Solutii spalare interior

Solutii spalare exterior

lavete microfibra

Lavete Microfibra

, , , , , , , ,

LAVETE MICROFIBRA Lavetele microfibra H.A.C.C.P.- disponibile in culorile albastru, galben, rosu si verde. Lavetele difereniate sunt create din MICROFIBRA 40×40 cm.

VIRTUAL 5 STELLE

Virtual 5 Stelle 20 Kg

, , ,

Detergent alcalin, parfumat, special pentru spalarea exterioara a vehiculelor in aspiratie directa in aparat cu jet de apa. Pe langa deosebitele sale caracteristici de curatare, sechestrare si suspendare a murdariei, prezinta facilitate in clatire. Specific pentru utilizarea in zonele de spalare self-service, in aspiratie directa in aparat cu jet de apa, este recomandat si pentru nebulizarea cu presiune mica si ulterioara clatire cu presiune mare.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii auto tip self-service si tunnel.

Vetro All 1L

, ,

Degreseaza si curata in profunzime, lasand geamul foarte stralucitor si fara urme. Este indicat in mod deosebit la curatarea suprafetelor mari din sticla. Permite o dilutie mare, garantand un avantaj economic semnificativ.
Utilizat la curatarea in interior a geamurilor, elibereaza in aer un parfum placut si proaspat.
Concentratia ridicata a acestui produs permite o dilutie mare, facilitata si de capacul picurator, garantand un semnificativ avantaj economic, pe langa un rezultat optim.
Diluati produsul la 0.5-1% echivalent cu 50|100 g la 10 L de apa. Dintr-un litru de produs concentrat se obtin 200 litri de produs gata de utilizat.

Train Cleaner 20 Kg

, ,

Detergent lichid, cu grad mediu de vâscozitate, special pentru îndepărtarea murdăriei produse de smog şi depunerilor de săruri şi de oxizi de pe caroseriile trenurilor. Conceput special pentru spălarea exterioară normală şi extraordinară a vagoanelor de tren.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Feroviar.

Transformer

Transformer 25Kg

, ,

Detergent lichid alcalin, pentru lustruire, spumant, foarte concentrat, pentru spalarea exterioara a autovehiculelor cu efect de zapada. Dozat cu aparate de spumare, creeaza o spuma abundenta si persistenta, puternic degresanta. Aditivii particulari pe care ii contine garanteaza o curatare perfecta, chiar si in prezenta apelor dure.
Usor de clatit, pregateste in mod optim autoturismul pentru faza urmatoare de ceruire si de uscare.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii auto.

Touchless 25 Kg

, , ,

Detergent acid de prespălare pentru instalaţii de spălare auto care funcţionează fără ajutorul periilor. Se foloseşte în combinaţie cu detergentul alcalin TOUCHLESS pentru curăţarea combinată la presiune ridicată.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii auto fără perii.

Toglicatrame Fusto 15 Kg

, , ,

Detergent uşor vâscos, compus din acizi minerali şi inhibitori care permit înmuierea şi topirea crustelor de ciment de pe superafete metalice feroase, lăcuite şi din ceramică, fără să le distrugă. Înafara actiunii de înlăturare a cimentului, produsul are proprietăti bune de înlăturare a ruginei.
Produsul contine un indicator de consumare; culoarea intensă închisă arată capacitatea sa reactivă.
Schimbarea culorii în galben – portocaliu semnalizează epuizarea efectului de dezincrustant. În acest caz înlocuiti produsul sau mai adăugati în plus.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Întreprinderi producătoare de beton, autobetoniere şi firme de constructie. Recomandat pentru curătarea pardoselilor şi protejarea acestora împotriva depunerii altor murdării din ciment.

Allegrini St 1 Svitatut Spray

St 1 Svitatut Spray 400Ml

, , ,

Detergent spray deblocant si protectiv, contine uleiuri cu o putere ridicata de lubrificare si penetrare. Este capabil sa desurubeze fara probleme suruburi, buloane si piulite blocate din cauza ruginii, murdariei, reziduurilor uleioase uscate etc. ST 1 are o putere ridicata penetranta care ii permite sa ajunga in locurile cele mai inaccesibile. Capacitatea sa de lubrificare ajuta la diminuarea uzarii si mareste puterea de rotire a aparatelor in miscare, pivoti, incuietori etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Ateliere de depanari auto, service roti, industria mecanica, manufacturi artizanale etc.

