Allegrini MATIC AMMOLLO 8Kg

Matic Ammollo 8 kg

Produs praf special pentru înmuierea vaselor şi ceştilor extrem de murdare. De asemenea ideal pentru curăţarea şi igienizarea grupului, filtrelor, suporturilor de filtre ale aparatelor de cafea. SECTOARE DE UTILIZARE: Bar, restaurante, hotel, săli de mese din companii şi spitale.

STOVILMATIC LIQUIDO TE

Stovilomatic Lichid Edta 6 Kg

,

Detergent lichid alcalin cu o mare putere de degresare. Asigura spălarea completă şi igienică a farfuriilor, tacâmurilor, cratitelor şi paharelor. Stovilmatic are agent spumant controlat şi se foloseşte în maşinile de spălat vasele. Elimină cu uşurintă reziduurile de mâncare uscată şi orice tip de murdărie, lăsând vasele perfect curate. Puterea sporită de degresare asigură o clătire perfectă fără a lăsa reziduuri şi pete. SECTOARE DE UTILIZARE:
În toate maşinile de spălat vase din bucătării, cantine, restaurante, baruri, etc.

Detergent SPLENDO

Splendo 10% 5 Kg

,

Detergent lichid neutru pentru spalarea manuala. Contine tensioactivi anionici dotati cu mare putere de emulsionare si de dispersare a murdariei. Are mare putere de spumare si degresare, iar aceste caracteristici nu sunt alterate de duritatea apei din retea. Gratie pH-ului sau neutru este sigur si nu irita pielea mainilor. SECTOARE DE UTILIZARE:
Este utilizat pe suprafete delicate in industria alimentara, unde Detergenții alcalini comuni ar putea produce daune; si in operatiile in care se solicita neutralitatea produsului. Este utilizat in toate operatiile de spalare manuala a suprafetelor placate cu gresie, emailate, din otel, etc, a veselei, paharelor, tacamurilor, recipientelor si ustensilelor din sectorul alimentar.

STOVILMATIC PLUS LEMON

Stovil Plus Lemon 6 Kg

,

Detergent lichid alcalin cu mare putere degresanta, cu parfum delicat de lamaie. Garanteaza spalarea completa si igienica a farfuriilor, tacamurilor, cratitelor si paharelor, indepartand mirosul neplacut lasat de resturile de peste si de oua. Stovilmatic Plus Lemon are spuma controlata si se foloseste in masini de spalat vase. Este foarte indicat pentru indepartarea depunerilor de cofeina si de teina de pe cescute si ceainice.
Elimina usor reziduurile uscate si orice tip de murdarie, lasand vasele perfect curate. Puterea mare de degresare asigura o clatire perfecta fara a lasa urme, eliminand in acelasi timp mirosurile neplacute.
SECTOARE DE UTILIZARE:
In toate masinile de spalat vase din bucatarii, cantine, restaurante, baruri, etc.

SPLENDO PIATTI

Splendo Piatti 5 Kg

,

Detergent lichid neutru pentru spalarea manuala a vaselor, cratitelor, tacamurilor, paharelor. Contine tensioactivi dotati cu mare putere de umezire si de dispersare a murdariei, foarte spumanti si degresanti. Prezenta substantelor dermo-protectoare si neutralitatea sa il recomanda drept un produs sigur si care nu irita pielea mainilor. Ideal si pentru curatarea suprafetelor dure (faianta, gresie, chiuvete si suprafete emailate in general). SECTOARE DE UTILIZARE:
Bucatarii , cantine, hoteluri, restaurante, spitale, case de odihna, etc. Spalarea manuala a paharelor si cestilor in baruri.

STOVILMATIC LIQUIDO TE

Stovilm Liq 6 Kg

,

Detergent lichid alcalin cu o mare putere de degresare. Asigura spălarea completă şi igienică a farfuriilor, tacâmurilor, cratiţelor şi paharelor. Stovilmatic are agent spumant controlat şi se foloseşte în maşinile de spălat vasele. Elimină cu uşurinţă reziduurile de mâncare uscată şi orice tip de murdărie, lăsând vasele perfect curate. Puterea sporită de degresare asigură o perfectă clătire perfectă fără a lăsa reziduuri sau pete. SECTOARE DE UTILIZARE:
În toate maşinile de spălat vase din bucătării, cantine, restaurante, baruri, etc.

Allegrini STOVILMATIC POLVERE 10Kg

Stovilmatic Polvere 10 Kg

,

Detergent praf cu spumare controlata pentru spălarea mecanica a farfuriilor, cratitelor, tacâmurilor, paharelor. Elimină cu mare eficientă reziduurile de grăsime, uleioase, proteice, asigurând igiena şi curătenia. SECTOARE DE UTILIZARE:
Poate fi utilizat în orice tip de maşină automată de spălat vase.

STOVILMATIC PLUS LEMON

Stovilmatic Te 20Kg

,

Detergent lichid alcalin cu o mare putere de degresare. Asigura spălarea completă şi igienică a farfuriilor, tacâmurilor, cratitelor şi paharelor. Stovilmatic are agent spumant controlat şi se foloseşte în maşinile de spălat vasele. Elimină cu uşuritnă reziduurile de mâncare uscată şi orice tip de murdărie, lăsând vasele perfect curate. Puterea sporită de degresare asigură o clătire perfectă fără a lăsa reziduuri şi pete. SECTOARE DE UTILIZARE:
În toate maşinile de spălat vase din bucătării, cantine, restaurante, baruri, etc.

STOVILMATIC CLORO 04

Stovilm Cloro6 Kg

,

Detergent lichid igienizant pentru maşini de spalat folosite in bar şi maşini mici de spălat vase. STOVILMATIC permite eliminarea completă de pe pahare şi ceşti chiar şi a petelor extrem de persistente (ceai, cafea, etc.) lâăsându-le lucioase. Forta clorului activ asigură igienizarea completă a farfuriilor şi a paharelor.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Baruri, gelaterii şi restaurante în general.

Disincroste Per Lavastoviglie 6 L

, , ,

DESCRIERE: Dezincrust lichid acid, conceput pentru eliminarea completa a reziduurilor de calcar. Combinatia dintre aciditate si efectul de curatare permite eliminarea reziduurilor de grasime si de calcar, care se depun in partile cele mai ascunse si mai importe ale masinii de spalat vase si rufe: duze, filtre, serpentine, etc.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Dezincrustarea periodica a masinilor de spalat vase si a rufelor. Curatarea si dezincrustarea placilor de faianta, ceramica, obiectelor sanitare, dusurilor, etc. Tratarea si curatarea gresiei si a teracotei.

Brillmatic Te 5 Kg

,

Aditiv specific pentru uscarea finală a veselei, farfuriilor şi paharelor în maşina de spălat vase. Brillmatic TE permite uscarea perfectă a veselei, împiedicând formarea petelor de calcar şi redând farfuriilor şi paharelor strălucirea lor naturală.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălarea mecanică a veselei.

Brillmatic 5 Kg

,

Aditiv specific pentru uscarea finală a veselei, farfuriilor şi paharelor în maşina de spălat vase. Brillmatic permite uscarea perfectă a veselei, împiedicând formarea petelor de calcar şi redând farfuriilor şi paharelor strălucirea lor naturală.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălarea mecanică a veselei.