SANDIK - Detergent dezinfectant

Sandik 750ml

, , , , , ,

Detergent dezinfectant, gata de utilizare, pentru suprafete dure. Este ideal pentru curatarea-dezinfectarea frecventa a suprafetelor la care nu se recomanda utilizarea apei. In sectorul procesarii pestelui, carnii, fructelor, legumelor, dispozitivelor de feliat, in bucatarie in general etc.
Este eficient fara clatire.
Se foloseste prin procedurile normale de curatare si dezinfectare, obtinandu-se mai multa siguranta in diminuarea contaminarilor microbiene.
Putinele reziduuri care raman pe suprafetele tratate, dupa ce au fost uscate cu o laveta de unica folosinta, nu sunt periculoase pentru sanatate.

PRIMAGEL PLUS

Primagel Plus 5L

, , ,

Gel transparent dezinfect, pentru igiena imediata si eficienta a mainilor, testat dermatologic. Actioneaza total impotriva Candidei Albicans, bacteriilor si virusilor cei mai rezistenti.
Special creat pentru a actiona impotriva Coronavirus – SARS, este aprobat si pentru dezinfectia chirurgicala a mainilor, conform SR EN 12791.
Se usuca rapid, lasa mainile racoroase si moi, fara nici o senzatie uleioasa si lipicioasa.
Oriunde ne-am afla, in orice situatie, sunt de ajuns cateva secunde pentru o dezinfectare sigura a mainilor.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Industria alimentara, spitale, clinici, case de sanatate, cabinete medicale si stomatologice, masina. In timpul excursiilor, picnicurilor, la locurile de joaca: parcuri, gradini zoologice, parcuri de distractii, etc. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.

Detergent Crystal Cleaner

Crystal Cleaner 5 Kg

, , , , ,

Detergent special pentru curatarea si redarea stralucirii lustrelor de sticla, cristal,candelabrelor etc. Cu CRYSTAL CLEANER se obtin rezultate optime fara a mai fi nevoie de frecare si uscare. DOMENII DE UTIIIZARE:
Este de neinlocuit in curatarea candelabrelor.
Proprietatile detergente redau stralucirea obiecteler din sticla si cristal care, datorita formelor deosebite, fac imposibila frecarea si indepartarea manuala a murdariei. MODUL DE UTILIZARE:
• Acoperiti cu harie sau plastic zona de sub lustra
• Intrerupeti curentul electric
• Daca becurile sunt orientate in sus, desurubati-le si puneti in fasung un tampon de hartie absorbanta
• Stropiti pe partile care trebuie spalate, de la o dista de circa 10 cm, pana la indepartarea completa a murdariei • Lasati sa se usuce fara a interveni manual
• Inainte de a reporni curentul asigurati-va ca partile repective s-au uscat.

Ds 5 Kg

, , , , , , ,

Detergent dezincrust acid pentru uz sanitar, excelent in curatarea generala a toaletelor, bailor, marginilor piscinelor, placilor de gresie, ceramica, etc. Elimina rugina, petele si depunerile de pe vasul de toaleta. Elimina usor reziduurile de mortar si de beton. La timpi de contact neprelungiti poate fi utilizat in siguranta si pe suprafete lacuite si vopsite.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Hoteluri, restaurante, case de sanatate, birouri, sali de sport, comunitate in general, industrie, etc.

Cloro Foam 20L

, , , , ,

Detergent dezinfectant alcalin, cu clor activ, folosit atunci cand se doreste obtinerea unei curatari complete si garantarea igienei suprafetelor, pardoselilor, peretilor, utilajelor si echipamentelor. Spuma bogata permite un timp mai lung de contact cu murdaria si permite clor activului sa isi exercite actiunea oxidanta si dezinfecta, precum si sa elimine in mod eficient murdaria de natura organica, foarte rezistenta.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spitale, hoteluri, abatoare, industria produselor lactate, a preparatelor din peste, fabrici de ulei, industria alimentara in general. Zootehnie. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.