Allegrini - M SANITIZER

M Sanitizer

Igienizant ce se utilizeaza dupa curatarea covoarelor, mochetelor si tesaturilor in general. Solutie pe baza de apa si alcool, cu parfum delicat, ce contine un agent antimicrobian in masura sa combata si sa controleze un spectru larg de ciuperci, drojdii si bacterii prezente in tesaturi. Gratie formulei sale speciale impiedica aparitia mirosurilor neplacute si previne degradarea tesaturilor. SECTOARE DE UTILIZARE: Covoare, mochete, canapele, interioare auto, perdele si tesaturi in general.

Allegrini STOFFINET 400ml

Stoffi Net Spray 400Ml

, , , , ,

Detergent spray pentru curatarea mochetelor ,covoarelor, canapelelor, fotoli etc. Curata perfect, facilitand eliminarea sau aspirarea reziduurilor uscate, non higroscopice.
Lasa o pelicula protectoare pe tesatura tratata, care incetineste procesul de redepunere a murdariei.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Auto, hoteluri, birouri si comunitate in general.

Lavamoquette M30

M30 Lavamoquette 5Kg

, , , , ,

Detergent pentru spalarea mochetelor prin metoda samponarii umede si|sau uscate. Patrunde in profunzimea fibrelor, indeparteaza murdaria si o scoate la suprafata, permitand astfel o eliminare usoara cu ajutorul monoperiilor sau generatoarelor de spuma. Nu lasa urme. Formeaza o pelicula protectoare in jurul fibrelor, marind perioada dintre spalari. Reda nuanta naturala a culorilor. SECTOARE DE UTILIZARE:
Sectorul auto – birouri – comunitate – hoteluri- firme de curatenie ,etc.

Lavamoqutte M15

M15 Lavamoquette 5 Kg

, , , ,

Detergent lichid, cu spuma redusa, pentru spalarea mochetelor si a tesaturilor. M15 este indicat in mod special pentru utilizarea cu masini de extractie. Este dotat cu o excelenta putere de curatare, actioneaza si asupra murdariei depuse profund in fibre. Pe langa curatarea tesaturilor M15 respecta culorile, revigorandu-le. SECTOARE DE UTILIZARE:
Interioarele autoturismelor, canapele si fotolii, mochete si toate suprafetele acoperite cu tesatura, inclusiv catifeaua si alcantara.