Allegrini VETROBEL PLUS 400ml

Vetrobel Plus 400Ml

, , ,

Detergent spray cu spuma activa, special conceput pentru curatarea geamurilor, suprafetelor din cristal, lacuite, laminate, etc. Curata rapid fara sa lase urme, raspandind un parfum delicat.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa, birouri, restaurante, hotel si comunitate in general, sectorul auto.

Vetro All 1L

, ,

Degreseaza si curata in profunzime, lasand geamul foarte stralucitor si fara urme. Este indicat in mod deosebit la curatarea suprafetelor mari din sticla. Permite o dilutie mare, garantand un avantaj economic semnificativ.
Utilizat la curatarea in interior a geamurilor, elibereaza in aer un parfum placut si proaspat.
Concentratia ridicata a acestui produs permite o dilutie mare, facilitata si de capacul picurator, garantand un semnificativ avantaj economic, pe langa un rezultat optim.
Diluati produsul la 0.5-1% echivalent cu 50|100 g la 10 L de apa. Dintr-un litru de produs concentrat se obtin 200 litri de produs gata de utilizat.

Toglicatrame Fusto 15 Kg

, , ,

Detergent uşor vâscos, compus din acizi minerali şi inhibitori care permit înmuierea şi topirea crustelor de ciment de pe superafete metalice feroase, lăcuite şi din ceramică, fără să le distrugă. Înafara actiunii de înlăturare a cimentului, produsul are proprietăti bune de înlăturare a ruginei.
Produsul contine un indicator de consumare; culoarea intensă închisă arată capacitatea sa reactivă.
Schimbarea culorii în galben – portocaliu semnalizează epuizarea efectului de dezincrustant. În acest caz înlocuiti produsul sau mai adăugati în plus.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Întreprinderi producătoare de beton, autobetoniere şi firme de constructie. Recomandat pentru curătarea pardoselilor şi protejarea acestora împotriva depunerii altor murdării din ciment.

TERALUX

Teralux 5 Kg

, , , ,

Ceară cu luciu şi nivelare automată pe bază de polimeri acrilici şi ceruri polietilenice, specifică pentru protectia eficientă şi de durată a podelelor supuse traficului intens. TERALUX este caracterizat printr-o actiune prelungită, aspect omogen , luciu şi un mare efect anti-alunecare. Se aplică foarte simplu şi ii este uşor de restabilit luciul cu ajutorul unei monoperii la viteză scăzută sau mare. Extrem de rezistent la abraziune, la semnele negre şi la penetrarea murdăriei, permite reducerea la minim a întretinerii.
Extrem de recomandat pe podelel de cauciuc, linoleu, marmură netratate cu plumb, granit şi pe toate suprafetele poroase în general.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curătenie şi comunitate în general

CRISTALIZATOR PENTRU MARMURA SI PIATRA CALCAROASA LUCIOASA Sunshine

Sunshine 750Ml

, , , ,

CRISTALIZATOR PENTRU MARMURĂ ŞI PIATRĂ CALCAROASA LUCIOASĂ Sunshine vitrifică şi redă luciul de oglindă al suprafetelor din marmură, plăcilor de marmură, paladiană, travertin şi în general a tuturor suprafetelor calcaroase şi din piatră sensibile la acizi. Transformă chimic suprafeta calcaroasă a marmurei, modificând-o structural şi făcând-o mai dură. Redă strălucirea pardoselilor din marmură opacizate din cauza traficului. În multe cazuri ascunde şi elimină petele cauzate de fructe, cafea etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Pardoseli şi suprafete din marmură şi pietre calcaroase în orice tip de mediu: birouri, hoteluri, edificii, aeroporturi, biserici, spitale, bănci, locuinte etc.

Allegrini STOFFINET 400ml

Stoffi Net Spray 400Ml

, , , , ,

Detergent spray pentru curatarea mochetelor ,covoarelor, canapelelor, fotoli etc. Curata perfect, facilitand eliminarea sau aspirarea reziduurilor uscate, non higroscopice.
Lasa o pelicula protectoare pe tesatura tratata, care incetineste procesul de redepunere a murdariei.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Auto, hoteluri, birouri si comunitate in general.