AZ SOFT

Az Soft 20 Kg

, , ,

Detergent pentru spălarea şi prespălarea exterioară a autovehiculelor şi a motocicletelor. Lipsa alcalilor liberi conferă produsului proprietăţi speciale împotriva pătării, de aceea acesta este detergentul cel mai indicat în timpul sezonului estival. AZ SOFT poate fi folosit şi pe vopseaua caroseriei, ce poate fi uşor deteriorată de detergenţii alcalini obişnuiţi. Strălucirea caroseriei se păstrează chiar şi după numeroase spălări. SECTOARE DE UTILIZARE:
Poate fi folosit pentru toate tipurile de instalaţii de spălare auto. Produsul conţine agenţi tensioactivi de suprafaţă, cu grad ridicat de spumare, ideali pentru producerea efectului de „zăpadă”.

Lavamoquette M30

M30 Lavamoquette 5Kg

, , , , ,

Detergent pentru spalarea mochetelor prin metoda samponarii umede si|sau uscate. Patrunde in profunzimea fibrelor, indeparteaza murdaria si o scoate la suprafata, permitand astfel o eliminare usoara cu ajutorul monoperiilor sau generatoarelor de spuma. Nu lasa urme. Formeaza o pelicula protectoare in jurul fibrelor, marind perioada dintre spalari. Reda nuanta naturala a culorilor. SECTOARE DE UTILIZARE:
Sectorul auto – birouri – comunitate – hoteluri- firme de curatenie ,etc.

Allegrini SUPER SKIN 400ml

Super Skin Spray 12Pzx400Ml

, , , , , ,

Detergent universal, sub forma de spray. Formeaza o spuma compacta, abundenta, perfect aderenta de suprafetele verticale, care amplifica actiunea de degresare si de curatare a produsului. Curata in profunzime, usor, orice tip de suprafata: placata cu gresie|faianta, metalica, din plastic, din cauciuc, din piele sintetica, din ceramica. Contine un igienizant puternic cu spectru larg de actiune impotriva mucegaiurilor si bacteriilor. Ideal pentru curatarea hotelor .
SECTOARE DE UTILIZARE: Comunitate, scoli, cantine, aziluri, spitale, etc.

SKIN

Skin 5 Kg

, , , , , , , , ,

Detergent cu vâscozitate scăzută şi cu o plăcută aromă de citrice. Este un produs cu o mare putere de curăţare, cu spumare controlată, în stare să elimine orice tip de pată, chiar şi cele mai rezistente de pe suprafeţele din plastic, cauciuc, imitaţie de piele, suprafeţele vopsite, metale, etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Datorită caracteristicii sale de detergent universal, este ideal pentru spălarea tuturor tipurilor de suprafeţe şi poate fi folosit în toate sectoarele industriei alimentare.

Allegrini - Sciogli Catrame Colle E Resine

Sciogli Catrame Colle E Resine

, , , , ,

Detergent spray emulsionant, capabil sa dizolve gudronul si sa inlature in mod eficace reziduurile de adeziv si rasini de plante. Se caracterizeaza printr-o utilizare rapida si usoara, dizolvand rapid orice murdarie sau reziduu de gudron si|sau adeziv, guma de mestecat, actiune care nu este posibila cu ajutorul Detergenților obisnuiti.
Ideal pentru caroserii, ateliere de depanare, spalatorii auto si hobbistica, in general, hoteluri, restaurante si firme de curatenie.

Ruotall Lega Plus 5 Kg

, , ,

Detergent alcalin special conceput pentru curăţarea jantelor tradiţionale şi din aliaje uşoare ale autovehiculelor. Îndepărtează complet şi cu mare uşurinţă reziduurile pastilelor de frână şi orice fel de murdărie în general. SECTOARE DE LUCRU: Spălătorii de maşini.

ROTABRILL

Rotabrill 25 Kg

, , ,

Detergent protector pentru sporirea luciului la pneurile şi suprafeţele din cauciuc. Dacă este diluat în apă şi pulverizat pe pneuri, le redă culoarea neagră şi le înmoaie, protejându-le de uzură şi de acţiunea agenţilor atmosferici.

SECTOARE DE LUCRU: Auto.

RAPID X3

Rapid 20 L

, , ,

Amestec de hidrocarburi, ideal pentru curăţarea şi degresarea motoarelor autovehiculelor şi pieselor mecanice. Combinaţia optimă de solvenţi şi substanţe tensioactive face ca produsul să fie uşor de clătit şi să aibă o mare capacitate de emulsionare. Rapid poate fi utilizat cu succes şi ca decerant pentru ceară parafinică. SECTOARE DE UTILIZARE: : Spălarea autovehiculelor, industria automobilistică.

