ALLNOICE

All No Ice

Amestec pentru dezgheţare de o eficienţă sporită pe suprafeţele exterioare. Este un produs de ultimă generaţie ce răspunde celor mai exigente cerinţe ecologice. Principiul activ care coboară punctul de îngheţ şi substanţele anti-corozive prezente, îl fac sigur şi corespunzător materialelor folosite pentru realizarea podelelor civile şi industriale din ciment sau în prezenţa pietrelor(porfir etc.) Folosit în cadrul sistemelor de pulverizare, permite îndepărtarea uşoară, rapidă şi economică a gheţii şi zăpezii. SECTOARE DE UTILIZARE: Zonele de spălare a maşinilor, podele industriale şi/private (de ex. rampe acces box) din ciment sau piatră, fabrici agricole şi crescatorii de animale.

Manibel Pasta Bianca

Manibel Pasta Bianca

Pastă detergentă pentru spălarea mâinilor cu o mare capacitate de degresare. Curăţă în profunzime mâinile murdare de uleiuri, grăsimi, vopsea, etc. prezenţa substanţelor active emoliente contribuie la menţinerea moliciunii pielii. Soluţia uşor abrazivă, nu contribuie la obturarea pierderilor. SECTOARE DE UTILIZARE: Ateliere auto, vulcanizări, spălătorii de maşini, self-service, artizanat şi industrie în general.

Allegrini - MIGNON

Mignon -35

Detergent cu mare putere de curatare a geamurilor autovehiculelor. Mignon -35 este un detergent ideal pentru orice anotimp, si indispensabil iarna, intrucat formula sa speciala garanteaza un punct de inghet pana la -35ºC. Contine un amestec de tensioactivi special selectati pentru a evita fenomenele de stress cracking pe suprafetele din plastic (de exemplu poliacrilati), tot mai des utilizati in sectorul auto. Pe langa curatare, imbunatateste si faciliteaza alunecarea stergatorului de parbriz, reducand frecarea cinetica a acestuia cu geamul. SECTOARE DE UTILIZARE: AUTO.

Allegrini Cleaner Spray

Lm 1 Spray

Soluţie cu putere ridicată de degresare, ideală pentru curăţarea externă a motoarelor cu explozie şi pentru cele la care clătirea cu apă nu provoacă stricăciuni. Acţiunea sa puternică de curăţare o face optimă şi pentru piesele mecanice, în general. Formula practică de spray face ca produsul să fie uşor de utilizat, fără să fi nevoie de reumplerea unor recipienţi sau încărcarea unor pulverizatoare. DOMENIUL DE UTILIZARE: Auto, ateliere mecanice, hobby.

Allegrini Brake One Spray

Brake One Spray

Detergent spray pentru curăţarea reziduurilor de uzură de la pastile, lichide de frână, ulei şi grăsimi tipice sistemelor de frână cu disc şi tambur. Datorită puterii ridicate de curăţare, este ideal pentru degresarea şi curăţarea radiatoarelor, cablurilor de ambreiaj, frânelor, angrenajelor, lanţurilor, tuburilor instalaţiilor hidraulice pe bază de ulei etc. Puterea sa solventă permite întrebuinţarea produsului şi pentru îndepărtarea şi degresarea reziduurilor lipicioase de adezivi de pe suprafeţele dure. Datorită puterii sale decapante, poate fi pulverizat în carburatoarele automobilelor pentru înlăturarea crustelor şi reziduurilor carbonice neaderente. SECTOARE DE UTILIZARE: Auto, ateliere mecanice, hobby.

SUPER AZ - Detergent alcalin

Super Az

Detergent alcalin, pentru spalarea exterioara a vehiculelor cu sisteme de nebulizare sau aparate cu jet de apa. Prezinta caracteristici deosebite de curatare, secvestrante, de suspendare a murdariei, facilitati de clatire si proprietati de indepartare a petelor. Ideal pentru curatarea camioanelor, autocarelor, cisternelor auto, autoturismelor si prelatelor, fara ajutorul periilor. Ideal pentru prespalarea autovehiculelor inainte de intrarea in tunelul de spalare. Deosebita putere degresanta permite curatarea perfecta a pardoselilor industriale, a pieselor mecanice si a suprafetelor metalice foarte murdare. SECTOARE DE UTILIZARE: Spalatorii auto si industrie.

Detergent acid Brillantante Per Aluminio

Brillantante Per Aluminio

Detergent acid capabil să îndepărteze eficient oxizii de pe suprafeţele din aluminiu, redându-le curăţenia şi strălucirea. DOMENII DE UTILIZARE: Spălarea camioanelor, industrie în general.