Super Maxi Pronto

Super Maxi Pronto 5 Kg

, , , ,

Supermaxi este un detergent nou ce nu necesită clătire, utilizat pentru curăţarea pardoselilor, gresiei şi a oricăror suprafeţe lavabile. Curăţă în profunzime, lasand in aer un parfum placut. Dacă se respectă diluţiile indicate poate fi utilizat pentru curăţenia cotidiană a pardoselilor ceruite, păstrând luciul acestora. SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curatenie, hoteluri, restaurante, baruri, birouri, săli de cinema etc.

Lavamoquette M30

M30 Lavamoquette 5Kg

, , , , ,

Detergent pentru spalarea mochetelor prin metoda samponarii umede si|sau uscate. Patrunde in profunzimea fibrelor, indeparteaza murdaria si o scoate la suprafata, permitand astfel o eliminare usoara cu ajutorul monoperiilor sau generatoarelor de spuma. Nu lasa urme. Formeaza o pelicula protectoare in jurul fibrelor, marind perioada dintre spalari. Reda nuanta naturala a culorilor. SECTOARE DE UTILIZARE:
Sectorul auto – birouri – comunitate – hoteluri- firme de curatenie ,etc.

Allegrini SUPER SKIN 400ml

Super Skin Spray 12Pzx400Ml

, , , , , ,

Detergent universal, sub forma de spray. Formeaza o spuma compacta, abundenta, perfect aderenta de suprafetele verticale, care amplifica actiunea de degresare si de curatare a produsului. Curata in profunzime, usor, orice tip de suprafata: placata cu gresie|faianta, metalica, din plastic, din cauciuc, din piele sintetica, din ceramica. Contine un igienizant puternic cu spectru larg de actiune impotriva mucegaiurilor si bacteriilor. Ideal pentru curatarea hotelor .
SECTOARE DE UTILIZARE: Comunitate, scoli, cantine, aziluri, spitale, etc.

SKIN

Skin 5 Kg

, , , , , , , , ,

Detergent cu vâscozitate scăzută şi cu o plăcută aromă de citrice. Este un produs cu o mare putere de curăţare, cu spumare controlată, în stare să elimine orice tip de pată, chiar şi cele mai rezistente de pe suprafeţele din plastic, cauciuc, imitaţie de piele, suprafeţele vopsite, metale, etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Datorită caracteristicii sale de detergent universal, este ideal pentru spălarea tuturor tipurilor de suprafeţe şi poate fi folosit în toate sectoarele industriei alimentare.

SUPER GF GEL

Super Gf Gel 1 L

, ,

Gel detergent super-concentrat pentru curatarea pardoselilor si a suprafetelor dure lavabile in general. Nu necesita clatire, lasa suprafetele stralucitoare, parfumand mediul. Dintr-un litru de produs concentrat se obtin 2000 kg de produs gata de utilizare. In dilutiile recomandate este ideal pentru intretinerea zilnica a pardoselilor ceruite, mentinandu-le stralucirea.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa, hoteluri, restaurante, birouri, sali de cinematograf, etc.

Allegrini - Sciogli Catrame Colle E Resine

Sciogli Catrame Colle E Resine

, , , , ,

Detergent spray emulsionant, capabil sa dizolve gudronul si sa inlature in mod eficace reziduurile de adeziv si rasini de plante. Se caracterizeaza printr-o utilizare rapida si usoara, dizolvand rapid orice murdarie sau reziduu de gudron si|sau adeziv, guma de mestecat, actiune care nu este posibila cu ajutorul Detergenților obisnuiti.
Ideal pentru caroserii, ateliere de depanare, spalatorii auto si hobbistica, in general, hoteluri, restaurante si firme de curatenie.

PURE AIR

Pure Air 5L

, , , , ,

Neutralizează mirosuri neplăcute şi asigură igiena instalatiilor de aer conditionat şi ventilatie ale autovehiculelor sau instalatiilor de răcire în general. SECTOARE DE UTILIZARE:
Automobilistic, ateliere mecanice, statii de furnizare, toalete etc.

Detergent PULISCITUTTO SPECIAL UNIVERSALE

Puliscit Special 5L

, , , , ,

Produs de intretinere, universal, rapid, degresant si care confera luciu. Detergent lichid energic si sigur, ce nu necesită clătire, cu mare putere de degresare. Ideal pentru eliminarea murdariei si a petelor de cerneala, pix, stilou, de pe birouri, gresie, ceramica, plastic, sticla, electrocasnice, interioare de masini, otel inox, tocarie, telefoane, terminale video, hote, filtre si toate suprafetele lavabile.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Auto, industrie si comunitate.

