Allegrini - MIGNON

Mignon -35

Detergent cu mare putere de curatare a geamurilor autovehiculelor. Mignon -35 este un detergent ideal pentru orice anotimp, si indispensabil iarna, intrucat formula sa speciala garanteaza un punct de inghet pana la -35ºC. Contine un amestec de tensioactivi special selectati pentru a evita fenomenele de stress cracking pe suprafetele din plastic (de exemplu poliacrilati), tot mai des utilizati in sectorul auto. Pe langa curatare, imbunatateste si faciliteaza alunecarea stergatorului de parbriz, reducand frecarea cinetica a acestuia cu geamul. SECTOARE DE UTILIZARE: AUTO.

Allegrini Cleaner Spray

Lm 1 Spray

Soluţie cu putere ridicată de degresare, ideală pentru curăţarea externă a motoarelor cu explozie şi pentru cele la care clătirea cu apă nu provoacă stricăciuni. Acţiunea sa puternică de curăţare o face optimă şi pentru piesele mecanice, în general. Formula practică de spray face ca produsul să fie uşor de utilizat, fără să fi nevoie de reumplerea unor recipienţi sau încărcarea unor pulverizatoare. DOMENIUL DE UTILIZARE: Auto, ateliere mecanice, hobby.

Allegrini Brake One Spray

Brake One Spray

Detergent spray pentru curăţarea reziduurilor de uzură de la pastile, lichide de frână, ulei şi grăsimi tipice sistemelor de frână cu disc şi tambur. Datorită puterii ridicate de curăţare, este ideal pentru degresarea şi curăţarea radiatoarelor, cablurilor de ambreiaj, frânelor, angrenajelor, lanţurilor, tuburilor instalaţiilor hidraulice pe bază de ulei etc. Puterea sa solventă permite întrebuinţarea produsului şi pentru îndepărtarea şi degresarea reziduurilor lipicioase de adezivi de pe suprafeţele dure. Datorită puterii sale decapante, poate fi pulverizat în carburatoarele automobilelor pentru înlăturarea crustelor şi reziduurilor carbonice neaderente. SECTOARE DE UTILIZARE: Auto, ateliere mecanice, hobby.

SUPER AZ - Detergent alcalin

Super Az

Detergent alcalin, pentru spalarea exterioara a vehiculelor cu sisteme de nebulizare sau aparate cu jet de apa. Prezinta caracteristici deosebite de curatare, secvestrante, de suspendare a murdariei, facilitati de clatire si proprietati de indepartare a petelor. Ideal pentru curatarea camioanelor, autocarelor, cisternelor auto, autoturismelor si prelatelor, fara ajutorul periilor. Ideal pentru prespalarea autovehiculelor inainte de intrarea in tunelul de spalare. Deosebita putere degresanta permite curatarea perfecta a pardoselilor industriale, a pieselor mecanice si a suprafetelor metalice foarte murdare. SECTOARE DE UTILIZARE: Spalatorii auto si industrie.

Detergent acid Brillantante Per Aluminio

Brillantante Per Aluminio

Detergent acid capabil să îndepărteze eficient oxizii de pe suprafeţele din aluminiu, redându-le curăţenia şi strălucirea. DOMENII DE UTILIZARE: Spălarea camioanelor, industrie în general.

ALLNOICE

All No Ice

Amestec pentru dezgheţare de o eficienţă sporită pe suprafeţele exterioare. Este un produs de ultimă generaţie ce răspunde celor mai exigente cerinţe ecologice. Principiul activ care coboară punctul de îngheţ şi substanţele anti-corozive prezente, îl fac sigur şi corespunzător materialelor folosite pentru realizarea podelelor civile şi industriale din ciment sau în prezenţa pietrelor(porfir etc.) Folosit în cadrul sistemelor de pulverizare, permite îndepărtarea uşoară, rapidă şi economică a gheţii şi zăpezii. SECTOARE DE UTILIZARE: Zonele de spălare a maşinilor, podele industriale şi/private (de ex. rampe acces box) din ciment sau piatră, fabrici agricole şi crescatorii de animale.