Allegrini - Pure Air Spray

Pure Air Spray

Igienizant pentru instalatii de climatizare auto. Deodorant-igienizant, special conceput pentru a elimina germenii, bacteriile si mirosurile neplacute din instalatia de aer conditionat din interiorul autovehiculelor. SECTOARE DE UTILIZARE: Sectorul auto.

Allegrini - P 70 Textile Protector

P 70 Textile Protector

Produs de impregnare, anti-pete, hidrofug, pentru: ţesături în general, piele, echipamente textile (corturi pentru camping, umbrele), încălţăminte, echipamente tehnice sportive (rucsaci, mânuşi), interioare auto, de autocar şi de tren, şi pentru suprafeţe din mochetă. Incolor, gata de folosire, uşor de aplicat, se usucă repede, penetrează fibrele în profunzime. Materialele tratate îşi păstrează perfect aspectul iniţial al suprafeţei iar pelicula invizibilă nu împiedică permeabilitatea, nu îngălbeneşte, este rezistentă la razele UV şi păstrează proprietăţile anti-pete pentru un timp îndelungat. SECTOARE DE UTILIZARE: Echipamente, încălţăminte, domeniul sportiv, hobby şi “do-it-yourself”. Interioare auto şi de autocar. Suprafeţe din mochetă.

Allegrini - UNIVERSAL CLEANER

K 2 Universal Cleaner

Detergent universal, sub forma de spray, usor de utilizat. Curata si lustruieste intr-o singura operatie. Printr-o simpla stergere cu laveta, indeparteaza urmele de degete, petele, murdaria si praful de pe suprafete dure, ca de exemplu: lemn, ceramica, placi de gresie, tablouri de bord, metale, suprafete vopsite, emailate, cromate, etc. SECTOARE DE UTILIZARE: Auto, casa, birouri si comunitate in general.

Allegrini JOLY PROFESSIONAL

Joly Professional Spray

Spray polivalent dotat cu optime proprietati de lustruire, ideal pentru suprafete din piele naturala, sintetica si tabacita, lemn si plastic. Lasa pe suprafetele tratate un film antistatic si anti-umiditate. Ceruieste articolele folosite la ascutit, balamale, parghii etc si protejeaza impotriva umiditatii dispozitivele de aprindere si contactele de la baterii. CAMPURI DE ACOPERIRE: Auto, casa si comunitate in general.

Detergent IL PULITORE

Il Pulitore

Detergent concentrat pentru curatarea tuturor suprafetelor lavabile. Ideal pentru curatarea interiorului autoturismelor. Variind dozajul, in functie de tipul de murdarie, IL PULITORE asigura economie, curatare usoara,practicitate si mai ales suprafete curate si stralucitoare. SECTOARE DE UTILIZARE: Casa, hoteluri, restaurante, birouri, comunitate, spalatorii auto, spitale, etc.

Cm Schiumante Plus Giallo / Rosso / Blu

Detergent alcalin, puternic spumant, pentru spalarea exterioara a autovehiculelor. CM Schiumante Plus creeaza o spuma abundenta de culoarea galbena / rosie / albastra, care acopera autoturismele, conferind un efect optic suprinzator si satisfacator. Spuma faciliteaza acoperirea totala a suprafetelor, incetineste uscarea produsului prin evaporarea pe caroserie si mareste timpul de contact dintre murdarie si detergent. Se utilizeaza in faza de prespalare, in instalatii automate de spalare sau se foloseste cu nebulizatoare de spuma. SECTOARE DE UTILIZARE: Statii de spalare vehicule.

Allegrini G1

G1 Grasso Spray

G1 este o soluţie eficace pentru necesitatea de lubrifiere şi ungere a articulaţiilor, pârghiilor, rulmenţilor, lanţurilor, suspensiilor, balamalelor etc., cu uşurinţa în curăţare oferită de un produs spray. Permite de asemenea lubrifierea părţilor mecanice greu de curăţat prin metode obişnuite (pensule etc.) Puternica aderenţă a grăsimii de suprafeţe permite folosirea acestuia chiar şi pe suprafeţele verticale, evitând lipirea. SECTOARE DE LUCRU: Automobile, industrie, uz personal