Pronto bagno&cucina

Prontobagno Cuc 5 Kg

, , , ,

Detergent lichid pentru curăţarea băilor si a bucatariilor. Elimină cu uşurinţă depunerile de calcar de pe robineţi, gresie, faianţă, obiecte sanitare, cabine de duş, etc. Curăţă rapid, eliminând şi depunerile de săpun. Părţile curatate cu Pronto Bagno rămân netede şi stralucitoare. Se clăteşte uşor lăsând suprafeţele igienizate, lucioase şi fără pete.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Foarte eficient in băi, vestiare din centre sportive, saune, cazi de hidro masaj. Ideal si pe suprafetele smaltuite si din otel din bucătării.

P60 Leather Care

P 60 Leather Care 12Pzx1L

, , , , , ,

Crema detergent pentru curatarea si protejarea suprafetelor din piele. Reda stralucirea, catifelarea initiala la atingere si un aspect tineresc si hidratat.
Uleiul de Avocado din compozitie ii confera moliciune la atingere si ii imbunatateste rezistenta la apa.
Utilizarea tensioactivilor neagresivi permite o curatare profunda, insa atenta cu pielea.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Tratarea si restaurarea suprafetelor din piele din interiorul masinilor, a scaunelor, fotoliilor, gentilor, costumelor de motociclist, articolelor vestimentare din piele, etc.

No Cal Soft 750Ml

, , , ,

Detergent dezincrust “non acid” pentru curatarea zilnica a obiectelor sanitare si robinetilor din bai. Special conceput pentru curatarea si dezincrustarea suprafetelor din marmura, piatra calcaroasa si suprafetelor dure in general. Gratie formulei sale particulare se poate utiliza pe toate suprafetele acido-sensibile, acolo unde nu se poate interveni cu dezincrustii traditionali pe baza acida.
NO CAL SOFT elimina in mod eficient murdaria, reziduurile de sapun si urmele de calcar. Usor de clatit, lasa suprafetele igienizate, lucioase si fara urme.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Bai, dusuri, toalete, saune, piscine, etc.

Allegrini MR.MOPY 400ml

Mr Moppy 12Pzx400Ml

, , , , ,

Lustruieste, protejeaza si previne depunerea prafului pentru o perioada indelungata pe suprafete emailate, lacuite si vopsite, lemn, marmura, teracota, ceramica, plastic. Ideal pentru jaluzele, tamplarie, bibelouri, aparatura HI-FI, televizoare, calculatoare si interioare auto. Dupa utilizare lasa un parfum placut in camera, care persista mult timp. SECTOARE DE UTILIZARE:
Casa si comunitate in general.

Maniguard Sp 5 Kg

, , , , ,

Sapun lichid pentru maini, cu pH neutru, cu tensioactivi speciali, foarte delicati cu pielea. Formula contine proteine vegetale cu mare greutate moleculara, cu mare putere de protejare a pielii.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Localuri publice, comunitate si industrie.

Maniguard Sanifoam 5L

, , , , ,

Detergent lichid spumant, cu pH neutru, fara parfum, pentru curatarea mainilor: contine un agent igienizant, capabil sa controleze incarcatura bacteriana si sa asigure un grad ridicat de igiena. Prezenta agentilor hidrati garanteaza protejarea pielii, chiar si in cazul utilizarii frecvente.
Actiunea igienizanta a principiului activ nu este influentata de temperatura apei utilizata in timpul spalarii.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Oriunde este necesar un grad ridicat al curateniei si igienei mainilor: comunitate in general, sectorul sanitar (spitale, policlinici, centre de recuperare), industria alimentara, sectorul HORECA.
MOD DE UTILIZARE:
Produsul este special conceput pentru a fi distribuit cu ajutorul dispenserului de spuma. Umeziti mainile folosind 2-3 doze de produs.
Frecati circa 1 minut, pana cand produsul isi exercita actiunea igienizanta, apoi clatiti. Uscati, de preferat, cu jet de aer sau cu hartie de unica folosinta.

Maniguard Delicato 5 Kg

, , , , ,

Sapun lichid pentru mâini cu un PH eudermic, formulat pe bază de tensioactivi apreciati, foarte delicati pentru piele. Maniguard Delicato contine proteine vegetale cu o mare greutate moleculară, ce oferă protectie pielii. SECTOARE DE UTILIZARE:
Locuri publice, industrie, casnic.