Manibel Pasta Bianca

Manibel Pasta Bianca

Pastă detergentă pentru spălarea mâinilor cu o mare capacitate de degresare. Curăţă în profunzime mâinile murdare de uleiuri, grăsimi, vopsea, etc. prezenţa substanţelor active emoliente contribuie la menţinerea moliciunii pielii. Soluţia uşor abrazivă, nu contribuie la obturarea pierderilor. SECTOARE DE UTILIZARE: Ateliere auto, vulcanizări, spălătorii de maşini, self-service, artizanat şi industrie în general.

Allegrini - CM 1800

Cm 1800

Produs cu o concentraţie ridicată, pentru redarea luciului tuturor suprafeţelor din plastic şi din cauciuc ale autovehiculelor. În afară de luciu, aplicând produsul CM 1800 pe cauciucuri, apărătoare, garnituri şi pneuri, se asigură protecţia părţilor tratate împotriva razelor ultraviolete, a agenţilor atmosferici şi a uzurii. Produsul poate fi folosit şi ca lubrifiant pentru diferite aplicaţii industriale. SECTOARE DE LUCRU: Auto, industrie mecanică, textilă etc.

Rotabrill Ocean

Produs protectiv concentrat pentru reîmprospătare special pentru anvelope şi suprafeţe de cauciuc. Aplicat pe anvelope, le redă culoarea neagră originală, le face mai moi şi le apără în mod eficient de acţiunea dăunătoare a agenţilor atmosferici. Este uşor absorbit de anvelopă, nu lasă nici un reziduu gras. Formulă ideală pentru instalaţii de spălare dotate cu sistem automat de aplicare a produsului de reîmprospătare pentru anvelope. DOMENII DE ÎNTREBUINŢARE: Spălări auto.

Allegrini - Pure Air Spray

Pure Air Spray

Igienizant pentru instalatii de climatizare auto. Deodorant-igienizant, special conceput pentru a elimina germenii, bacteriile si mirosurile neplacute din instalatia de aer conditionat din interiorul autovehiculelor. SECTOARE DE UTILIZARE: Sectorul auto.

Allegrini - UNIVERSAL CLEANER

K 2 Universal Cleaner

Detergent universal, sub forma de spray, usor de utilizat. Curata si lustruieste intr-o singura operatie. Printr-o simpla stergere cu laveta, indeparteaza urmele de degete, petele, murdaria si praful de pe suprafete dure, ca de exemplu: lemn, ceramica, placi de gresie, tablouri de bord, metale, suprafete vopsite, emailate, cromate, etc. SECTOARE DE UTILIZARE: Auto, casa, birouri si comunitate in general.

Cm Schiumante Plus Giallo / Rosso / Blu

Detergent alcalin, puternic spumant, pentru spalarea exterioara a autovehiculelor. CM Schiumante Plus creeaza o spuma abundenta de culoarea galbena / rosie / albastra, care acopera autoturismele, conferind un efect optic suprinzator si satisfacator. Spuma faciliteaza acoperirea totala a suprafetelor, incetineste uscarea produsului prin evaporarea pe caroserie si mareste timpul de contact dintre murdarie si detergent. Se utilizeaza in faza de prespalare, in instalatii automate de spalare sau se foloseste cu nebulizatoare de spuma. SECTOARE DE UTILIZARE: Statii de spalare vehicule.

Allegrini JOLY PROFESSIONAL

Joly Professional Spray

Spray polivalent dotat cu optime proprietati de lustruire, ideal pentru suprafete din piele naturala, sintetica si tabacita, lemn si plastic. Lasa pe suprafetele tratate un film antistatic si anti-umiditate. Ceruieste articolele folosite la ascutit, balamale, parghii etc si protejeaza impotriva umiditatii dispozitivele de aprindere si contactele de la baterii. CAMPURI DE ACOPERIRE: Auto, casa si comunitate in general.