Allegrini P100 PROTECTOR 1L

P 100 Protector

Produs cu formulă nanotehnologică pe bază de silani parţial condensaţi şi fluoropolimeri solubilizaţi în alcool. Aplicat pe suprafeţe silicioase (sticlă, ceramică), polimerizează creând o peliculă protectoare împotriva lichidelor, foarte performantă şi de lungă durată. Ideal pentru aplicarea asupra geamurilor uşilor, cabinelor de duş, plăcilor din ceramică, obiectelor sanitare şi toaletelor din ceramică, vitrinelor magazinelor. Pelicula protectoare care se formează uşurează curăţarea suprafeţelor întrucât împiedică aderarea tenace a murdăriei şi a calcarului pe acestea. Astfel, curăţenia zilnică necesită mai puţin efort şi permite utilizarea unor detergenţi şi dezincrustanţi mai puţini agresivi. SECTOARE DE UTILIZARE: Comunitate, birouri, toalete, centre sportive, spaţii hoteliere şi în particular termale, gospodărie.

Go Go Sampon SPAZZOLONI

Go Go Shampoo Spazzoloni

Detergent ce se utilizeaza in mod special in arcul de dozare care precede periile in statiile automate din spalatoriile auto. Pe langa curatarea si pastrarea curateniei periilor, lubrifiaza facilitand actiunea mecanica de periere. Caracterul chimic si clatirea perfecta pregatesc in mod optim caroseria pentru faza urmatoare de ceruire/lustruire. SECTOARE DE UTILIZARE: Statii automate din spalatorii auto.

Go Go Insect

DESCRIERE : Detergent alcalin cu mare putere de degresare, special conceput pentru înlăturarea rapidăşi completăa musculiţelorşi petelor lăsate de acestea pe caroserie, faruri, parbrize, părţile cromateşi ornamentele externe ale autovehiculelor. DOMENII DE UTILIZARE : Spălătorii auto.

Allegrini P95

P 95 Wood Protector

Produs de impregnare, de înaltă tehnologie, pentru suprafeţe din lemn natural sau impregnat. Potrivit în special pentru lemnul de tec folosit în domeniul nautic şi pentru mobilierul de exterior. Tratamentul cu P90 conferă următoarele proprietăţi: – respinge apa şi murdăria uleioasă; – suprafeţele tratate îşi menţin permeabilitatea; – rezistentă ridicată la intemperii; – formează o peliculă nanometrică, practic invizibilă; – formula sa, pe bază apoasă, nu este periculoasă pentru utilizatori. AVANTAJE: – protecţie de durată împotriva penetrării umidităţii; – protecţie de durată împotriva aderării murdăriei; – protecţie de durată împotriva degradării cauzate de timp şi de agenţii atmosferici; – uşurinţa aplicării; – rămâne activ timp de 1-3 ani (în funcţie de dozaj); – reduce contaminarea microbiologică, oprind formarea mucegaiului. SECTOARE DE UTILIZARE: Nautic, mobilier de grădină, terase din lemn, stâlpi de îngrădire şi de susţinere, mobilier de exterior divers.

Ceara hifrofoba GO GO BLU

Go Go Blu

Ceara hifrofoba, ce confera stralucire, pentru uscarea vehiculelor dupa faza de spalare in statii automate prevazute cu ventilatie fortata. Ideala pentru faza de ceruire/uscare in zonele tip self-service. Dozata si pulverizata in mod corespunzator pe caroseria unui autoturism spalat in prealabil, permite ruperea instantanee a panzei de apa in picaturi, care sunt usor eliminate prin efectul ventilatiei. Creeaza pe caroserie o pelicula invizibila, neunsuroasa, foarte protectoare si hidrofuga, care confera stralucire vopselii. Stabilitatea optima la temperaturi joase, in jur de 0°C si buna compatibilitate cu apele cu calcar permit prestatii inegalabile in timpul iernii si in instalatii care folosesc ape dure. SECTOARE DE UTILIZARE: Spalatorii auto.

DISINCROSTANTE PER SERPENTINE

Disincrostante Per Serpentine

Îndepărtează rugina, oxidările şi incrustaţiile de pe materialele feroase; elimină depunerile de calcar din instalaţiile cu flux de apă (centrale termice, serpentinele aparatelor de spălare cu jet de apă şi instalaţii termice în general) fără a afecta metalul. SECTOARE DE UTILIZARE: Spalatorii auto, statiihidraulice, industriale.

