SKIN

Skin 5 Kg

, , , , , , , , ,

Detergent cu vâscozitate scăzută şi cu o plăcută aromă de citrice. Este un produs cu o mare putere de curăţare, cu spumare controlată, în stare să elimine orice tip de pată, chiar şi cele mai rezistente de pe suprafeţele din plastic, cauciuc, imitaţie de piele, suprafeţele vopsite, metale, etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Datorită caracteristicii sale de detergent universal, este ideal pentru spălarea tuturor tipurilor de suprafeţe şi poate fi folosit în toate sectoarele industriei alimentare.

Oven Cleaner Automatic 5 Kg

, ,

Detergent extrem de eficient în curătarea şi degresarea cuptoarelor prevăzute cu sistem de auto-curătare. SECTOARE DE UTILIZARE:
Cantine, hoteluri, restaurante, fast-food etc. Cuptoare a rotiseriilor şi patiseriilor.

Oven Brill Automatic 5 Kg

, ,

Produs destinat uscării şi lustruirii, post curătire, a cuptoarelor prevăzute cu sistem de auto-curătare. SECTOARE DE UTILIZARE:
Cantine, hoteluri, restaurante, fast-food etc. Cuptoare a rotiseriilor şi patiseriilor.

Ip 30 Sgrassatore 750Ml

, , , ,

Detergent lichid cu multiple întrebuint́ări, de culoare galben pai, cu un uşor parfum de citrice. Produs pentru curătare profundă, cu spumare controlată, elimină orice fel de pete, chiar şi pe cele mai dificile de pe suprafete din plastic, cauciuc, imitatie de piele, suprafete dure, vopsite, metale, etc. SECTOARE DE UTILIZARE:
Dat fiind faptul că este un degresant universal, este ideal pentru a curăta aproape orice fel de suprafete, se poate folsi în orice sector industrial (chiar şi cel alimentar), în comunitate, birouri, companii ce se ocupă de curătenie.

Detergent BRILLFORN

Brillforn 5 Kg

, ,

Detergent de mare eficacitate pentru curăţarea şi degresarea plitelor de copt, a cuptoarelor şi aragazelor. Indicat pentru îndepărtarea straturilor vechi de grăsime uscată, de reziduuri carbonizate, de unsoare şi de murdărie prezente chiar şi în cantităţi mari. Produs de alcalinitate ridicată, conţine agenţi tensioactivi anionici şi amfoteri cu o mare putere de degresare şi o puternică eficienţă de spălare, ce sporesc acţiunea alcalilor. Parfumul său proaspăt de lămâie face şi mai plăcută folosirea acestui produs.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Bucătăriile cantinelor, hoteluri, restaurante, fast-food etc. Cuptoarele patiseriilor şi rotiseriilor.

Allplac 6 Kg

, ,

DESCRIERE: Detergent degresant şi decarbonizant, cu o putere ridicată de curăt́are a cuptoarelor şi aragazelor. Special pentru înlăturarea reziduurilor carbonizate, a straturilor vechi de unsoare uscată şi grăsimi pătrunse în suprafete. Produs cu alcalinitate ridicată, cont́ine tensioactivi nonionici cu înaltă putere degresantă şi efect de spălare , devenind astfel un produs indicat în mod deosebit pentru înlăturarea straturilor de murdărie rezistentă.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Industria dulciurilor, patiserii, rotiserii, restaurante, fast-food, cantine etc.