VIRTUAL 5 STELLE

Virtual 5 Stelle 20 Kg

, , ,

Detergent alcalin, parfumat, special pentru spalarea exterioara a vehiculelor in aspiratie directa in aparat cu jet de apa. Pe langa deosebitele sale caracteristici de curatare, sechestrare si suspendare a murdariei, prezinta facilitate in clatire. Specific pentru utilizarea in zonele de spalare self-service, in aspiratie directa in aparat cu jet de apa, este recomandat si pentru nebulizarea cu presiune mica si ulterioara clatire cu presiune mare.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii auto tip self-service si tunnel.

Transformer

Transformer 25Kg

, ,

Detergent lichid alcalin, pentru lustruire, spumant, foarte concentrat, pentru spalarea exterioara a autovehiculelor cu efect de zapada. Dozat cu aparate de spumare, creeaza o spuma abundenta si persistenta, puternic degresanta. Aditivii particulari pe care ii contine garanteaza o curatare perfecta, chiar si in prezenta apelor dure.
Usor de clatit, pregateste in mod optim autoturismul pentru faza urmatoare de ceruire si de uscare.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Spalatorii auto.

Touchless 25 Kg

, , ,

Detergent acid de prespălare pentru instalaţii de spălare auto care funcţionează fără ajutorul periilor. Se foloseşte în combinaţie cu detergentul alcalin TOUCHLESS pentru curăţarea combinată la presiune ridicată.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălătorii auto fără perii.

Allegrini St 1 Svitatut Spray

St 1 Svitatut Spray 400Ml

, , ,

Detergent spray deblocant si protectiv, contine uleiuri cu o putere ridicata de lubrificare si penetrare. Este capabil sa desurubeze fara probleme suruburi, buloane si piulite blocate din cauza ruginii, murdariei, reziduurilor uleioase uscate etc. ST 1 are o putere ridicata penetranta care ii permite sa ajunga in locurile cele mai inaccesibile. Capacitatea sa de lubrificare ajuta la diminuarea uzarii si mareste puterea de rotire a aparatelor in miscare, pivoti, incuietori etc.
SECTOARE DE UTILIZARE:
Ateliere de depanari auto, service roti, industria mecanica, manufacturi artizanale etc.

AZ SOFT

Az Soft 20 Kg

, , ,

Detergent pentru spălarea şi prespălarea exterioară a autovehiculelor şi a motocicletelor. Lipsa alcalilor liberi conferă produsului proprietăţi speciale împotriva pătării, de aceea acesta este detergentul cel mai indicat în timpul sezonului estival. AZ SOFT poate fi folosit şi pe vopseaua caroseriei, ce poate fi uşor deteriorată de detergenţii alcalini obişnuiţi. Strălucirea caroseriei se păstrează chiar şi după numeroase spălări. SECTOARE DE UTILIZARE:
Poate fi folosit pentru toate tipurile de instalaţii de spălare auto. Produsul conţine agenţi tensioactivi de suprafaţă, cu grad ridicat de spumare, ideali pentru producerea efectului de „zăpadă”.

Allegrini - Sciogli Catrame Colle E Resine

Sciogli Catrame Colle E Resine

, , , , ,

Detergent spray emulsionant, capabil sa dizolve gudronul si sa inlature in mod eficace reziduurile de adeziv si rasini de plante. Se caracterizeaza printr-o utilizare rapida si usoara, dizolvand rapid orice murdarie sau reziduu de gudron si|sau adeziv, guma de mestecat, actiune care nu este posibila cu ajutorul Detergenților obisnuiti.
Ideal pentru caroserii, ateliere de depanare, spalatorii auto si hobbistica, in general, hoteluri, restaurante si firme de curatenie.

Ruotall Lega Plus 5 Kg

, , ,

Detergent alcalin special conceput pentru curăţarea jantelor tradiţionale şi din aliaje uşoare ale autovehiculelor. Îndepărtează complet şi cu mare uşurinţă reziduurile pastilelor de frână şi orice fel de murdărie în general. SECTOARE DE LUCRU: Spălătorii de maşini.

ROTABRILL

Rotabrill 25 Kg

, , ,

Detergent protector pentru sporirea luciului la pneurile şi suprafeţele din cauciuc. Dacă este diluat în apă şi pulverizat pe pneuri, le redă culoarea neagră şi le înmoaie, protejându-le de uzură şi de acţiunea agenţilor atmosferici.

SECTOARE DE LUCRU: Auto.

RAPID X3

Rapid 20 L

, , ,

Amestec de hidrocarburi, ideal pentru curăţarea şi degresarea motoarelor autovehiculelor şi pieselor mecanice. Combinaţia optimă de solvenţi şi substanţe tensioactive face ca produsul să fie uşor de clătit şi să aibă o mare capacitate de emulsionare. Rapid poate fi utilizat cu succes şi ca decerant pentru ceară parafinică. SECTOARE DE UTILIZARE: : Spălarea autovehiculelor, industria automobilistică.

Polish lichid Protective Wax Gold

Protective Wax Gold 20 Kg

, , ,

Polish lichid uşor vâscos, foarte concentrat, formulat special pentru lustruirea şi protejarea vopselei caroseriei. Formează pe caroserie o peliculă protectivă anti-umiditate, protejând-o împotriva acţiunii umidităţii, smogului, agenţilor atmosferici.
Special pentru instalaţiile automate de spălat autovehicule, prevăzute cu programe speciale pentru lustruire şi cu panou electronic de vizualizare a operaţiilor.

SECTOARE DE UTILIZARE:
Spălarea vehiculelor

Allegrini - K 5 Spray

K 5 Spray
400 ml

, , ,

K5 acţionează asupra suprafeţelor metalice chiar şi în prezenţa umezelii şi penetrează rugina şi suprafeţele oxidate. Are 5 caracteristici principale:
Îndepărtează umezeala: înlătură apa de pe suprafeţele metalice, contacte electrice, calote, componente de motoare marine, motociclete şi autovehicule în general. Elimină instantaneu scurt-circuitele la contactele electrice.
Penetrare rapidă.
Protejează împotriva oxidării
Curăţă de ulei, grăsime şi smoală.
Lubrifiază: lasă o folie uniformă şi subţire .

SECTOARE DE LUCRU:
Automobile, industrie nautică, casă, uz personal (motoare de maşină, motociclete, bărci şi instrumente industriale, calote, piuliţe, buloane, balamale, maşini de cusut, lanţuri de bicicletă, tăietoare de iarbă, scaune rotative, undiţe de pescuit, schiuri, strunguri mecanice, rulmenţi, etc.)

Det Forni Vern 20 Kg

, , , , ,

Detergent pentru indepartarea rezidurilor de vopsea de pe podele si de pe toate instrumentele de vopsire. Este indicat pentru curatarea pistoalelor, aerografelor, reductorilor si accesorilor de vopsire. Gratie clatirii usoare este ideal pentru spalarea podelelor si suprafetelor dure murdare de vopsea, petelor de vopsea de pe tesaturi (covoare, mochete, scaune), poate elimina orice pata de vopsea dupa orice suprafata fara a deteriora suprafata. DOMENIUL DE UTILIZARE :
Caroserie automobile, vopsitorii metalice, cuptoare de vopsit, vopsire si vopsitorii industriale in general, hoteluri, restaurante, firme de curatenie, spalatori de rufe.