Dezinfectant FENODIS

Fenodis

Dezinfectant concentrat cu mare putere de curatare, special pentru dezinfectarea suprafetelor in medii civile si spatii destinate cresterii animalelor. Capabil sa isi exercite activitatea chiar si in prezenta unor severe contaminari organice si proteice. SECTOARE DE UTILIZARE: Curatarea si dezinfectia suprafetelor din fermele zootehnice: pereti, echipamente, plafoane, alimentatoare, adapatoare, custi animale, etc.

Allegrini - M SANITIZER

M Sanitizer

Igienizant ce se utilizeaza dupa curatarea covoarelor, mochetelor si tesaturilor in general. Solutie pe baza de apa si alcool, cu parfum delicat, ce contine un agent antimicrobian in masura sa combata si sa controleze un spectru larg de ciuperci, drojdii si bacterii prezente in tesaturi. Gratie formulei sale speciale impiedica aparitia mirosurilor neplacute si previne degradarea tesaturilor. SECTOARE DE UTILIZARE: Covoare, mochete, canapele, interioare auto, perdele si tesaturi in general.

Allegrini MATIC AMMOLLO 8Kg

Matic Ammollo 8 kg

Produs praf special pentru înmuierea vaselor şi ceştilor extrem de murdare. De asemenea ideal pentru curăţarea şi igienizarea grupului, filtrelor, suporturilor de filtre ale aparatelor de cafea. SECTOARE DE UTILIZARE: Bar, restaurante, hotel, săli de mese din companii şi spitale.

Allegrini - CM 1800

Cm 1800

Produs cu o concentraţie ridicată, pentru redarea luciului tuturor suprafeţelor din plastic şi din cauciuc ale autovehiculelor. În afară de luciu, aplicând produsul CM 1800 pe cauciucuri, apărătoare, garnituri şi pneuri, se asigură protecţia părţilor tratate împotriva razelor ultraviolete, a agenţilor atmosferici şi a uzurii. Produsul poate fi folosit şi ca lubrifiant pentru diferite aplicaţii industriale. SECTOARE DE LUCRU: Auto, industrie mecanică, textilă etc.

Allegrini DEO SANY SPRAY

Deo Sany Spray

Dezinfectant multiuz pentru mediul ambiant, obiecte si suprafete. Igienizeaza, improspateaza mediul ambiant, elimina mirosurile, confera un parfum placut aerului, tesaturilor, obiectelor si suprafetelor rau mirositoare. Ideal pentru tratarea ambulantelor, corturilor de camping, sacilor de dormit, dulapurilor, pantofilor de bowling, patinelor, bocancilor de schi, tesaturilor in general, custilor pentru animale de companie, etc…. SECTOARE DE UTILIZARE: Auto, comunitate, centre sportive, sectorul pieselor de schimb, si in toate cazurile in care este necesar un tratament rapid de dezodorizare si igienizare.

Rotabrill Ocean

Produs protectiv concentrat pentru reîmprospătare special pentru anvelope şi suprafeţe de cauciuc. Aplicat pe anvelope, le redă culoarea neagră originală, le face mai moi şi le apără în mod eficient de acţiunea dăunătoare a agenţilor atmosferici. Este uşor absorbit de anvelopă, nu lasă nici un reziduu gras. Formulă ideală pentru instalaţii de spălare dotate cu sistem automat de aplicare a produsului de reîmprospătare pentru anvelope. DOMENII DE ÎNTREBUINŢARE: Spălări auto.

ODORIZANTI - Allegrini

Odorizanti

,

Pentru completarea curateniei unui spatiu, astfel incat sa devina placut si confortabil, este important ca aerul sa fie proaspat si parfumat.

Foarte important si sa nu fie contaminat cu mirosuri neplacute.

De aceea va punem la dispozitie o gama de odorizanti.  O gama larga de igienizanti, produse de combatere a mirosurilor neplacute, parfumanti. Pentru spatii mici si ape parfumate, cu diverse arome, care vor conferi mediului o atmosfera proaspata si curata.

Allegrini - Igiena mainilor

Igiena mainilor

,

Mainile operatorilor reprezinta primul vehicul de contaminare incrucisata in sectorul sanitar si alimentar. De aceea este fundamentala importanta igienei operatorilor. Aveti incredere si adresati-va agentilor nostri, care va vor recomanda cel mai bun produs pentru curatarea si protectia pielii.

Firma Allegrini are la dispozitie o gama de produse pentru igiena personala, care satisface toate necesitatile: utilizare frecventa, igienizare eficienta, sensibilitatea pielii.