Lemosolv 10 Lt

, , , , , ,

Detergent degresant special conceput ca alternativa eficienta si sigura la solventii pe baza de petrol folositi la degresarea industriala. Produs natural extras din floare de portocal. Indeparteaza eficient grasimile animale, vegetale, minerale, reziduri rezultate de la fabricile de sarma, uleiuri rezultate in urma prelucrarii metalelor si cerurilor de protectie de pe: suprafete lacuite, metale feroase, aliaje de aluminiu si cupru, otel, sticla, ceramica, material plastic, etc. Recomandat petru indepartarea gumei de mestecat de pe podele, gresie, linoleum, tesuturi si mocheta.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Industrie – de artizanat in special, firme de curatenie, trenuri, autobuze, ambarcatiuni.

Lavamoqutte M15

M15 Lavamoquette 5 Kg

, , , ,

Detergent lichid, cu spuma redusa, pentru spalarea mochetelor si a tesaturilor. M15 este indicat in mod special pentru utilizarea cu masini de extractie. Este dotat cu o excelenta putere de curatare, actioneaza si asupra murdariei depuse profund in fibre. Pe langa curatarea tesaturilor M15 respecta culorile, revigorandu-le. SECTOARE DE UTILIZARE:
Interioarele autoturismelor, canapele si fotolii, mochete si toate suprafetele acoperite cu tesatura, inclusiv catifeaua si alcantara.

Allegrini DETERGENTE LUCIDANTE PER ACCIAIO 700ml

Detergente Lucidante Acciaio Spray 12Pz*400 Ml

, , , ,

Detergent spray care lustruieste, protejeaza si mentine stralucitoare suprafetele din otel inoxidabil. Formeaza o pelicula protectoare, rezistenta la contactul cu degetele si picaturile de apa, mentinand efectul stralucitor pentru un timp indelungat. Utilizabil si pentru lubrifierea punctelor supuse frecarii ale masinilor din industria alimentara in general. SECTOARE DE UTILIZARE:
Industrie si artizanat care prelucreaza otelul, baruri, cantine, macelarii, pescarii, cantare profesionale, frigidere industriale etc. Firme de curatenie , receptii pentru finisarea suprafetelor din otel, ca de exemplu lifturi, porti etc. Ideal pentru curatarea si lustruirea suprafetelor si accesoriilor din otel din sectorul spalatoriilor auto, precum: dispensere de hartie, butelii, storcatoare de lavete, batatoare de carpete etc.

DETERGENT K 20

K 20 5 Kg

, , ,

DETERGENT DECERANT PENTRU PARDOSELI, CU SPUMA CONTROLATA Combinatia ideala de tensioactivi, sechestranti si saruri alcaline, fac ca acest produs sa fie foarte eficient in eliminarea oricarui tip de murdarie de pe pardoseli. Produs indispensabil pentru indepartarea cerurilor polimerice metalizate, chiar si mai vechi, si a cerurilor pe baza naturala.
Spuma controlata reduce timpul de clatire si permite utilizarea produsului ata manual, cat si cu masini de spalat pardoseli.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Pardoseli din ceramica, klinker, gresie portelanata, rasini epoxidice, rasini poliureice, pvc, cauciuc, linoleu, gresie, marmura, ciment, etc, in sectorul alimentar si comunitate in general.

K 100 5 Kg

, , , , ,

Detergent lichid cu spuma controlata, pentru curatarea si degresarea puternica a pardoselilor neceruite. Indicat pentru curatenia si intretinerea zilnica a suprafetelor din gresie, foarte greu de curatat. Diluat in mod corespunzator reprezinta un excelent decerant pentru pardoseli.
Elimina usor de pe suprafete pigmentii de cerneala si semnele negre lasate de rotile stivuitoarelor.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Comunitate si industrie.

Justo 5 Kg

, , ,

Detergent deodorant pentru WC si toalete mobile. Produs constituit dintr-un amestec concentrat de neutralizanti ai mirosului, de curatare si detartrant, curata si elimina mirosurile din toaletele mobile.
Ideal si in prezenta apei dure.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Toalete mobile si curatarea toaletelor din autobuz, rulote de camping, ambarcatiuni, etc.

