Allegrini VETROBEL PLUS 400ml

Vetrobel Plus 400Ml

, , ,

Detergent spray cu spuma activa, special conceput pentru curatarea geamurilor, suprafetelor din cristal, lacuite, laminate, etc. Curata rapid fara sa lase urme, raspandind un parfum delicat.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa, birouri, restaurante, hotel si comunitate in general, sectorul auto.

Vetro All 1L

, ,

Degreseaza si curata in profunzime, lasand geamul foarte stralucitor si fara urme. Este indicat in mod deosebit la curatarea suprafetelor mari din sticla. Permite o dilutie mare, garantand un avantaj economic semnificativ.
Utilizat la curatarea in interior a geamurilor, elibereaza in aer un parfum placut si proaspat.
Concentratia ridicata a acestui produs permite o dilutie mare, facilitata si de capacul picurator, garantand un semnificativ avantaj economic, pe langa un rezultat optim.
Diluati produsul la 0.5-1% echivalent cu 50|100 g la 10 L de apa. Dintr-un litru de produs concentrat se obtin 200 litri de produs gata de utilizat.

Ip 10 Vetri 750Ml

, , , ,

Detergent lichid, nu necesită clătire, pe bază de agenti tensioactivi anionici, cu excelentă capacitate penetrantă şi emulsionantă de curăt́are geamurilor si suprafetelor vitrate. Nu lasă urme şi este ideal pe suprafet́ele ce nu pot fi clătite cu apă.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Produsul este recomandat în special pentru curătarea geamurilor. Se poate folosi şi pentru curătarea oricărui tip de suprafată din pal sau lemn, plexiglass, marmură lucioasă etc.

Dik Vetri 5 Kg

, , , , , ,

Detergent lichid pentru gemuri si oglinzi fără clătire, pe bază de tensioactivi anionici dotaţi cu o excelentă capacitate de penetrare şi emulsionare a murdăriei. DIK VETRI nu lasă urme şi este ideal acolo unde nu este posibilă clătirea cu apă.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Este indicat în mod particular curăţării suprafeţelor de sticlă. Poate fi utilizat pentru curăţarea oricărei suprafeţe din faianţă, marmură, plexiglass etc.