Linia noastra pentru igiena personala cuprinde un sapun lichid foarte delicat, detergenti lichizi cu pH neutru si sapunuri dezinfectante. Acestia controleaza incarcatura bacteriana, o crema emolienta protectoare, cu efect de bariera.

Detergenti covoare, mocheta, tapiterii

Detergenti covoare, mocheta, tapiterii

,

Mochetele si tesaturile sunt suprafete delicate. Acestea trebuie tratate cu produse speciale, pentru a-si mentine starea perfecta.

In cadrul gamei Allegrini puteti gasi detergenti, igienizanti si protectori ideali.

De aceea  veti  oferi cel mai bun rezultat in materie de curatenie si igiena a mochetelor si tesaturilor.

Banner detergenti bucatarie

Detergenti bucatarie

,

Murdaria grasa, unsuroasa este cel mai greu de indepartat. Indiferent daca se gaseste pe plite, cuptoare sau suprafete dure in general.  Forma Allegrini va ofera o gama completa de detergenti si degresanti.

Acestia fiind foarte concentrati,  sunt ideali pentru eliminarea rapida si eficienta a murdariei rezistente.

Medical Center Hallway, New York City

Dezinfectanti

,

Exista situatii in care un detergent foarte bun nu este suficient.

In acest caz trebuie efectuata igienizarea si dezinfectarea spatiilor si suprafetelor pentru a impiedica proliferarea bacteriilor care pot cauza infectii si probleme de sanatate.

Spitalele, clinicile, azilurile, sanatoriile sunt doar cateva dintre spatiile care prezinta necesitati delicate legate de curatenia profesionala. Si trebuie sa se intervina cu produse chimice in masura sa actioneze eficient pentru controlul asa-zisei murdarii invizibile.

Detergenti deceranti

Detergenti deceranti si ceruri

,

Firma Allegrini are produsele adecvate pentru protectie si lustruire pardoseli.
Produse pentru spalare si ceruire, ceruri pentru lustruire, produse pentru decerare.

Allegrini gaseste o solutie pentru orice problema sau necesitate legata de curatenie.

• DECERANTI

• PRODUSE DE SPALARE SI CERUIRE, CERURI

• CRISTALIZATORI

Wash Tec - Wasch material

Detergenti auto

,

De peste 60 de ani, gama de produse pentru spalatorii auto si pentru sectorul ingrijirii auto reprezinta mandria firmei Allegrini. Eficienta si calitatea recunoscuta a detergentilor nostri sunt sprijinite de un serviciu de asistenta tehnica. Produsele ii ajuta pe proprietarii spalatoriilor auto si pe profesionistii din sectorul ingrijirii auto sa optimizeze rezultatele, timpul de lucru si profitul.

Divizia noastra de Cercetare & dezvoltare ne permite sa propunem produse ultramoderne, care satisfac necesitatile speciale ale clientilor. De exemplu dezinfectantii pentru dezinfectarea camioanelor frigorifice, produsele pentru eliminarea urmelor de graffiti de pe trenuri si kit-urile de refacere a pielii, caroseriei si farurilor.

Filozofia noastra se bazeaza pe respect!

Respect pentru mediu in alegerea produselor eco-sustenabile si respect pentru elementele componente ale spalatoriilor auto. Toate acestea pentru a evita nefunctionarea masinilor, care ar putea duce la mari pierderi economice.

O propunere si un serviciu care au convins multe companii mari sa colaboreze cu noi, de exemplu ENI, care ne-a ales drept partener exclusiv pentru lantul sau de spalatorii auto, carora le furnizam toti detergentii si produsele pentru ingrijirea masinilor.

Agentii nostri comerciali va stau la dispozitie. Sunt pregatiti pentru interventii la fata locului, analizand situatiile referitoare la curatenie, parametrii analitici ai apelor si setarile echipamentelor. Si va vor ghida in alegerea celei mai bune metodologii de lucru si a produsului chimic adecvat.

In ceea ce priveste sectorul spalatoriilor auto, gama Allegrini cuprinde linii specifice pentru diversele tipologii de spalatorii auto.

Banner detergenti vase

Detergenti vase

,

Cand vorbim de curatenie profesionala in bucatarie, un capitol fundamental il reprezinta spalarea vaselor, atat mecanica, cat si manuala.

Prezentarea mancarii in farfurii perfect curate, cu tacamuri stralucitoare, reprezinta baza unei pareri pozitive din partea clientilor. Pe langa latura estetica, foarte importanta este si cea igienica, din moment ce farfuriile, tacamurile, cratitele, paharele, recipientele sunt utilizate de foarte multe ori de un numar mare de persoane. Din acest motiv este fundamentala eficienta igienizanta a detergentilor, in conformitate cu legislatia in vigoare (HACCP).

