TERALUX

Teralux 5 Kg

, , , ,

Ceară cu luciu şi nivelare automată pe bază de polimeri acrilici şi ceruri polietilenice, specifică pentru protectia eficientă şi de durată a podelelor supuse traficului intens. TERALUX este caracterizat printr-o actiune prelungită, aspect omogen , luciu şi un mare efect anti-alunecare. Se aplică foarte simplu şi ii este uşor de restabilit luciul cu ajutorul unei monoperii la viteză scăzută sau mare. Extrem de rezistent la abraziune, la semnele negre şi la penetrarea murdăriei, permite reducerea la minim a întretinerii.
Extrem de recomandat pe podelel de cauciuc, linoleu, marmură netratate cu plumb, granit şi pe toate suprafetele poroase în general.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curătenie şi comunitate în general

CRISTALIZATOR PENTRU MARMURA SI PIATRA CALCAROASA LUCIOASA Sunshine

Sunshine 750Ml

, , , ,

CRISTALIZATOR PENTRU MARMURĂ ŞI PIATRĂ CALCAROASA LUCIOASĂ Sunshine vitrifică şi redă luciul de oglindă al suprafetelor din marmură, plăcilor de marmură, paladiană, travertin şi în general a tuturor suprafetelor calcaroase şi din piatră sensibile la acizi. Transformă chimic suprafeta calcaroasă a marmurei, modificând-o structural şi făcând-o mai dură. Redă strălucirea pardoselilor din marmură opacizate din cauza traficului. În multe cazuri ascunde şi elimină petele cauzate de fructe, cafea etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Pardoseli şi suprafete din marmură şi pietre calcaroase în orice tip de mediu: birouri, hoteluri, edificii, aeroporturi, biserici, spitale, bănci, locuinte etc.

DETERGENT K 20

K 20 5 Kg

, , ,

DETERGENT DECERANT PENTRU PARDOSELI, CU SPUMA CONTROLATA Combinatia ideala de tensioactivi, sechestranti si saruri alcaline, fac ca acest produs sa fie foarte eficient in eliminarea oricarui tip de murdarie de pe pardoseli. Produs indispensabil pentru indepartarea cerurilor polimerice metalizate, chiar si mai vechi, si a cerurilor pe baza naturala.
Spuma controlata reduce timpul de clatire si permite utilizarea produsului ata manual, cat si cu masini de spalat pardoseli.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Pardoseli din ceramica, klinker, gresie portelanata, rasini epoxidice, rasini poliureice, pvc, cauciuc, linoleu, gresie, marmura, ciment, etc, in sectorul alimentar si comunitate in general.

K 100 5 Kg

, , , , ,

Detergent lichid cu spuma controlata, pentru curatarea si degresarea puternica a pardoselilor neceruite. Indicat pentru curatenia si intretinerea zilnica a suprafetelor din gresie, foarte greu de curatat. Diluat in mod corespunzator reprezinta un excelent decerant pentru pardoseli.
Elimina usor de pe suprafete pigmentii de cerneala si semnele negre lasate de rotile stivuitoarelor.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Comunitate si industrie.

Deterlux 5 Kg

, , , , ,

Detergent de lustruire, pentru curatarea si intretinerea suprafetelor din gresie portelanata, marmura tratata cu plumb, a pardoselilor pretratate cu ceruri acrilice de lustruire, a pardoselilor din parchet.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Localuri publice, hoteluri, birouri, locuinte si toate locurile cu pardoselile mai sus mentionate.

Allstrip 5L

, , ,

Decerant rapid fără clătire pentru podele. Special formulat pentru îndepărtarea rapidă şi eficientă a straturilor vechi de ceară metalizată. Allstrip decerează energic suprafetele fără a necesita traditionala clătire. Spre deosebire de decerant́ii traditionali permite o economisire semnificativă de energie şi a timpului de lucru.
Poate fi aplicat fie automat cu monoperia, sau manual pe scări şi pe toate suprafete dure în general.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curătenie şi comunitate în general