Polish lichid Protective Wax Gold

Protective Wax Gold 20 Kg

, , ,

Polish lichid uşor vâscos, foarte concentrat, formulat special pentru lustruirea şi protejarea vopselei caroseriei. Formează pe caroserie o peliculă protectivă anti-umiditate, protejând-o împotriva acţiunii umidităţii, smogului, agenţilor atmosferici.
Special pentru instalaţiile automate de spălat autovehicule, prevăzute cu programe speciale pentru lustruire şi cu panou electronic de vizualizare a operaţiilor.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălarea vehiculelor

PURE AIR

Pure Air 5L

, , , , ,

Neutralizează mirosuri neplăcute şi asigură igiena instalatiilor de aer conditionat şi ventilatie ale autovehiculelor sau instalatiilor de răcire în general. SECTOARE DE UTILIZARE:
Automobilistic, ateliere mecanice, statii de furnizare, toalete etc.

Detergent PULISCITUTTO SPECIAL UNIVERSALE

Puliscit Special 5L

, , , , ,

Produs de intretinere, universal, rapid, degresant si care confera luciu. Detergent lichid energic si sigur, ce nu necesită clătire, cu mare putere de degresare. Ideal pentru eliminarea murdariei si a petelor de cerneala, pix, stilou, de pe birouri, gresie, ceramica, plastic, sticla, electrocasnice, interioare de masini, otel inox, tocarie, telefoane, terminale video, hote, filtre si toate suprafetele lavabile.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Auto, industrie si comunitate.

P60 Leather Care

P 60 Leather Care 12Pzx1L

, , , , , ,

Crema detergent pentru curatarea si protejarea suprafetelor din piele. Reda stralucirea, catifelarea initiala la atingere si un aspect tineresc si hidratat.
Uleiul de Avocado din compozitie ii confera moliciune la atingere si ii imbunatateste rezistenta la apa.
Utilizarea tensioactivilor neagresivi permite o curatare profunda, insa atenta cu pielea.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Tratarea si restaurarea suprafetelor din piele din interiorul masinilor, a scaunelor, fotoliilor, gentilor, costumelor de motociclist, articolelor vestimentare din piele, etc.

Lemosolv 10 Lt

, , , , , ,

Detergent degresant special conceput ca alternativa eficienta si sigura la solventii pe baza de petrol folositi la degresarea industriala. Produs natural extras din floare de portocal. Indeparteaza eficient grasimile animale, vegetale, minerale, reziduri rezultate de la fabricile de sarma, uleiuri rezultate in urma prelucrarii metalelor si cerurilor de protectie de pe: suprafete lacuite, metale feroase, aliaje de aluminiu si cupru, otel, sticla, ceramica, material plastic, etc. Recomandat petru indepartarea gumei de mestecat de pe podele, gresie, linoleum, tesuturi si mocheta.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Industrie – de artizanat in special, firme de curatenie, trenuri, autobuze, ambarcatiuni.

Lavamoqutte M15

M15 Lavamoquette 5 Kg

, , , ,

Detergent lichid, cu spuma redusa, pentru spalarea mochetelor si a tesaturilor. M15 este indicat in mod special pentru utilizarea cu masini de extractie. Este dotat cu o excelenta putere de curatare, actioneaza si asupra murdariei depuse profund in fibre. Pe langa curatarea tesaturilor M15 respecta culorile, revigorandu-le. SECTOARE DE UTILIZARE:
Interioarele autoturismelor, canapele si fotolii, mochete si toate suprafetele acoperite cu tesatura, inclusiv catifeaua si alcantara.

Allegrini - K 5 Spray

K 5 Spray
400 ml

, , ,

K5 acţionează asupra suprafeţelor metalice chiar şi în prezenţa umezelii şi penetrează rugina şi suprafeţele oxidate. Are 5 caracteristici principale:
Îndepărtează umezeala: înlătură apa de pe suprafeţele metalice, contacte electrice, calote, componente de motoare marine, motociclete şi autovehicule în general. Elimină instantaneu scurt-circuitele la contactele electrice.
Penetrare rapidă.
Protejează împotriva oxidării
Curăţă de ulei, grăsime şi smoală.
Lubrifiază: lasă o folie uniformă şi subţire .

SECTOARE DE LUCRU:
Automobile, industrie nautică, casă, uz personal (motoare de maşină, motociclete, bărci şi instrumente industriale, calote, piuliţe, buloane, balamale, maşini de cusut, lanţuri de bicicletă, tăietoare de iarbă, scaune rotative, undiţe de pescuit, schiuri, strunguri mecanice, rulmenţi, etc.)

EASY CLEAN GRAFFITI GEL PLUS

Easy Clean Graff Gel Plus 10 Lt

, , ,

Detergent sub formă de gel pentru înlăturarea graffiti făcute cu vopseluri şi tuburi de spray de pe suprafet́e dure şi poroase, precum: granitul, piatră în general, cuart́, porfir, marmură tratată, travertin, ardezie, ciment, tencuieli, cărămidă, plăci, metali şi suprafete vopsite în general. Ideal pentru eliminarea scrisului şi a graffiti de pe vagoanele feroviare şi de tramvai.
DOMENII DE UTILIZARE:
Întretinerea decorurilor urbane şi a clădirilor. Transportul feroviar, cu autobuze, tramvai, metrou.

