Dezinfectant FENODIS

Fenodis

Dezinfectant concentrat cu mare putere de curatare, special pentru dezinfectarea suprafetelor in medii civile si spatii destinate cresterii animalelor. Capabil sa isi exercite activitatea chiar si in prezenta unor severe contaminari organice si proteice. SECTOARE DE UTILIZARE: Curatarea si dezinfectia suprafetelor din fermele zootehnice: pereti, echipamente, plafoane, alimentatoare, adapatoare, custi animale, etc.

Allegrini BIOCLOR 1Kg

Bioclor Pmc 6Pzx1Kg

, , ,

Tablete efervescente dezinfectante, cu actiune bactericida. Principiul activ cu Dicloroizocianurat de Sodiu elibereaza in solutia apoasa acid hipocloros, producand o scadere drastica a numarului de bacterii.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Industria alimentara: tratamentul bactericid al suprafetelor de lucru (bancuri, tavi, tocatoare, etc), pardoseli, pereti, echipamente, ustensile, masini. Sectorul Comunitate si casa: pardoseli, suprafete in general, mici obiecte de uz personal, bai, cazi, rezervoare, toalete. Spalarea antiseptica a fructelor si legumelor, tetinelor, biberoanelor si altele.

SANIQUAT CASA

Saniquat Casa 5 L

, , ,

Detergent dezinfect, usor de clatit, pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor dure in general. Elimina usor murdaria si mirosurile neplacute, lasand un parfum placut. Nu deterioreaza metalele, suprafetele din plastic si vopsite. Ideal pentru curatarea si dezinfectarea pardoselilor, gresiei si faiantei, chiuvetelor, bailor, usilor si tuturor suprafetelor lavabile in general.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spitale, clinici, scoli, gradinite, aziluri, birouri, piscine, sali de sport,hoteluri, etc. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.

SANDIK - Detergent dezinfectant

Sandik 750ml

, , , , , ,

Detergent dezinfectant, gata de utilizare, pentru suprafete dure. Este ideal pentru curatarea-dezinfectarea frecventa a suprafetelor la care nu se recomanda utilizarea apei. In sectorul procesarii pestelui, carnii, fructelor, legumelor, dispozitivelor de feliat, in bucatarie in general etc.
Este eficient fara clatire.
Se foloseste prin procedurile normale de curatare si dezinfectare, obtinandu-se mai multa siguranta in diminuarea contaminarilor microbiene.
Putinele reziduuri care raman pe suprafetele tratate, dupa ce au fost uscate cu o laveta de unica folosinta, nu sunt periculoase pentru sanatate.

PRIMAGEL PLUS

Primagel Plus 5L

, , ,

Gel transparent dezinfect, pentru igiena imediata si eficienta a mainilor, testat dermatologic. Actioneaza total impotriva Candidei Albicans, bacteriilor si virusilor cei mai rezistenti.
Special creat pentru a actiona impotriva Coronavirus – SARS, este aprobat si pentru dezinfectia chirurgicala a mainilor, conform SR EN 12791.
Se usuca rapid, lasa mainile racoroase si moi, fara nici o senzatie uleioasa si lipicioasa.
Oriunde ne-am afla, in orice situatie, sunt de ajuns cateva secunde pentru o dezinfectare sigura a mainilor.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Industria alimentara, spitale, clinici, case de sanatate, cabinete medicale si stomatologice, masina. In timpul excursiilor, picnicurilor, la locurile de joaca: parcuri, gradini zoologice, parcuri de distractii, etc. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.

GEMINI ROOM

Gemini Room 750Ml

, ,

Detergent clor-activ, gata de utilizare, cu actiune igienizanta, pentru suprafete dure. Ideal pentru curatenia obisnuita si pentru igienizarea suprafetelor din gresie si faianta, din metal, plastic, in saloane si celelalte spatii din spitale. SECTOARE DE UTILIZARE:
Spitale, centre de recuperare, aziluri de batrani, centre de reabilitare, etc.

Dezinfect FIVE

Five 25 Kg (Pmc)

, , , ,

Dezinfect puternic oxidant, lipsit de clor, se degradează biologic uşor şi este deci permis din punct de vedere al mediului. Este eficient pentru toate tipurile de microorganisme chiar şi în concentratii scăzute şi la temperaturi de actiune joase. În dilutiile de folosire FIVE SUPER SANITIZZANTE albeste si dezinfecteaza tesaturile chiar si la temperaturi joase, se foloseste in masina de spalat automate cu sistem de dozare automate. FIVE SUPER SANITIZZANTE indeplineste urmatoarele activitati: bactericida, virucida, micobactericida, sporicida, fungicida.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Poate fi utilizat in spalatoriile profesionale de rufe din spitale, hoteluri, sanatate publica etc. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.

Dpm-L 5L

, , , , ,

Detergent dezinfect alcalin pe bază de clor activ, foarte energic, ce nu produce spumă, capabil să îndepărteze rapid şi complet orice fel de murdărie şi reziduuri de origine organică. Folosit la 1% solutie apoasă poate degaja 350|400ppm de clor activ. Clorul activ, extrem de oxidant, dezinfectează şi dă luciul pardoselilor tratate. SECTOARE DE UTILIZARE:
Detergent şi dezinfect de instalatilei de productie din industria alimentară: lactate şi brânzeturi, conserve, vinicolă, băuturi racoritoare, bere, uleiuri etc. De neînlocuit în curătarearea şi dezinfectarea pardoselolor, peretiilor din bucatarie si instalatiilor de muls. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.

Cloro Foam 20L

, , , , ,

Detergent dezinfectant alcalin, cu clor activ, folosit atunci cand se doreste obtinerea unei curatari complete si garantarea igienei suprafetelor, pardoselilor, peretilor, utilajelor si echipamentelor. Spuma bogata permite un timp mai lung de contact cu murdaria si permite clor activului sa isi exercite actiunea oxidanta si dezinfecta, precum si sa elimine in mod eficient murdaria de natura organica, foarte rezistenta.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spitale, hoteluri, abatoare, industria produselor lactate, a preparatelor din peste, fabrici de ulei, industria alimentara in general. Zootehnie. Produs avizat de Ministerul Sanatatii.