Detergent IL PULITORE

Il Pulitore

Detergent concentrat pentru curatarea tuturor suprafetelor lavabile. Ideal pentru curatarea interiorului autoturismelor. Variind dozajul, in functie de tipul de murdarie, IL PULITORE asigura economie, curatare usoara,practicitate si mai ales suprafete curate si stralucitoare. SECTOARE DE UTILIZARE: Casa, hoteluri, restaurante, birouri, comunitate, spalatorii auto, spitale, etc.

Allegrini G1

G1 Grasso Spray

G1 este o soluţie eficace pentru necesitatea de lubrifiere şi ungere a articulaţiilor, pârghiilor, rulmenţilor, lanţurilor, suspensiilor, balamalelor etc., cu uşurinţa în curăţare oferită de un produs spray. Permite de asemenea lubrifierea părţilor mecanice greu de curăţat prin metode obişnuite (pensule etc.) Puternica aderenţă a grăsimii de suprafeţe permite folosirea acestuia chiar şi pe suprafeţele verticale, evitând lipirea. SECTOARE DE LUCRU: Automobile, industrie, uz personal

Go Go Sampon SPAZZOLONI

Go Go Shampoo Spazzoloni

Detergent ce se utilizeaza in mod special in arcul de dozare care precede periile in statiile automate din spalatoriile auto. Pe langa curatarea si pastrarea curateniei periilor, lubrifiaza facilitand actiunea mecanica de periere. Caracterul chimic si clatirea perfecta pregatesc in mod optim caroseria pentru faza urmatoare de ceruire/lustruire. SECTOARE DE UTILIZARE: Statii automate din spalatorii auto.

Ceara hifrofoba GO GO BLU

Go Go Blu

Ceara hifrofoba, ce confera stralucire, pentru uscarea vehiculelor dupa faza de spalare in statii automate prevazute cu ventilatie fortata. Ideala pentru faza de ceruire/uscare in zonele tip self-service. Dozata si pulverizata in mod corespunzator pe caroseria unui autoturism spalat in prealabil, permite ruperea instantanee a panzei de apa in picaturi, care sunt usor eliminate prin efectul ventilatiei. Creeaza pe caroserie o pelicula invizibila, neunsuroasa, foarte protectoare si hidrofuga, care confera stralucire vopselii. Stabilitatea optima la temperaturi joase, in jur de 0°C si buna compatibilitate cu apele cu calcar permit prestatii inegalabile in timpul iernii si in instalatii care folosesc ape dure. SECTOARE DE UTILIZARE: Spalatorii auto.

Go Go Insect

DESCRIERE : Detergent alcalin cu mare putere de degresare, special conceput pentru înlăturarea rapidăşi completăa musculiţelorşi petelor lăsate de acestea pe caroserie, faruri, parbrize, părţile cromateşi ornamentele externe ale autovehiculelor. DOMENII DE UTILIZARE : Spălătorii auto.

DISINCROSTANTE PER SERPENTINE

Disincrostante Per Serpentine

Îndepărtează rugina, oxidările şi incrustaţiile de pe materialele feroase; elimină depunerile de calcar din instalaţiile cu flux de apă (centrale termice, serpentinele aparatelor de spălare cu jet de apă şi instalaţii termice în general) fără a afecta metalul. SECTOARE DE UTILIZARE: Spalatorii auto, statiihidraulice, industriale.

VIRTUAL 5 STELLE

Virtual 5 Stelle 20 Kg

, , ,

Detergent alcalin, parfumat, special pentru spalarea exterioara a vehiculelor in aspiratie directa in aparat cu jet de apa. Pe langa deosebitele sale caracteristici de curatare, sechestrare si suspendare a murdariei, prezinta facilitate in clatire. Specific pentru utilizarea in zonele de spalare self-service, in aspiratie directa in aparat cu jet de apa, este recomandat si pentru nebulizarea cu presiune mica si ulterioara clatire cu presiune mare.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii auto tip self-service si tunnel.

Train Cleaner 20 Kg

, ,

Detergent lichid, cu grad mediu de vâscozitate, special pentru îndepărtarea murdăriei produse de smog şi depunerilor de săruri şi de oxizi de pe caroseriile trenurilor. Conceput special pentru spălarea exterioară normală şi extraordinară a vagoanelor de tren.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Feroviar.

