Punctul forte al firmei Cleaning Logistic: un serviciu complet

De ce sa alegeti Cleaning Logistic? Produse eficiente, calitate Made in Italy, respect pentru mediu si, mai ales, un serviciu precis de asistenta tehnica si comerciala.

Apelati la firma Cleaning Logistic si veti avea un partener all inclusive, nu doar un furnizor de produse. Serviciul de asistenta tehnica incepe cu analiza si evaluarea necesitatilor Dumneavoastra; agentii nostri, prin profesionalismul si experienta lor, va vor ajuta sa gasiti cea mai buna solutie si produsul cel mai indicat, ales dintr-o gama completa si eficienta pe care v-o punem la dispozitie.  Dupa livrarea produsului vom asigura instruirea personalului, ajutandu-va sa optimizati timpii si metodele de lucru, pana la obtinerea rezultatului maxim la un cost corect.

Calitatea suportului nostru tehnic se datoreaza celor 10 ani de experienta in domeniu, programului constant de formare si abordarii personale a clientului. Pentru orice necesitate veti avea la dispozitie un referent de incredere, pregatit, eficient si intotdeauna disponibil sa intervina in cazul unor probleme si sa va consilieze cat mai bine.

Din ce in ce mai multi clienti aleg Cleaning Logistic pentru exigentele lor in materie de curatenie profesionala, ca o dovada a satisfactiei ample si impartasite pentru produsele noastre si pentru serviciul nostru de asistenta tehnica.

Clientii nostri

Parteneri

Echipa Cleaning Logistic

Daniela Tivig
Daniela TivigManager
Diana Tanase
Diana TanaseMarketing si Relatii cu clientii
Laura Chirita
Laura ChiritaReprezentant licitatii
Mihaela Marin
Mihaela MarinDepartamentul financiar contabil
Logistica
LogisticaResponsabil logistica
nume_prenume
nume_prenumeResponsabil vanzari
Calin Strete
Calin StreteReprezentant vanzari
Vasile Dascalu
Vasile DascaluResponsabil livrari