Ip 62 Pav Oxy Fresh 1L

, ,

Detergent parfumat pe bază de alcool, pentru curăţenie profundă, fără a lăsa urme, pentru toate suprafeţele lavabile dure. De neînlocuit pe suprafeţe dure lucioase precum: plastic, ceramică, gresie porţelanată şi pentru pardoseli în general. Se poate folosi chiar şi pe pardoseli tratate cu ceruri polimerice de lustruire.
Eliberează în mediu un parfum plăcut si proaspăt. Nu necesită clătire.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curatenie, hoteluri, restaurante, baruri, birouri, săli de cinema etc.

Ip 61 Pav Lime 1L

, ,

Detergent parfumat pe bază de alcool, pentru curătenie profundă fără a lăsa urme, pentru toate suprafetele lavabile dure. De neînlocuit pe suprafete dure lucioase precum: plastic, formică, ceramică, gresie portelanată şi pentru pardoseli în general. Se poate folosi chiar şi pe pardoseli tratate cu ceară polimerică de dat luciu.
Lasă în aer un parfum de citrice. Nu necesită clătire.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curatenie, hoteluri, restaurante, baruri, birouri, săli de cinema etc

Ip 60 Pav Flower 1L

, ,

Detergent parfumat pe bază de alcool, pentru curătenie profundă, fără a lăsa urme, pentru toate suprafetele lavabile dure. De neînlocuit pe suprafete dure lucioase precum: plastic, formică, ceramică, gresie portelanată şi pentru pardoseli în general. Se poate folosi chiar şi pe pardoseli tratate cu ceară polimerică de dat luciu.
Lasă în aer un parfum plăcut floral. Nu necesită clătire.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Firme de curatenie, hoteluri, restaurante, baruri, birouri, săli de cinema etc

Ip 50 Antical Soft 750Ml

, ,

Detergent detartrant “non acid” pentru curătenia cotidiană a obiectelor sanitare şi a robinetilor din băi. A fost creat in special pentru curătirea şi detartrarea suprafetelor din marmură, pietre calcaroase şi penstu suprafete dure in general.
Datorită formulei sale unice se poate folosi pe toate suprafetele sensibile la acid, unde nu se poate interveni cu traditionalele produse detartrante pe bază de acid.
IP50 indepărtează cu eficacitate murdăria, rezidurile de săpun şi urmele de calcar.
Este usor de clătit şi lasă suprafetele igienizate, strălucitoare şi fără urme.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Băi, dusuri, obiecte sanitare, saune, piscine, etc.

Ip 40 Disincroste 750Ml

, , , ,

Detergent lichid pentru curătarea băilor şi bucătăriilor. Elimină cu uşurint́ă depunerile de calcar de pe robineti, faiantă, obiecte sanitare, cabina de duş, etc. Curătă rapid îndepărtând chiar şi rezidurile lăsate de săpun. Zonele curătate cu IP 40 rămân netede şi strălucitoare. Este uşor de clătit şi lasă suprafetele igienizate, lucioase şi fără urme. SECTOARE DE UTILIZARE:
Vestiare ale sălilor de sport, saune şi căzi de hidromasaj. Ideal chiar şi pentru email şi inox în bucătărie.

Ip 30 Sgrassatore 750Ml

, , , ,

Detergent lichid cu multiple întrebuint́ări, de culoare galben pai, cu un uşor parfum de citrice. Produs pentru curătare profundă, cu spumare controlată, elimină orice fel de pete, chiar şi pe cele mai dificile de pe suprafete din plastic, cauciuc, imitatie de piele, suprafete dure, vopsite, metale, etc. SECTOARE DE UTILIZARE:
Dat fiind faptul că este un degresant universal, este ideal pentru a curăta aproape orice fel de suprafete, se poate folsi în orice sector industrial (chiar şi cel alimentar), în comunitate, birouri, companii ce se ocupă de curătenie.

Ip 20 Multiuso 750Ml

, , , ,

Detergent cu întrebuintare multiplă pentru curătarea cotidiană a tuturor suprafetelor dure lavabile. Ideal pentru geamuri, faiantă, laminate plastice, suprafete vopsite, lăcuite, etc. Nu este necesară clătirea, nu lasă urme. Lasă în aer un parfum proaspăt şi plăcut.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Comunitate, casă, birouri, baruri, hoteluri, restaurante etc.

