Sampon DOCCIA

Sampon pentru maini,par si corp SHAMPOO DOCCIA 5 kg

, ,

Sampon pentru par si corp, fara parabeni, testat dermatologic, ambalat in bidon de 5 kg

Maniguard Sp 5 Kg

, , , , ,

Sapun lichid pentru maini, cu pH neutru, cu tensioactivi speciali, foarte delicati cu pielea. Formula contine proteine vegetale cu mare greutate moleculara, cu mare putere de protejare a pielii.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Localuri publice, comunitate si industrie.

Maniguard Sanifoam 5L

, , , , ,

Detergent lichid spumant, cu pH neutru, fara parfum, pentru curatarea mainilor: contine un agent igienizant, capabil sa controleze incarcatura bacteriana si sa asigure un grad ridicat de igiena. Prezenta agentilor hidrati garanteaza protejarea pielii, chiar si in cazul utilizarii frecvente.
Actiunea igienizanta a principiului activ nu este influentata de temperatura apei utilizata in timpul spalarii.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Oriunde este necesar un grad ridicat al curateniei si igienei mainilor: comunitate in general, sectorul sanitar (spitale, policlinici, centre de recuperare), industria alimentara, sectorul HORECA.
MOD DE UTILIZARE:
Produsul este special conceput pentru a fi distribuit cu ajutorul dispenserului de spuma. Umeziti mainile folosind 2-3 doze de produs.
Frecati circa 1 minut, pana cand produsul isi exercita actiunea igienizanta, apoi clatiti. Uscati, de preferat, cu jet de aer sau cu hartie de unica folosinta.

Maniguard Santizzantei 5 Kg

, , , ,

Sapun pentru spalarea si curatarea mainilor, cu pH neutru, fara parfum: contine un agent igienizant, capabil sa controleze incarcatura bacteriana si sa asigure un grad ridicat de igiena. Prezenta agentilor de hidratare garanteaza protectia pielii, chiar si la utilizare frecventa. Actiunea igienizanta a principiului activ nu este influentata de temperatura apei utilizata in timpul spalarii. SECTOARE DE UTILIZARE:
Oriunde este necesar un grad ridicat de igiena si curatenie a mainilor: comunitate in general, sectorul sanitar (spitale, policlinici, cabinete medicale), industria alimentara, sectorul HORECA.
MOD DE UTILIZARE:
Umeziti mainile si dozati 2-3 ml de Maniguard Sanitizzante. Frecati timp de 1-2 minute, pana cand produsul isi exercita actiunea igienizanta, apoi clatiti. Uscati, de preferat cu jet de aer sau cu hartie de unica folosinta.

Maniguard Delicato 5 Kg

, , , , ,

Sapun lichid pentru mâini cu un PH eudermic, formulat pe bază de tensioactivi apreciati, foarte delicati pentru piele. Maniguard Delicato contine proteine vegetale cu o mare greutate moleculară, ce oferă protectie pielii. SECTOARE DE UTILIZARE:
Locuri publice, industrie, casnic.