– SPALAREA MECANICA  A VASELOR

– SPALAREA MANUALA A VASELOR

Banner detergenti multiuz

Detergenti speciali si multiuz

,

PRODUSE MULTIUZ

In cadrul gamei sale complete, firma Allegrini propune o serie de detergenti pentru curatenia obisnuita a unui mare numar de suprafete. In aceasta linie de produse, puteti gasi detergenti fara clatire. Acestia sunt ideali pentru curatarea gresiei, faiantei, ceramicii, plasticului, sticlei, aparatelor electrocasnice, din inox, telefoanelor, tamplariei. De asemenea, puteti gasi degresanti eficienti pentru eliminarea oricarei pete. Si poate fi folosit pe suprafete din plastic, cauciuc, piele sintetica, suprafete dure, vopsite, metalice.

PRODUSE SPECIALE

In completarea gamei, firma Allegrini va propune o serie de produse pentru finisaj, produse tehnice, produse enzimatice si articole capabile sa satisfaca chiar si cea mai speciala exigenta a clientului.

Banner detergenti rufe

Detergenti rufe

,

Fie ca este vorba despre un servet de masa intr-un restaurant, de lenjeriile dintr-un hotel sau dintr-o unitate de asistenta sanitara, curatarea profesionala a tesaturilor/textilelor este fundamentala pentru a oferi servicii optime de gazduire oaspetilor/pacientilor Dvs. Suprafetele patate vor da impresia unui mediu/spatiu murdar si insalubru, influentand negativ experienta celui care o traieste.

Firma Allegrini va ofera diverse solutii in materie de curatenie profesionala.

Acestea sunt specifice pentru instalatiile de dimensiuni mici si mijlocii si pentru spalatoriile industriale. Sunt produse chimice studiate pentru fiecare necesitate de curatare, si care au un impact redus asupra mediului.

Banner detergenti pardoseli

Detergenti pardoseli

,

Firma Allegrini are produsele adecvate pentru curatarea profesionala a oricarui tip de pardoseala…..
Gama noastra cuprinde detergenti acizi si alcalini, cu mare putere de dezincrustare si degresare, pentru curatarea in profunzime, detergenti cu spuma controlata, produse pentru spalare si ceruire, ceruri pentru lustruire, produse pentru decerare.

Allegrini gaseste o solutie pentru orice problema sau necesitate legata de curatenie.

• DETERGENTI ALCALINI SI NEUTRI

• DETERGENTI ACIZI

• DECERANTI

• PRODUSE DE SPALARE SI CERUIRE, CERURI

Banner detergenti geamuri

Detergenti geamuri

,

Geamurile au reprezentat dintotdeauna o suprafata delicata.

De aceea sunt adesea considerate un punct de referinta pentru a evalua gradul de curatenie a unui spatiu. Din acest motiv este important sa gasiti produse eficiente, capabile sa degreseze si sa curete fara sa lase urme.

Gama de produse chimice Allegrini, destinata curateniei profesionale, cuprinde o serie de detergenti (lichizi si spray) studiati si realizati special pentru curatarea geamurilor. Fiind disponibili si in versiune ecologica, pe baza de tensioactivi obtinuti din materii prime vegetale, rapid si complet biodegradabili.

Banner detergenti baie

Detergenti baie

,

Baia este un spatiu dificil si delicat. Curatenia, igienizarea si dezinfectarea trebuie sa fie impecabile pentru a garanta un rezultat optim.

Curatarea profesionala a baii si a obiectelor sanitare reprezinta o necesitate.  Aceasta vizeaza numeroase activitati si este fundamentala pentru a oferi o impresie buna clientilor Dvs.  Acestia  din urma isi vor forma o parere, judecand curatenia acestor spatii.

Este fundamental sa aveti la dispozitie detergenti adecvati. Acestia reprezinta tratamentul robinetilor, suprafetelor placate cu gresie si faianta, obiectelor sanitare, cabinelor de dus. Si sa fie in masura sa elimine depunerile de calcar, sa dezincrusteze suprafetele, sa curete in profunzime si sa igienizeze perfect.

Sampon DOCCIA

Sampon pentru maini,par si corp SHAMPOO DOCCIA 5 kg

, ,

Sampon pentru par si corp, fara parabeni, testat dermatologic, ambalat in bidon de 5 kg