Ip 10 Vetri 750Ml

, , , ,

Detergent lichid, nu necesită clătire, pe bază de agenti tensioactivi anionici, cu excelentă capacitate penetrantă şi emulsionantă de curăt́are geamurilor si suprafetelor vitrate. Nu lasă urme şi este ideal pe suprafet́ele ce nu pot fi clătite cu apă.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Produsul este recomandat în special pentru curătarea geamurilor. Se poate folosi şi pentru curătarea oricărui tip de suprafată din pal sau lemn, plexiglass, marmură lucioasă etc.

Allegrini Inox 400 ml

Inox-Ok Spray 40Ml

, , , , ,

Detergent special pentru curatarea si lustruirea suprafetelor din otel inox. Formula pe baza de apa, fara solventi, inodora. Elimina praful, urmele de degete, petele de ulei si de murdarie in general.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Ideal pentru curatarea si lustruirea suprafetelor din otel, usilor si camerelor frigorifice, masinilor de spalat vase, cuptoarelor, benzilor transportoare, portilor, hotelor, diverselor piese de mobilier, ascensoarelor, balustradelor.
In afara de otel poate fi utilizat si pe aluminiu, crom, ceramica, plastic, cupru si aliaje.

Gres Whitener 6 Kg

, , , , ,

Detergent cu spumare controlată şi mare putere degresantă destinat curăţării pardoselilor şi în mod special suprafeţelor din gresie porţelanată care se curăţă cu maşini de spălat pardoseli. Elimină în profunzime orice tip de murdărie chiar şi pe cea mai dificilă şi încrustată. Datorită puternicei sale proprietăţi de albire, elimină murdăria de pe faianţă redânu-i aspectul original. Formulată în special pentru curăţarea suprafeţelor din gresie al sectoarelor comunitar, industrial, artizanat şi al distribuţiei alimentare este indicat chiar şi pentru curăţarea pardoselilor industriale din ciment, pietre calcaroase non lucioase, pietre din siliciu foarte murdare. SECTOARE DE UTILIZARE:
Comunitate, filieră alimentară şi în industrie în general, supermarket-uri, şcoli, piscine, clinici, spitale etc.

Detergent Gresnet Bs

Gresnet Bs 5 Kg

, , , ,

Detergent cu spuma controlata si mare putere degresanta, destinat curatarii pardoselilor si în mod special a suprafetelor din gresie portelanata, cu ajutorul masinilor de spalat pardoseli. Conceput pentru curatarea suprafetelor din gresie din sectoarele comunitar, industrial, artizanat si al distributiei alimentare, este indicat chiar si pentru curatarea pardoselilor industriale din ciment, pietre calcaroase non lucioase, pietre din siliciu foarte murdare. 

Detergent dezincrust Free Kalc

Free Kalc 5 Kg

, , , , ,

Detergent dezincrust parfumat, pe bază de acizi organici, ideal pentru îndepărtarea depunerilor de calcar şi tartru de pe suprafeţele dure, şmălţuite, gresie, robinete, grupuri sanitare, duşuri.Redă suprafeţelor strălucirea lor naturală. La diluţiile şi modul de utilizare recomandate nu corodează şi nu deteriorează suprafeţele cromate sau din oţel.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Hoteluri, restaurante, case de odihnă, case, birouri, centre sportive, comunitate în general, industrie etc

Enzimall 5 Kg

, , , , ,

Enzimall este o formulă nou concepută, capabil să înmoaie şi să degradeze toate substele organice şi să elimine inseu mirosurile neplăcute. Enzimall este alcătuit dintr-un amestec special de extracte vegetale naturale şi de bacterii sporigene capabile sa produca enzime naturale, care garantează un spectru larg de actiune, rapiditate de intervent́ie, sigurantă şi maximă eficientă pe o gama variata de instalatii.
Odată distribuită, capturează moleculele care cauzează mirosuri neplăcute şi le neutralizează, lăsând aerul curat şi indor; în acelaşi timp degradează uleiurile, grăsimile animale şi vegetale şi are o act́iune de fluidizare asupra majoritatii deşeurilor.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Enzimall este indicat pentru tratarea coşurilor de gunoi, locurilor de evacuare, tomberoanele, puturile negre, foselor biologice, foselor septice, conductelor de evacuare, camioanelor, grajdurilor, compactoarelor, adaposturilor de animale, instalatiilor de depurare, recipientelor de stocare RSU, containerele de deşeuri, cuştilor, etc.