Transformer

Transformer 25Kg

, ,

Detergent lichid alcalin, pentru lustruire, spumant, foarte concentrat, pentru spalarea exterioara a autovehiculelor cu efect de zapada. Dozat cu aparate de spumare, creeaza o spuma abundenta si persistenta, puternic degresanta. Aditivii particulari pe care ii contine garanteaza o curatare perfecta, chiar si in prezenta apelor dure.
Usor de clatit, pregateste in mod optim autoturismul pentru faza urmatoare de ceruire si de uscare.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii auto.

Touchless 25 Kg

, , ,

Detergent acid de prespălare pentru instalaţii de spălare auto care funcţionează fără ajutorul periilor. Se foloseşte în combinaţie cu detergentul alcalin TOUCHLESS pentru curăţarea combinată la presiune ridicată.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii auto fără perii.

Toglicatrame Fusto 15 Kg

, , ,

Detergent uşor vâscos, compus din acizi minerali şi inhibitori care permit înmuierea şi topirea crustelor de ciment de pe superafete metalice feroase, lăcuite şi din ceramică, fără să le distrugă. Înafara actiunii de înlăturare a cimentului, produsul are proprietăti bune de înlăturare a ruginei.
Produsul contine un indicator de consumare; culoarea intensă închisă arată capacitatea sa reactivă.
Schimbarea culorii în galben – portocaliu semnalizează epuizarea efectului de dezincrustant. În acest caz înlocuiti produsul sau mai adăugati în plus.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Întreprinderi producătoare de beton, autobetoniere şi firme de constructie. Recomandat pentru curătarea pardoselilor şi protejarea acestora împotriva depunerii altor murdării din ciment.

Allegrini St 1 Svitatut Spray

St 1 Svitatut Spray 400Ml

, , ,

Detergent spray deblocant si protectiv, contine uleiuri cu o putere ridicata de lubrificare si penetrare. Este capabil sa desurubeze fara probleme suruburi, buloane si piulite blocate din cauza ruginii, murdariei, reziduurilor uleioase uscate etc. ST 1 are o putere ridicata penetranta care ii permite sa ajunga in locurile cele mai inaccesibile. Capacitatea sa de lubrificare ajuta la diminuarea uzarii si mareste puterea de rotire a aparatelor in miscare, pivoti, incuietori etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Ateliere de depanari auto, service roti, industria mecanica, manufacturi artizanale etc.

AZ SOFT

Az Soft 20 Kg

, , ,

Detergent pentru spălarea şi prespălarea exterioară a autovehiculelor şi a motocicletelor. Lipsa alcalilor liberi conferă produsului proprietăţi speciale împotriva pătării, de aceea acesta este detergentul cel mai indicat în timpul sezonului estival. AZ SOFT poate fi folosit şi pe vopseaua caroseriei, ce poate fi uşor deteriorată de detergenţii alcalini obişnuiţi. Strălucirea caroseriei se păstrează chiar şi după numeroase spălări. SECTOARE DE UTILIZARE:
Poate fi folosit pentru toate tipurile de instalaţii de spălare auto. Produsul conţine agenţi tensioactivi de suprafaţă, cu grad ridicat de spumare, ideali pentru producerea efectului de „zăpadă”.

SKIN

Skin 5 Kg

, , , , , , , , ,

Detergent cu vâscozitate scăzută şi cu o plăcută aromă de citrice. Este un produs cu o mare putere de curăţare, cu spumare controlată, în stare să elimine orice tip de pată, chiar şi cele mai rezistente de pe suprafeţele din plastic, cauciuc, imitaţie de piele, suprafeţele vopsite, metale, etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Datorită caracteristicii sale de detergent universal, este ideal pentru spălarea tuturor tipurilor de suprafeţe şi poate fi folosit în toate sectoarele industriei alimentare.

