ODORIZANTI - Allegrini

Odorizanti

,

Pentru completarea curateniei unui spatiu, astfel incat sa devina placut si confortabil, este important ca aerul sa fie proaspat si parfumat.

Foarte important si sa nu fie contaminat cu mirosuri neplacute.

De aceea va punem la dispozitie o gama de odorizanti.  O gama larga de igienizanti, produse de combatere a mirosurilor neplacute, parfumanti. Pentru spatii mici si ape parfumate, cu diverse arome, care vor conferi mediului o atmosfera proaspata si curata.

Allegrini - Igiena mainilor

Igiena mainilor

,

Mainile operatorilor reprezinta primul vehicul de contaminare incrucisata in sectorul sanitar si alimentar. De aceea este fundamentala importanta igienei operatorilor. Aveti incredere si adresati-va agentilor nostri, care va vor recomanda cel mai bun produs pentru curatarea si protectia pielii.

Firma Allegrini are la dispozitie o gama de produse pentru igiena personala, care satisface toate necesitatile: utilizare frecventa, igienizare eficienta, sensibilitatea pielii.

Linia noastra pentru igiena personala cuprinde un sapun lichid foarte delicat, detergenti lichizi cu pH neutru si sapunuri dezinfectante. Acestia controleaza incarcatura bacteriana, o crema emolienta protectoare, cu efect de bariera.

Detergenti covoare, mocheta, tapiterii

Detergenti covoare, mocheta, tapiterii

,

Mochetele si tesaturile sunt suprafete delicate. Acestea trebuie tratate cu produse speciale, pentru a-si mentine starea perfecta.

In cadrul gamei Allegrini puteti gasi detergenti, igienizanti si protectori ideali.

De aceea  veti  oferi cel mai bun rezultat in materie de curatenie si igiena a mochetelor si tesaturilor.

Banner detergenti bucatarie

Detergenti bucatarie

,

Murdaria grasa, unsuroasa este cel mai greu de indepartat. Indiferent daca se gaseste pe plite, cuptoare sau suprafete dure in general.  Forma Allegrini va ofera o gama completa de detergenti si degresanti.

Acestia fiind foarte concentrati,  sunt ideali pentru eliminarea rapida si eficienta a murdariei rezistente.

Medical Center Hallway, New York City

Dezinfectanti

,

Exista situatii in care un detergent foarte bun nu este suficient.

In acest caz trebuie efectuata igienizarea si dezinfectarea spatiilor si suprafetelor pentru a impiedica proliferarea bacteriilor care pot cauza infectii si probleme de sanatate.

Spitalele, clinicile, azilurile, sanatoriile sunt doar cateva dintre spatiile care prezinta necesitati delicate legate de curatenia profesionala. Si trebuie sa se intervina cu produse chimice in masura sa actioneze eficient pentru controlul asa-zisei murdarii invizibile.

Detergenti deceranti

Detergenti deceranti si ceruri

,

Firma Allegrini are produsele adecvate pentru protectie si lustruire pardoseli.
Produse pentru spalare si ceruire, ceruri pentru lustruire, produse pentru decerare.

Allegrini gaseste o solutie pentru orice problema sau necesitate legata de curatenie.

• DECERANTI

• PRODUSE DE SPALARE SI CERUIRE, CERURI

• CRISTALIZATORI

Wash Tec - Wasch material

Detergenti auto

,

De peste 60 de ani, gama de produse pentru spalatorii auto si pentru sectorul ingrijirii auto reprezinta mandria firmei Allegrini. Eficienta si calitatea recunoscuta a detergentilor nostri sunt sprijinite de un serviciu de asistenta tehnica. Produsele ii ajuta pe proprietarii spalatoriilor auto si pe profesionistii din sectorul ingrijirii auto sa optimizeze rezultatele, timpul de lucru si profitul.

Divizia noastra de Cercetare & dezvoltare ne permite sa propunem produse ultramoderne, care satisfac necesitatile speciale ale clientilor. De exemplu dezinfectantii pentru dezinfectarea camioanelor frigorifice, produsele pentru eliminarea urmelor de graffiti de pe trenuri si kit-urile de refacere a pielii, caroseriei si farurilor.

Filozofia noastra se bazeaza pe respect!

Respect pentru mediu in alegerea produselor eco-sustenabile si respect pentru elementele componente ale spalatoriilor auto. Toate acestea pentru a evita nefunctionarea masinilor, care ar putea duce la mari pierderi economice.

O propunere si un serviciu care au convins multe companii mari sa colaboreze cu noi, de exemplu ENI, care ne-a ales drept partener exclusiv pentru lantul sau de spalatorii auto, carora le furnizam toti detergentii si produsele pentru ingrijirea masinilor.

Agentii nostri comerciali va stau la dispozitie. Sunt pregatiti pentru interventii la fata locului, analizand situatiile referitoare la curatenie, parametrii analitici ai apelor si setarile echipamentelor. Si va vor ghida in alegerea celei mai bune metodologii de lucru si a produsului chimic adecvat.

