finisarea suprafetelor din otel, ca de exemplu lifturi, porti etc. Ideal pentru curatarea si lustruirea suprafetelor si accesoriilor din otel din sectorul spalatoriilor auto, precum: dispensere de hartie, butelii, storcatoare de lavete, batatoare de carpete etc.

Justo 5 Kg

, , ,

Detergent deodorant pentru WC si toalete mobile. Produs constituit dintr-un amestec concentrat de neutralizanti ai mirosului, de curatare si detartrant, curata si elimina mirosurile din toaletele mobile.
Ideal si in prezenta apei dure.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Toalete mobile si curatarea toaletelor din autobuz, rulote de camping, ambarcatiuni, etc.

Ip 20 Multiuso 750Ml

, , , ,

Detergent cu întrebuintare multiplă pentru curătarea cotidiană a tuturor suprafetelor dure lavabile. Ideal pentru geamuri, faiantă, laminate plastice, suprafete vopsite, lăcuite, etc. Nu este necesară clătirea, nu lasă urme. Lasă în aer un parfum proaspăt şi plăcut.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Comunitate, casă, birouri, baruri, hoteluri, restaurante etc.

Allegrini Inox 400 ml

Inox-Ok Spray 40Ml

, , , , ,

Detergent special pentru curatarea si lustruirea suprafetelor din otel inox. Formula pe baza de apa, fara solventi, inodora. Elimina praful, urmele de degete, petele de ulei si de murdarie in general.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Ideal pentru curatarea si lustruirea suprafetelor din otel, usilor si camerelor frigorifice, masinilor de spalat vase, cuptoarelor, benzilor transportoare, portilor, hotelor, diverselor piese de mobilier, ascensoarelor, balustradelor.
In afara de otel poate fi utilizat si pe aluminiu, crom, ceramica, plastic, cupru si aliaje.

Enzimall 5 Kg

, , , , ,

Enzimall este o formulă nou concepută, capabil să înmoaie şi să degradeze toate substele organice şi să elimine inseu mirosurile neplăcute. Enzimall este alcătuit dintr-un amestec special de extracte vegetale naturale şi de bacterii sporigene capabile sa produca enzime naturale, care garantează un spectru larg de actiune, rapiditate de intervent́ie, sigurantă şi maximă eficientă pe o gama variata de instalatii.
Odată distribuită, capturează moleculele care cauzează mirosuri neplăcute şi le neutralizează, lăsând aerul curat şi indor; în acelaşi timp degradează uleiurile, grăsimile animale şi vegetale şi are o act́iune de fluidizare asupra majoritatii deşeurilor.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Enzimall este indicat pentru tratarea coşurilor de gunoi, locurilor de evacuare, tomberoanele, puturile negre, foselor biologice, foselor septice, conductelor de evacuare, camioanelor, grajdurilor, compactoarelor, adaposturilor de animale, instalatiilor de depurare, recipientelor de stocare RSU, containerele de deşeuri, cuştilor, etc.

EASY CLEAN GRAFFITI GEL PLUS

Easy Clean Graff Gel Plus 10 Lt

, , ,

Detergent sub formă de gel pentru înlăturarea graffiti făcute cu vopseluri şi tuburi de spray de pe suprafet́e dure şi poroase, precum: granitul, piatră în general, cuart́, porfir, marmură tratată, travertin, ardezie, ciment, tencuieli, cărămidă, plăci, metali şi suprafete vopsite în general. Ideal pentru eliminarea scrisului şi a graffiti de pe vagoanele feroviare şi de tramvai.
DOMENII DE UTILIZARE:
Întretinerea decorurilor urbane şi a clădirilor. Transportul feroviar, cu autobuze, tramvai, metrou.

DG 7

Dg 7 1 L

, , , ,

Gel vascos, puternic alcalin si clor-activ, ideal pentru intretinerea gurilor de scurgere si pentru desfundarea tevilor blocate de depuneri de natura organica. Elimina, lichefiind, depunerile de grasimi, namol, noroiuri organice, resturi de diverse naturi. Datorita greutatii sale specifice ridicate, gelul coboara rapid si direct pana la locul infundarii, chiar si in prezenta apelor stagnante.
Isi exercita actiunea direct asupra cauzei obturarii, garand rezultate rapide si sigure.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Cantine, bucatarii si toalete in general.

Det Forni Vern 20 Kg

, , , , ,

Detergent pentru indepartarea rezidurilor de vopsea de pe podele si de pe toate instrumentele de vopsire. Este indicat pentru curatarea pistoalelor, aerografelor, reductorilor si accesorilor de vopsire. Gratie clatirii usoare este ideal pentru spalarea podelelor si suprafetelor dure murdare de vopsea, petelor de vopsea de pe tesaturi (covoare, mochete, scaune), poate elimina orice pata de vopsea dupa orice suprafata fara a deteriora suprafata. DOMENIUL DE UTILIZARE :
Caroserie automobile, vopsitorii metalice, cuptoare de vopsit, vopsire si vopsitorii industriale in general, hoteluri, restaurante, firme de curatenie, spalatori de rufe.

Detergent Crystal Cleaner

Crystal Cleaner 5 Kg

, , , , ,

Detergent special pentru curatarea si redarea stralucirii lustrelor de sticla, cristal,candelabrelor etc. Cu CRYSTAL CLEANER se obtin rezultate optime fara a mai fi nevoie de frecare si uscare. DOMENII DE UTIIIZARE:
Este de neinlocuit in curatarea candelabrelor.
Proprietatile detergente redau stralucirea obiecteler din sticla si cristal care, datorita formelor deosebite, fac imposibila frecarea si indepartarea manuala a murdariei. MODUL DE UTILIZARE:
• Acoperiti cu harie sau plastic zona de sub lustra
• Intrerupeti curentul electric
• Daca becurile sunt orientate in sus, desurubati-le si puneti in fasung un tampon de hartie absorbanta
• Stropiti pe partile care trebuie spalate, de la o dista de circa 10 cm, pana la indepartarea completa a murdariei • Lasati sa se usuce fara a interveni manual
• Inainte de a reporni curentul asigurati-va ca partile repective s-au uscat.