Allegrini - Sciogli Catrame Colle E Resine

Sciogli Catrame Colle E Resine

, , , , ,

Detergent spray emulsionant, capabil sa dizolve gudronul si sa inlature in mod eficace reziduurile de adeziv si rasini de plante. Se caracterizeaza printr-o utilizare rapida si usoara, dizolvand rapid orice murdarie sau reziduu de gudron si|sau adeziv, guma de mestecat, actiune care nu este posibila cu ajutorul Detergenților obisnuiti.
Ideal pentru caroserii, ateliere de depanare, spalatorii auto si hobbistica, in general, hoteluri, restaurante si firme de curatenie.

Ruotall Lega Plus 5 Kg

, , ,

Detergent alcalin special conceput pentru curăţarea jantelor tradiţionale şi din aliaje uşoare ale autovehiculelor. Îndepărtează complet şi cu mare uşurinţă reziduurile pastilelor de frână şi orice fel de murdărie în general. SECTOARE DE LUCRU: Spălătorii de maşini.

ROTABRILL

Rotabrill 25 Kg

, , ,

Detergent protector pentru sporirea luciului la pneurile şi suprafeţele din cauciuc. Dacă este diluat în apă şi pulverizat pe pneuri, le redă culoarea neagră şi le înmoaie, protejându-le de uzură şi de acţiunea agenţilor atmosferici.

SECTOARE DE LUCRU: Auto.

RAPID X3

Rapid 20 L

, , ,

Amestec de hidrocarburi, ideal pentru curăţarea şi degresarea motoarelor autovehiculelor şi pieselor mecanice. Combinaţia optimă de solvenţi şi substanţe tensioactive face ca produsul să fie uşor de clătit şi să aibă o mare capacitate de emulsionare. Rapid poate fi utilizat cu succes şi ca decerant pentru ceară parafinică. SECTOARE DE UTILIZARE: : Spălarea autovehiculelor, industria automobilistică.

Polish lichid Protective Wax Gold

Protective Wax Gold 20 Kg

, , ,

Polish lichid uşor vâscos, foarte concentrat, formulat special pentru lustruirea şi protejarea vopselei caroseriei. Formează pe caroserie o peliculă protectivă anti-umiditate, protejând-o împotriva acţiunii umidităţii, smogului, agenţilor atmosferici.
Special pentru instalaţiile automate de spălat autovehicule, prevăzute cu programe speciale pentru lustruire şi cu panou electronic de vizualizare a operaţiilor.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălarea vehiculelor

P60 Leather Care

P 60 Leather Care 12Pzx1L

, , , , , ,

Crema detergent pentru curatarea si protejarea suprafetelor din piele. Reda stralucirea, catifelarea initiala la atingere si un aspect tineresc si hidratat.
Uleiul de Avocado din compozitie ii confera moliciune la atingere si ii imbunatateste rezistenta la apa.
Utilizarea tensioactivilor neagresivi permite o curatare profunda, insa atenta cu pielea.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Tratarea si restaurarea suprafetelor din piele din interiorul masinilor, a scaunelor, fotoliilor, gentilor, costumelor de motociclist, articolelor vestimentare din piele, etc.

Allegrini - K 5 Spray

K 5 Spray
400 ml

, , ,

K5 acţionează asupra suprafeţelor metalice chiar şi în prezenţa umezelii şi penetrează rugina şi suprafeţele oxidate. Are 5 caracteristici principale:
Îndepărtează umezeala: înlătură apa de pe suprafeţele metalice, contacte electrice, calote, componente de motoare marine, motociclete şi autovehicule în general. Elimină instantaneu scurt-circuitele la contactele electrice.
Penetrare rapidă.
Protejează împotriva oxidării
Curăţă de ulei, grăsime şi smoală.
Lubrifiază: lasă o folie uniformă şi subţire .

SECTOARE DE LUCRU:
Automobile, industrie nautică, casă, uz personal (motoare de maşină, motociclete, bărci şi instrumente industriale, calote, piuliţe, buloane, balamale, maşini de cusut, lanţuri de bicicletă, tăietoare de iarbă, scaune rotative, undiţe de pescuit, schiuri, strunguri mecanice, rulmenţi, etc.)