In ceea ce priveste sectorul spalatoriilor auto, gama Allegrini cuprinde linii specifice pentru diversele tipologii de spalatorii auto.

Banner detergenti vase

Detergenti vase

,

Cand vorbim de curatenie profesionala in bucatarie, un capitol fundamental il reprezinta spalarea vaselor, atat mecanica, cat si manuala.

Prezentarea mancarii in farfurii perfect curate, cu tacamuri stralucitoare, reprezinta baza unei pareri pozitive din partea clientilor. Pe langa latura estetica, foarte importanta este si cea igienica, din moment ce farfuriile, tacamurile, cratitele, paharele, recipientele sunt utilizate de foarte multe ori de un numar mare de persoane. Din acest motiv este fundamentala eficienta igienizanta a detergentilor, in conformitate cu legislatia in vigoare (HACCP).

– SPALAREA MECANICA  A VASELOR

– SPALAREA MANUALA A VASELOR

Banner detergenti multiuz

Detergenti speciali si multiuz

,

PRODUSE MULTIUZ

In cadrul gamei sale complete, firma Allegrini propune o serie de detergenti pentru curatenia obisnuita a unui mare numar de suprafete. In aceasta linie de produse, puteti gasi detergenti fara clatire. Acestia sunt ideali pentru curatarea gresiei, faiantei, ceramicii, plasticului, sticlei, aparatelor electrocasnice, din inox, telefoanelor, tamplariei. De asemenea, puteti gasi degresanti eficienti pentru eliminarea oricarei pete. Si poate fi folosit pe suprafete din plastic, cauciuc, piele sintetica, suprafete dure, vopsite, metalice.

PRODUSE SPECIALE

In completarea gamei, firma Allegrini va propune o serie de produse pentru finisaj, produse tehnice, produse enzimatice si articole capabile sa satisfaca chiar si cea mai speciala exigenta a clientului.

Banner detergenti rufe

Detergenti rufe

,

Fie ca este vorba despre un servet de masa intr-un restaurant, de lenjeriile dintr-un hotel sau dintr-o unitate de asistenta sanitara, curatarea profesionala a tesaturilor/textilelor este fundamentala pentru a oferi servicii optime de gazduire oaspetilor/pacientilor Dvs. Suprafetele patate vor da impresia unui mediu/spatiu murdar si insalubru, influentand negativ experienta celui care o traieste.

Firma Allegrini va ofera diverse solutii in materie de curatenie profesionala.

Acestea sunt specifice pentru instalatiile de dimensiuni mici si mijlocii si pentru spalatoriile industriale. Sunt produse chimice studiate pentru fiecare necesitate de curatare, si care au un impact redus asupra mediului.

Banner detergenti pardoseli

Detergenti pardoseli

,

Firma Allegrini are produsele adecvate pentru curatarea profesionala a oricarui tip de pardoseala…..
Gama noastra cuprinde detergenti acizi si alcalini, cu mare putere de dezincrustare si degresare, pentru curatarea in profunzime, detergenti cu spuma controlata, produse pentru spalare si ceruire, ceruri pentru lustruire, produse pentru decerare.

Allegrini gaseste o solutie pentru orice problema sau necesitate legata de curatenie.

• DETERGENTI ALCALINI SI NEUTRI

• DETERGENTI ACIZI

• DECERANTI

• PRODUSE DE SPALARE SI CERUIRE, CERURI

Banner detergenti geamuri

Detergenti geamuri

,

Geamurile au reprezentat dintotdeauna o suprafata delicata.

De aceea sunt adesea considerate un punct de referinta pentru a evalua gradul de curatenie a unui spatiu. Din acest motiv este important sa gasiti produse eficiente, capabile sa degreseze si sa curete fara sa lase urme.

Gama de produse chimice Allegrini, destinata curateniei profesionale, cuprinde o serie de detergenti (lichizi si spray) studiati si realizati special pentru curatarea geamurilor. Fiind disponibili si in versiune ecologica, pe baza de tensioactivi obtinuti din materii prime vegetale, rapid si complet biodegradabili.

Banner detergenti baie

Detergenti baie

,

Baia este un spatiu dificil si delicat. Curatenia, igienizarea si dezinfectarea trebuie sa fie impecabile pentru a garanta un rezultat optim.

Curatarea profesionala a baii si a obiectelor sanitare reprezinta o necesitate.  Aceasta vizeaza numeroase activitati si este fundamentala pentru a oferi o impresie buna clientilor Dvs.  Acestia  din urma isi vor forma o parere, judecand curatenia acestor spatii.

Este fundamental sa aveti la dispozitie detergenti adecvati. Acestia reprezinta tratamentul robinetilor, suprafetelor placate cu gresie si faianta, obiectelor sanitare, cabinelor de dus. Si sa fie in masura sa elimine depunerile de calcar, sa dezincrusteze suprafetele, sa curete in profunzime si sa igienizeze perfect.