Dpm-L 5L

, , , , ,

Detergent dezinfect alcalin pe bază de clor activ, foarte energic, ce nu produce spumă, capabil să îndepărteze rapid şi complet orice fel de murdărie şi reziduuri de origine organică. Folosit la 1% solutie apoasă poate degaja 350|400ppm de clor activ. Clorul activ, extrem de oxidant, dezinfectează şi dă luciul pardoselilor tratate. SECTOARE DE UTILIZARE:
Detergent şi dezinfect de instalatilei de productie din industria alimentară: lactate şi brânzeturi, conserve, vinicolă, băuturi racoritoare, bere, uleiuri etc. De neînlocuit în curătarearea şi dezinfectarea pardoselolor, peretiilor din bucatarie si instalatiilor de muls. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.

Dik Vetri 5 Kg

, , , , , ,

Detergent lichid pentru gemuri si oglinzi fără clătire, pe bază de tensioactivi anionici dotaţi cu o excelentă capacitate de penetrare şi emulsionare a murdăriei. DIK VETRI nu lasă urme şi este ideal acolo unde nu este posibilă clătirea cu apă.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Este indicat în mod particular curăţării suprafeţelor de sticlă. Poate fi utilizat pentru curăţarea oricărei suprafeţe din faianţă, marmură, plexiglass etc.

Det Forni Vern 20 Kg

, , , , ,

Detergent pentru indepartarea rezidurilor de vopsea de pe podele si de pe toate instrumentele de vopsire. Este indicat pentru curatarea pistoalelor, aerografelor, reductorilor si accesorilor de vopsire. Gratie clatirii usoare este ideal pentru spalarea podelelor si suprafetelor dure murdare de vopsea, petelor de vopsea de pe tesaturi (covoare, mochete, scaune), poate elimina orice pata de vopsea dupa orice suprafata fara a deteriora suprafata. DOMENIUL DE UTILIZARE :
Caroserie automobile, vopsitorii metalice, cuptoare de vopsit, vopsire si vopsitorii industriale in general, hoteluri, restaurante, firme de curatenie, spalatori de rufe.

Airfresh Giardino Fioriti

, , , , , ,

Odorizant IGENIZANT lichid pentru camere, pe baza de apa. Emulsie concentrata de esente parfumante in apa. Din acest motiv este suficienta o cantitate mica de AIRFRESH pentru a improspata si parfuma, timp de mai multe ore, aerul din spatii inchise si foarte frecventate. Principiul activ prezent in formula (sare de amoniu cuaternar) asigura IGIENIZAREA aerului si a suprafetelor tratate.
Elimina usor mirosurile neplacute de orice fel. PARFUM FLORAL.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Ideal pentru toalete, sali de sedinte, cantine, baruri, hoteluri, restaurante, aziluri, sali de sport, piscine, săli de cinema, birouri etc.

Odorizant Airfresh Fresco D’Oriente

Airfresh Fresco D’Oriente

, , , , , ,

Odorizant IGENIZANT lichid pentru camere, pe baza de apa. Emulsie concentrata de esente parfumante in apa. Din acest motiv este suficienta o cantitate mica de AIRFRESH pentru a improspata si parfuma, timp de mai multe ore, aerul din spatii inchise si foarte frecventate. Principiul activ prezent in formula (sare de amoniu cuaternar) asigura IGIENIZAREA aerului si a suprafetelor tratate.
Elimina usor mirosurile neplacute de orice fel.PARFUM FRESH.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Ideal pentru toalete, sali de sedinte, cantine, baruri, hoteluri, restaurante, aziluri, sali de sport, piscine, săli de cinema, birouri etc.

Airfresh Colonia Agrumata

, , , , , ,

Odorizant IGENIZANT lichid pentru camere, pe baza de apa. Emulsie concentrata de esente parfumante in apa. Din acest motiv este suficienta o cantitate mica de AIRFRESH pentru a improspata si parfuma, timp de mai multe ore, aerul din spatii inchise si foarte frecventate. Principiul activ prezent in formula (sare de amoniu cuaternar) asigura IGIENIZAREA aerului si a suprafetelor tratate.
Elimina usor mirosurile neplacute de orice fel.PARFUM DE CITRICE.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Ideal pentru toalete, sali de sedinte, cantine, baruri, hoteluri, restaurante, aziluri, sali de sport, piscine, săli de cinema, birouri etc.